Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορειτε να μου πειτε ενα link να δω το επεισοδιο σημερα? (το 132 δεν ειναι σημερα το τελευταιο?? ) με αγγλικους υποτιτλους παραακαλω!

με καλυψε ενας συνφορουμιτης ευχαριστω!

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
4 hours ago, Chrysostomos said:

Την ίδια αίσθηση είχα και εγώ.

ήταν του στιλ "έλα παίδες,πάμε να τελειώνουμε επιτέλους". 

όσο για την έκπληξη του Τοριγιάμα,αν εννοούσε την επαναφορά των universes,ας του πει κάποιος ότι οι περισσότεροι το περιμέναμε από την αρχή...

Εκτός αν εννοούσε έκπληξη το οτι ο Goku δεν μπορεί να ξανά κάνει το UI χααχαχαχαχαχ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, omghi2u said:

Η εκπληξη νομιζω ειχε να κανει με τα μικρα καρε στους τιτλους τελους για την ζωη του καθενα. 

Φριζα πλεον σαν αντιπαλος δεν μπορω να δω τι μπορει να προσφερει , σαν "z fighter" παλι δεν τον βλεπω γιατι ο χαρακτηρας του συγκεκριμενου δυσκολα αλλαζει (και καλυτερα να γινει κατι γρηγορα να πεθανει και να μεινει ετσι γτ δεν μπορει να τον διαχειριστει ο toyotaro) ok , ωραιο closure... ο buu που θα χρειαζοταν 2-3 μηνες να ξυπνησει μια χαρα ξυπνιος ηταν και μασαμπουκιαζε μολις γυρισαν... αχ ρε ρημαδια...

Μάλλον το trailer που είδαμε ήταν :P

Screenshot_1.jpg

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως μου άρεσε που το τελείωσαν με goku frieza να κάνουν coop. Ειδικά όταν ο goku πάλευε ανάμεσα σε απλη και σε ssj μορφή η νοσταλγία βάρεσε κόκκινα. 

Ήταν η μόνη μορφή που όλο ακουγαμε και όλο δεν βλέπαμε.Ο θρυλικός super sayian που κάνεις δεν ήξερε πως μοιάζει. Ο ssj που νίκησε τον frieza και τώρα συνεργαζόταν μαζί του για να νικήσουν. Που έστω και την τελευταία στιγμή δείχνει ότι ακόμα κρατεί. 

+ωραίο που το έληξαν με τους vegeta goku να κάνουν ένα τελευταίο ματσάκι έτσι για το γαμωτο. 

131 επεισόδια η σειρά 132 σελίδες το θέμα. Ούτε κανονισμένο να το είχαμε. Αν σβήσουν κάνα ποστ οι mods τα ισοφαριζουμε. Τιμής ένεκεν. 

Θυσιάζω τα δικά μου :P

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Η νοσταλγία για GvV δεν ήταν το ματσάκι αλλά το μέρος και η πόζα. ;) 

Αυτο ακριβώς.

Και η μουσική από πίσω.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mrfan είπε

Ατιμο super 

Δεν θα μάθουμε ποτέ ποια ήταν η ικανότητα του Dr Rota... 

Γονάτισα απο το γέλιο...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nemesiskp είπε

131 επεισόδια η σειρά 132 σελίδες το θέμα. Ούτε κανονισμένο να το είχαμε. Αν σβήσουν κάνα ποστ οι mods τα ισοφαριζουμε. Τιμής ένεκεν. 

Ε οχι ρε φίλε! Τώρα το πρόσεξα. 

Δημοσ.
Στις 3/26/2018 στις 7:38 ΜΜ, mrfan είπε

Ατιμο super 

Δεν θα μάθουμε ποτέ ποια ήταν η ικανότητα του Dr Rota... 

oπως και ποια θα ηταν η ευχη του Jiren

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...