Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βλέποντας ξανά το review του επόμενου,η σκέψη που μου ήρθε είναι άλλη μια κλασσική συνταγή της επιτυχίας.

Θα θυσιάσουμε τον Goku για να κερδίσει το 7 Σύμπαν και όλα καλά...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, omghi2u είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

χαχαχα κακο επεισοδιο. fast forward οι σκηνες μαχης μην γινει κανα σοβαρο animation και εχουμε αλλα. ass pull και ξεφτιλισμα της θυσιας του 17, και το μονο που εσωζε το super για εμενα ειναι αυτο το κατι διαφορετικο που εφερνε το UI , αλλα μαντεψε ΜΑΛΑΚΑ omghi2u ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ εχει drawbacks ακριβως οπως τα ssj forms. SUCK IT. και εγω ειμαι nostalgia fanboy αλλα δεν ειμαι τοσο blinded fanboy. ειπαμε καποια πραγματα εχουν και τα ορια τους. θα ηθελα πραγματικα να γραψω οσα εχω στο μυαλο μου για αυτο το επεισοδιο (γενικα τα τελευταια) αλλα δεν γινεται να τα γραψω χωρις να πεταξω και μερικα χριστοπαναγα και να με οδηγησουν μαθηματικα στο ban μου , οποτε θα το αφησω ως εχει. μην σας χαλαω το γιορτινο κλιμα λοιπον.

edit 

ξεφτιλισαν την θυσια και του 17 αλλα και του vegeta, ο οποιος εδωσε την τελευταια του ουγια ενεργειας στον γκοκου για να νικησει... και ο γκοκου πηγε με την σειρα του αργοτερα να δωσει ενεργεια στον jiren... για να συνεχισουν να παιζουν μαπες.... ο goku που πριν λιγα λεπτα εδωσε ενσταντανε λογιδριο για τους φιλους και ποσα πολλα σημαινουν για αυτον... πηγε ηρεμος και χαλαρος να δωσει ενεργεια στον Jiren... που πριν λιγο (out of character much???) πηγε με ενα blast να ρημαξει ΟΣΟΥΣ καθονται στα stand , συμπεριλαμβανομενων των so called nakamas του goku. fck it.

α μπραβο, δεν ειμαι ο μονος που βρηκα το επεισοδιο σεναριακα αθλιο. ενταξει, εντυπωσιακη η μαχη εστω και με resused animation, αλλα περα απο αυτο τι;

Spoiler

το απιστευτο plot armor που εχουν Frieza και 17 σε ολοκληρη τη σεζον? oτι ολο το δραμα της αυτοθυσιας του 17 πηγε στραφι; οτι ο 17 αντεξε περισσοτερο απο τον Vegetta? ποσο ακομη θα τον ξεφτυλιζουν;

oτι ολο το επεισοδιο ηταν μια κακη κοπια του Rocky 4 με τον Jiren να γινεται ξαφνικα Ivan Drago και να κανει out of character κινησεις οπως το να επιτιθεται στους φιλους του Goku? 

οι Ζemo γιατι δεν τον εξαφανισαν οπως εκαναν αμεσως με τον Frost? α ναι, βεβαια, γιατι ετσι ηθελε η πλοκη, ας αγνοησουμε οτι συνεβει πριν.

ο Goku να τον εγκαταλειπει το σωμα του στην πιο κρισιμη στιγμη ενω ειναι ετοιμος να νικησει; ποσες φορς το εχουμε ξαναδει αυτο;

η οτι πλεον δεν υπαρχει καθολου κορυφωση στο επομενο επεισοδιο, αφου θα εχουμε τρεις εναντιων ενος πληγωμενου, εξουθενωμενου και ηδη νικημενου αντιπαλου; που ειναι το σασπενς;

απο οτι διαβασα σε σχολια, οι Justice Troopers εχουν απεικονιστει αρκετα διαφορετικα στα manga του Toriyama, ενω η Toei εκανε αλλαγες. φανταζομαι εβαλε ολα τα γνωστα tropes της σειρας, αντι να προσπαθησει για κατι καινουργιο και διαφορετικα, ωστε να μην ξενισει τους φανς και να πουλησει. και απο οτι φαινεται, αυτο μονο μετραει στο τελος.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα στο τέλος που κατέρρευσε ο goku και είδαμε κάτι σαν μπλε με μαύρο να φεύγει από το σώμα του, μου θυμίζει κάποια περίεργη/αρνητική αύρα η οποία δεν ξέρω τι είναι και θα μας απασχολήσει μελλοντικά. Μου θυμίζει black goku ή zamasu. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, omghi2u είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

χαχαχα κακο επεισοδιο. fast forward οι σκηνες μαχης μην γινει κανα σοβαρο animation και εχουμε αλλα. ass pull και ξεφτιλισμα της θυσιας του 17, και το μονο που εσωζε το super για εμενα ειναι αυτο το κατι διαφορετικο που εφερνε το UI , αλλα μαντεψε ΜΑΛΑΚΑ omghi2u ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ εχει drawbacks ακριβως οπως τα ssj forms. SUCK IT. και εγω ειμαι nostalgia fanboy αλλα δεν ειμαι τοσο blinded fanboy. ειπαμε καποια πραγματα εχουν και τα ορια τους. θα ηθελα πραγματικα να γραψω οσα εχω στο μυαλο μου για αυτο το επεισοδιο (γενικα τα τελευταια) αλλα δεν γινεται να τα γραψω χωρις να πεταξω και μερικα χριστοπαναγα και να με οδηγησουν μαθηματικα στο ban μου , οποτε θα το αφησω ως εχει. μην σας χαλαω το γιορτινο κλιμα λοιπον.

edit 

ξεφτιλισαν την θυσια και του 17 αλλα και του vegeta, ο οποιος εδωσε την τελευταια του ουγια ενεργειας στον γκοκου για να νικησει... και ο γκοκου πηγε με την σειρα του αργοτερα να δωσει ενεργεια στον jiren... για να συνεχισουν να παιζουν μαπες.... ο goku που πριν λιγα λεπτα εδωσε ενσταντανε λογιδριο για τους φιλους και ποσα πολλα σημαινουν για αυτον... πηγε ηρεμος και χαλαρος να δωσει ενεργεια στον Jiren... που πριν λιγο (out of character much???) πηγε με ενα blast να ρημαξει ΟΣΟΥΣ καθονται στα stand , συμπεριλαμβανομενων των so called nakamas του goku. fck it.

Δυστυχώς συμφωνώ μαζί σου. Αν δεν ήταν η νοσταλγία στη μέση θα άλλαζαν πολλά. Παρόλο που είναι το αγαπήμενο μου anime, δε μπορώ να παραβλέψω τις τρυπάρες που έχει. Ας ελπίσουμε να γίνει καλή δουλειά στη ταινία.

Δημοσ.

Καλά ο Goku τον έκανε κωλόχαρτο τον Jiren, τελικά υπερέχει (κατά πολύ) το MUI, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν σε σχετικά χαμηλή stamina ήδη ο Goku. Τώρα οκ κάποιες σκηνές ήταν έκπληξη. Προσωπικά θεωρώ ότι το επεισόδιο μάμησε. Οκ σεναριακά δεν είναι τέλειο, αλλά μου άρεσε που έδειξε την υπεροχή του MUI. Τώρα είναι κουρασμένος ο Jiren αλλά και πάλι έχει περισσότερη δύναμη από No 17,  Frieza και τον ψόφιο Goku. Να δούμε πως θα πάει.  Θα μου άρεσε να βγεί καλός τελικά ο Frieza. Όσον αφορά την σκηνή που πήγε να 'αποτελειώσει' τον Jiren ο Goku, φάνηκε σαν να του έδινε λίγο ενέργεια. Ίσως για να τον πολεμήσει και άλλο, who knows. Αν όντως ήθελε να του δώσει ενέργεια κατά την γνώμη μου μακακία, διότι το @ ο Jiren  πρίν λίγο πήγε να σκοτώσει τους φίλους του. (Και εκεί κλάταρε ο Goku και τον πέτσωσε). Μακάρι να συνεχιστεί του χρόνου η σειρά, nostalgia ftw.

Δημοσ.

Καλά στο θέμα με την επίθεση του Jiren που άγγιξε την "κερκίδα" με τους άλλους, πιστεύω αν υπήρχε πιθανότητα να πάθουν κάτι θα έκανε ο Whis ή κανένας άλλος angel σαν αυτή την προστατευτική ασπίδα που είχαμε δει όταν ο freeza ανατίναξε την Γη και οι άλλοι την γλίτωσαν και πήγαν τον χρόνο πίσω ή σαν αυτό που είχε κάνει ο grand priest στον zeno για να προστατευτεί από κάτι επιθέσεις στην αρχή, οπότε δεν θα πάθαιναν κάτι. Μην ξεχνάμε οτι υπήρχε και η hakai του toppo που παραλίγο να πέσει επάνω τους.

• Moderators
Δημοσ.

Σχετικά με τον Goku Και την ενέργεια που πήγε να δώσει στο Jiren πιστεύω οτι είναι μία απο τις κλασσικές κινήσεις του Goku με την οποία προσπαθεί να δείξει στο αντίπαλο οτι δεν είναι ολα μαύρα στη ζωή και προσπαθεί να τους αλλάξει λίγο προς το καλό οπως εκανε με τον Πικολο, Μπουου και αλλους κακους (δεν εδωσε ενεργεια σε αλλους αλλα πίστευε στην καλή πλευρά που ακόμη θα έχουν μέσα τους). Τελος, σιγουρα θελει να παλέψει ξανα μαζι του στο μελλον οποτε το να τον σκοτωσει δεν ηταν επιλογη για αυτον

Δημοσ.

για ποιο λογο να του δωσει ενεργεια να ζησει; αφου ουτως η αλλως ο Zemo θα τον εξαφανιζε.

δεν βγαζει νοημα το σεναριο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

για ποιο λογο να του δωσει ενεργεια να ζησει; αφου ουτως η αλλως ο Zemo θα τον εξαφανιζε.

δεν βγαζει νοημα το σεναριο.

Ακριβώς! Δεν στέκει με την καμία.

Εκτός κι αν ο Goku έχει συνεννοηθεί με τον Ζενο να επανέλθουν όλα τα σύμπαντα και απλά το χρησιμοποίησαν σαν κίνητρο για να βγάλουν όλοι τον Full Power εαυτό τους.

Δημοσ.

δεν προκειται να επανερθουν τα συμπαντα, ξεχαστε το.

Spoiler

γιαυτο και ο 17 ειναι ακομη ζωντανος, διαφορετικα θα επρεπε να τον ξαναφερουν πισω με τις dragonball.

τωρα που ειναι ζωντανος, δεν υπαρχει λογος να ευχηθει ο νικητης κατι τετοιο. αρα, το πιο πιθανο εινα ο 17 να μεινει τελευταιος και να ευχηθει την κρουαζιερα του, οποτε 

η σεζον τελειωνει με τους U7 ηρωες να εχουν επιβιωσει το τουρνουα και να απολαμβανουν τωρα τις διακοπες τους.

οχι τιποτα αλλο, αλλα δεν θα μαθουμε τελικα ποια ηταν και η ευχη του Jiren εκτος και αν το αποκαλυψει στο επομενο επεισοδιο.

Δημοσ.

Κάτι ακόμα που δεν στέκει. Έβαλαν τα 8 σύμπαντα και καλά τα πιο αδύναμα. Τα υπόλοιπα 4 τι σκατα πολεμιστές έχουν όταν υπάρχει ο Goku jiren με δύναμη πάνω από Θεού? Εκτός αν μιλάνε overall. Πχ είμαστε 7 δις ο Goku έχει δύναμη όσο όλοι οι υπόλοιποι οπότε το μέσο όρο είναι κλάφτα. Ενώ τα άλλα 4 σύμπαντα είναι όλοι καλοί αλλά δεν έχουν δυνατούς όπως Goku vegeta

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Κάτι ακόμα που δεν στέκει. Έβαλαν τα 8 σύμπαντα και καλά τα πιο αδύναμα. Τα υπόλοιπα 4 τι σκατα πολεμιστές έχουν όταν υπάρχει ο Goku jiren με δύναμη πάνω από Θεού? Εκτός αν μιλάνε overall. Πχ είμαστε 7 δις ο Goku έχει δύναμη όσο όλοι οι υπόλοιποι οπότε το μέσο όρο είναι κλάφτα. Ενώ τα άλλα 4 σύμπαντα είναι όλοι καλοί αλλά δεν έχουν δυνατούς όπως Goku vegeta

Πραγματικά οι άλλοι  τι σκατά uber δυνάμεις έχουν όταν ο goku με την μπλέ μορφή τρόμαζε τούς ίδιους τούς θεούς.

Δημοσ.

Τα συμπανα που δεν συμμετεχουν ειναι πιο advanced απο τα υπολοιπα απο αποψης προοδου των mortals και το ποσο καλη δουλεια εχουν κανει οι θεοι ( GoDs και kai ) για να διατηρουν την ισορροπια. Το ειχαν πει νομιζω στην αρχη αρχη.

Καμια σχεση με power levels κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...