Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Οι μάχες με Jiren θα μας μείνουν αξέχαστες. Νο. 17 το πρόσωπο του arc. Επιβεβαιώθηκε η επαναφορά των υπόλοιπων universes, κάποιοι επέμεναν οτι δεν θα συμβεί αυτό. Freeza τα ίδια σκατά, λογικά αν και όποτε ξεκινήσει νέα σειρά στο μέλλον, ένα arc θα είναι αφιερωμένο πάλι στα κατορθώματα του freeza και το ξυλίκι που θα φάει από goku για να σταματήσει. 1
KilliK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καλο ηταν. αν και ειχε το θεμα ελλειψης σασπενς που ειχα αναφερει την περασμενη βδομαδα. ευτυχως που ξαναφερανε τα συμπαντα και με ομορφο τροπο, αλλιως θα επεφτε ξενερωμα. highlight οταν ο Vegetta πηγε να παθει εγκεφαλικο καθως εβλεπε Goku και Frieza να συνεργαζονται μαζι. εκλεισε ωραια το σοου, και γενικα πιστευω σταθηκε επαξια διπλα στα DB/DBZ. ελπιζω να ξαναδουμε Jiren, Hit και τις λεσβιες στο μελλον. για την ωρα, περιμενουμε την ταινια που ερχεται. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από KilliK 1
Metaksas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δεν έδειξε την έκπληξη π έλεγε ο τρολογιαμα νομίζω, συμφωνώ με highlight Vegeta να ξερνάει από τα μάτια βλέποντας Goku Frieza μαζί!
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μάχιμο το επεισόδιο και αναμενόμενη η επαναφορά των συμπαντων. 17 Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ! Τα λέμε ξανά στην ταινία
Manoleros95 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ ωραιο επεισοδιο. Το επαιξαν πολυ ομορφα με την επαναφορα ολων των συμπαντων. Οντως highlight του επεισοδιου το εγκεφαλικο του vegeta οταν συνεργαστηκαν ο goku με τον freezer!!!! Γενικα πολυ ωραιο κλεισιμο του σουπερ με goku και vegeta. Αντε τωρα να περιμενουμε μεχρι τον Δεκεμβρη για την ταινια!!! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από Manoleros95
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 5 minutes ago, Manoleros95 said: Πολυ ωραιο επεισοδιο. Το επαιξαν πολυ ομορφα με την επαναφορα ολων των συμπαντων. Οντως highlight του επεισοδιου το εγκεφαλικο του vegeta οταν συνεργαστηκαν ο goku Με τον freezer!!!! Γενικα πολυ ωραιο κλεισιμο του σουπερ με goku και vegeta. Αντε τωρα να περιμενουμε μεχρι τον Δεκεμβρη για την ταινια!!! Όταν λες Freezer; Εννοείς αυτό; 1
andreashellas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δυστυχως περιμενα κατι καλυτερο. Και αδιανοητο να μπορεσουν να νικησουν τον τζιρεν τοσο ευκολα. Οσο αποδυναμωμενος και να ηταν εξισου αποδυναμωμενοι ηταν κ αλλοι. Ουτε να μπορουν να τον ακουμπησουν δεν επρεπε. Καλυτερα να νικουσε τζιρεν να μαθαιναμε κατι για την ιστορια του και να επανεφερε σύμπαντα αυτος. Κριμα. Ξενερα το τελος. 2
Raptorex Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μέτριο φινάλε απλά έκαναν ένα γρήγορο συμμάζεμα στο τελευταίο επεισόδιο. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από Raptorex 1 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Χάλια τέλος και εννοώ στο κομμάτι της μάχης και της εξέλιξης της. Οτι να'ναι. 1
Chrysostomos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μου άρεσε;Δεν μου άρεσε;Δεν ξέρω. Σίγουρα πάντως περίμενα κάτι περισσότερο. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Εμένα μου φάνηκε πολύ μικρό το επεισόδιο, αφού στο τέλος κοίταξα τα προηγούμενα επεισόδια να δω αν ήταν μεγαλύτερα 1 1
Chrysostomos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Εμένα μου φάνηκε πολύ μικρό το επεισόδιο, αφού στο τέλος κοίταξα τα προηγούμενα επεισόδια να δω αν ήταν μεγαλύτερα Την ίδια αίσθηση είχα και εγώ. ήταν του στιλ "έλα παίδες,πάμε να τελειώνουμε επιτέλους". όσο για την έκπληξη του Τοριγιάμα,αν εννοούσε την επαναφορά των universes,ας του πει κάποιος ότι οι περισσότεροι το περιμέναμε από την αρχή...
omghi2u Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η εκπληξη νομιζω ειχε να κανει με τα μικρα καρε στους τιτλους τελους για την ζωη του καθενα. Φριζα πλεον σαν αντιπαλος δεν μπορω να δω τι μπορει να προσφερει , σαν "z fighter" παλι δεν τον βλεπω γιατι ο χαρακτηρας του συγκεκριμενου δυσκολα αλλαζει (και καλυτερα να γινει κατι γρηγορα να πεθανει και να μεινει ετσι γτ δεν μπορει να τον διαχειριστει ο toyotaro) ok , ωραιο closure... ο buu που θα χρειαζοταν 2-3 μηνες να ξυπνησει μια χαρα ξυπνιος ηταν και μασαμπουκιαζε μολις γυρισαν... αχ ρε ρημαδια... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από omghi2u 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα