UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι λες και είναι σε σύγκρουση το σώμα του με Αγγελική (όχι την πρώην μου) και "God of destruction" energy. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει. Πάντως είναι λες και "ξερνάει" μια "κακή" ενέργεια από μέσα του. Θέλω πολύ να δω τι θα πουν για αυτό. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από UsualSuspect__
aekoupoli Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 ο jiren δεν επρεπε να αποκλειστει που εκανε επιθεση στην κερκιδα?
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 minute ago, aekoupoli said: ο jiren δεν επρεπε να αποκλειστει που εκανε επιθεση στην κερκιδα? Κανονικά ναι..
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Ναι,αλλα δεν υπηρχαν αλλοι μαχητες,οποτε πως θα διασκεδαζε omni Αναροτιεμαι πως θα κερδισει ο frieza το τουρνουα, μιας και οι μαχητες απο τον συμπαν 7 εχουν γυνει ψοφιμια, αν και αυτο ισχυει και για τον jiren αλλα και παλοι ειναι ποιο δυνατος απο τους αλλους
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Παρατηρήσατε πως δεν έδειξαν καθόλου τους Zeno σήμερα; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Στο τελος, ο goku προσπαθησε να αποτελιωσει τον jiren με ενα απλο ki blast, η ηθελε να του δωσει λυγη ενεργεια ωστε να συνεχισουν την μαχη;
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Just now, spiderman 20999 said: Στο τελος, ο goku προσπαθησε να αποτελιωσει τον jiren με ενα απλο ki blast, η ηθελε να του δωσει λυγη ενεργεια ωστε να συνεχισουν την μαχη; Και εγώ το 2ο πιστεύω γιατί ήταν σαν την ενέργεια που του έδωσε ο Vegeta αν παρατηρήσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, UsualSuspect__ είπε Και εγώ το 2ο πιστεύω γιατί ήταν σαν την ενέργεια που του έδωσε ο Vegeta αν παρατηρήσεις. Εμενα μου θυμισε ποιο πολυ την σκηνει απο το dbz,που ο goku εδωσε λυγη ενεργεια στον fieza ωστε να μπορεσει να φυγει απο τον πλανητη. Πανω κατο και στης δυο στιγμες ο goku ειχε το ιδιο υφος, ετσι μου φανηκε τουλαχιστον
Chrysostomos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, spiderman 20999 είπε Στο τελος, ο goku προσπαθησε να αποτελιωσει τον jiren με ενα απλο ki blast, η ηθελε να του δωσει λυγη ενεργεια ωστε να συνεχισουν την μαχη; στανταρ το δευτερο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, mrfan είπε Ανακυκλωμένες σκηνές μάχης Δεν το πρόσεξα τόσο όσο άλλες φορές (σίγουρα είχε πάντως μια ανακύκλωση μισό λεπτό αφού είδαμε την σκηνή), αλλά tracing κανονικό όταν o Goku έκανε στάμπα τον Jiren στον τοίχο και του έλεγε. Η πόζα ήταν αυτή που είχε με την Kefla πριν ξεκινήσει το ντου για το kamehameha.
JohnJohn3484 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Είναι λες και είναι σε σύγκρουση το σώμα του με Αγγελική (όχι την πρώην μου) και "God of destruction" energy. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει. Πάντως είναι λες και "ξερνάει" μια "κακή" ενέργεια από μέσα του. Θέλω πολύ να δω τι θα πουν για αυτό. Εμένα περισσότερο σαν αίμα μου φάνηκε αλλα επειδή δεν μπορούσαν να δείξουν κανονικό αίμα, το έδειξαν έτσι. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Just now, JohnJohn3484 said: Εμένα περισσότερο σαν αίμα μου φάνηκε αλλα επειδή δεν μπορούσαν να δείξουν κανονικό αίμα, το έδειξαν έτσι. Παίζει και αυτό το σενάριο, ναι.. Ανυπομονώ να δω την εξήγηση που θα δώσουν. Ίσως απλά να μην άντεξε το σώμα του επειδή τα έδωσε όλα για όλα και το δραματοποίησαν αρκετά με τα εφέ.. Τι να πω. Απλά αυτό το εφέ μας έχει βάλει στο τρυπάκι τώρα και κάνουμε ένα σωρό υποθέσεις
omghi2u Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler χαχαχα κακο επεισοδιο. fast forward οι σκηνες μαχης μην γινει κανα σοβαρο animation και εχουμε αλλα. ass pull και ξεφτιλισμα της θυσιας του 17, και το μονο που εσωζε το super για εμενα ειναι αυτο το κατι διαφορετικο που εφερνε το UI , αλλα μαντεψε ΜΑΛΑΚΑ omghi2u ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ εχει drawbacks ακριβως οπως τα ssj forms. SUCK IT. και εγω ειμαι nostalgia fanboy αλλα δεν ειμαι τοσο blinded fanboy. ειπαμε καποια πραγματα εχουν και τα ορια τους. θα ηθελα πραγματικα να γραψω οσα εχω στο μυαλο μου για αυτο το επεισοδιο (γενικα τα τελευταια) αλλα δεν γινεται να τα γραψω χωρις να πεταξω και μερικα χριστοπαναγα και να με οδηγησουν μαθηματικα στο ban μου , οποτε θα το αφησω ως εχει. μην σας χαλαω το γιορτινο κλιμα λοιπον. edit ξεφτιλισαν την θυσια και του 17 αλλα και του vegeta, ο οποιος εδωσε την τελευταια του ουγια ενεργειας στον γκοκου για να νικησει... και ο γκοκου πηγε με την σειρα του αργοτερα να δωσει ενεργεια στον jiren... για να συνεχισουν να παιζουν μαπες.... ο goku που πριν λιγα λεπτα εδωσε ενσταντανε λογιδριο για τους φιλους και ποσα πολλα σημαινουν για αυτον... πηγε ηρεμος και χαλαρος να δωσει ενεργεια στον Jiren... που πριν λιγο (out of character much???) πηγε με ενα blast να ρημαξει ΟΣΟΥΣ καθονται στα stand , συμπεριλαμβανομενων των so called nakamas του goku. fck it. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από omghi2u 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα