Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιο μαπα teaser δεν ειχαν να βαλουν μετα απο την μαχη με jiren, αλλα μ αρεσε το animation, θυμιζει λιγο manga... ?? -_-

Επεξ/σία από Metaksas
Δημοσ.

Η ταινία Dragon Ball Super θα αφηγείται την επόμενη ιστορία αυτήν τη φορά, η οποία θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του anime που προβάλλεται τώρα στην τηλεόραση. Το περιεχόμενό της θα ρίξει φως σε προηγουμένως ανεξερεύνητα θέματα, που έχουν να κάνουν με τον Frieza και τους Saiyan και νομίζω πως θα είναι μια πολύ απολαυστική ιστορία με έναν πολυαναμενόμενο ανυπέρβλητο αντίπαλο!

Όπως στο Battle of Gods του 2013 και στο πρόσφατο Resurrection 'F', έτσι και τώρα εγώ είμαι αυτός που γράφει την ιστορία. Επιπλέον επιμελούμαι και πολλά σχέδια. Στην πραγματικότητα είμαι πιο πολυάσχολος από ποτέ και εφόσον δεν έχω καμία σειρά σε κυκλοφορία, έχω χρόνο να σκεφτώ για το anime, με το οποίο δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ παλαιότερα (γέλια). Γι' αυτό ευελπιστώ να περιμένετε με ανυπομονησία την ταινία!

Παρεμπιπτόντως, νομίζω πως στο εξαιρετικά δημοφιλές Dragon Ball Super manga, που σχεδιάζει ο Toyotaro, θα δείτε κάποιες διαφορετικές εξελίξεις από την τηλεοπτική anime σειρά και τις ταινίες, γι' αυτό μην το χάσετε!

60.pngAkira ToriyamaΔημιουργός του Dragon Ball
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα μου φαινοταν και πολυ απιθανο το συγκεκριμενο. O χαρακτηρας νομζιω ειναι απο ενα νεο Game για android που βγαζουν τωρα. Αλλα το βλεπω παρα πολυ να παιζει και ως villain (?) της επομενης ταινιας. Και αυτος να μην ειναι πιστευω θα ειναι 100% saiyan ο κακος.

29511487_1888217784535384_3354850395884422129_n.jpg

Επεξ/σία από Manoleros95
Δημοσ.

Eίναι επισημο (ελπιζω δηλαδη) απο το Toriyama δημοσιευσε σε ενα site της Ιαπωνιας οτι το Dragon ball Super δεν θα εχει τελος οπως ολοι ελεγαν και θα εχει και συνεχεια.

• Moderators
Δημοσ.

Το Super θα συνεχιστεί στο manga που θα έχει και την ιστορία της ταινίας. Και γενικά η ταινία είναι συνέχεια, αλλά για συνέχεια της anime σειράς...dunno.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...