KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) πφφφ... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από KilliK 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 ΕΝΑΝ ΝΑ ΔΩ.. εναν να γράψει μαλακία για το σημερινό επεισόδιο, θα βρω που μένει. Μπέσα. Το καλύτερο επεισόδιο μακράν απ όλες τις απόψεις. Ανατρίχιασα, αλήθεια. 1 2
mrfan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 51 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε ΕΝΑΝ ΝΑ ΔΩ.. εναν να γράψει μαλακία για το σημερινό επεισόδιο, θα βρω που μένει. Μπέσα. Το καλύτερο επεισόδιο μακράν απ όλες τις απόψεις. Ανατρίχιασα, αλήθεια. Ανακυκλωμένες σκηνές μάχης 1
Chrysostomos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μόνο σε εμένα φάνηκε πως κάτι πετυχαίνει τον Goku και χάνει το UI?
Heybro Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Μόνο σε εμένα φάνηκε πως κάτι πετυχαίνει τον Goku και χάνει το UI? Και εγώ αυτό νόμιζα λέω την έκανε τη μαλάκια ο φριζα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, Chrysostomos said: Μόνο σε εμένα φάνηκε πως κάτι πετυχαίνει τον Goku και χάνει το UI? Εγώ συνδύασα την μουσική με τον Frieza και του έριχνα χριστοπαναγίες, σταματάω το επεισόδιο, το ξανά γυρνάω πίσω και βλέπω πως κάτι άλλο έγινε και ηρέμησα κάπως Μάλλον δεν άντεξε το σώμα του όλη αυτή τη δύναμη και έγινε αυτό που έγινε. https://neogeeknetwork.com/dragon-ball-super-xiliades-kosmos-sygkentrothike-se-plateies-gia-na-parakolouthisei-to-proteleutaio-epeisodio/ Δείτε εδώ ρε.. Πρέπει να αλλάξουμε χώρα ASAP Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από UsualSuspect__ 1 1
Chrysostomos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 ο συνδυασμός εικόνας και μουσικής είναι σα να σκάει death beam από πίσω. Είχαμε φάει τα σπόιλερ με τον Φρίζα και καθόταν εύκολα αυτή η σκηνή. Τέλος πάντων. 3 vs 1 με ελάχιστο χρόνο να μένει.Για να δούμε.
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Χορταστικότατο επεισόδιο! Junanava Αυτό που έγινε στο τέλος με τον Goku και ειδικά η μαύρη/μπλε aura γύρω του, κάτι μου λέει πως θα παίξει ρόλο στην επόμενη σεζόν και ίσως δούμε μια κακή πλευρά του. Σαν να προσπαθεί να μπει μέσα του ένας άλλος Goku από παράλληλο σύμπαν ή κάτι τέτοιο. Μπορεί βέβαια να λέω και βλακείες Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από MakeGreeceSexyAgain
Manoleros95 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω τι να πω για αυτο που ειδα σημερα. Απο εποχη Ζ ειχα να νιωσω ετσι... Ο τιτλος του επομενου ειναι 'Τhe miraculous conclusion! Farewell, Goku until we meet again!'. Nομιζω πως ο Jiren θα σκοτωσει καποιον ( πολυ πιθανο να ειναι ο goku ). Aν δειτε στο τελος beerus, supreme και elder kai ειναι σοκαρισμενοι αλλα οχι προς την ασχημη πλευρα του σοκαρισματος. Τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2018 από Manoleros95
Panikas13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Έχω μια εντύπωση πως ο jiren είναι ο πραγματικός θεος και οχι αυτό το πέος με πόδια ο supa dupa goku zenoahama. Παίζει το σημερινό να ήταν το καλύτερο επεισόδιο της σειράς super ΜΑΚΡΑΝ
JohnConstantine Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Τεραστιο unfair απο τους Priest και Ζeno. Ο τυπακος μας παει και κανει επιθεση στους θεατες και αυτοι δεν τον αγγιξαν . Φυσικα γινεται ματσαρα αλλα και παλι ο Τoyota πως σκατα τον λενε θα μπορουσε να το μονταρει καλυτερα οχι να εξαπωλησει επιθεση την ωρα που καταλαβε την πηγη της δυναμης του ο Goku. Το επεισοδιο τα εσπασε στην κυριολεξια. Ξενερωσα που εχει επιπτωσεις το U.I .Ε-ΛΕ-ΟΣ δωσε του να παει μια στα κομματια μας επριξε 6 μηνες. Ξεκινησα σεζον τελιωσα σεζον ξανα ξεκιναω σε λιγο καιρο και αυτοι ακομα δερνονται. Respect στην arena και ειδικα στον Veggeta. Ελπιζω να τον στειλει εξω στο τελος....
bblov Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 τελικα ρε παιδια τι επαθε ο goku και δεν καταλαβα???
JohnConstantine Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Απο οτι φανηκε υπαρχουν επιπτωσεις στο U.I και μαλιστα μεγαλες. Αυτο επαθε ο goku. Του γυρισε λιγο μπουμεραγνκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα