JohnConstantine Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Θελουν να μας αρρωστησουν , θελουν να μας τρελανουν; Να γυρναμε ξυπολιτοι στο δρομο και να φωναζομουε Goku ultra instict? Spoil alert: 130 "I Can't Give Up! Last Chance For Survival!" 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Put on some spoiler tags too while you're at it... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από GhostRiderLSOV
nemesiskp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Νταξ, απλα επεισοδιαρα με τα όλα της. Το μόνο που ήθελα να γινόταν λίγο πιο μαχιμα ui ο goku. Αλλα και πάλι έκανε την έκπληξη τοτε με το spirit bomb, έγινε απρόσμενα(για εμενα) με την kefla,ε εδω το περιμέναμε αλλιώς ήταν μπαμ και κάτω με τον jiren. Ο vegeta το πάλεψε όσο μπορούσε, δεν τα κατάφερε και έδωσε ότι του απόμεινε στον άλλον. Πάμε τώρα να γουστάρουμε ασημι μαλλί. 1
Manoleros95 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειμαι περιεργος να δω αυτο το "final form " του goku ποσο δυνατο θα ειναι... Καποιοι λενε θα χτυπαει αγγελους στα ισα αλλοι λενε απλα ποιο δυνατος απο gods. To hype παντως μετα απο καθε επεισοδειο σπαει νεα ρεκορ. Εγω γουσταρω πολυ base look με ασημενια μαλλια και ματια Εχει μια αυρα πραγματικα θεϊκη!! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από Manoleros95
gdriver Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 μία ερώτηση. εφόσον έχουν επιτρέψει σε αγγέλους να δίνουν σκουλαρίκια για συγχώνευση (κεφλα) , για πιο λόγο δεν έχουν δώσει και τα μαγικά φασόλια για γρηγορότερη ανάρρωση;
omghi2u Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δεν θα το βρουν sugoooooooooooooi oi Zenos
KilliK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/15/2018 στις 6:50 ΠΜ, omghi2u είπε Original Super Saiyan God Revealed: Yamoshi Explained και ελεγα τι μου θυμιζει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Metaksas είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Jiren Nerfed! O Killik ξέρει τι συνέβη. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 https://neogeeknetwork.com/dragon-ball-super-anime-spoilers-tou-epeisodiou-129/ Βαριέμαι να βάλω spoiler έτσι κ αλλιώς πρέπει να μπεις για να το δεις. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ! ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ LEAK να τα δούμε να τελειώνουμε. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στο Reddit έχουν βγει και οι τίτλοι μέχρι και το 131 οπότε είμαστε οκ.
hellojim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Και σημερα ξυπνησα ολο χαρα να δω dbs και τι να δω? Βγαινει στις 4 Μαρτιου
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, hellojim είπε Και σημερα ξυπνησα ολο χαρα να δω dbs και τι να δω? Βγαινει στις 4 Μαρτιου Κυριακή βγαίνει έτσι και αλλιώς όχι Σάββατο που είναι σήμερα 😛
hellojim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βγαινει βσκ στις 4 το πρωι της Κυριακης, και το ειχα συνδυασει που εβγαινα εξω Σαββατο και γυρνουσα το πρωι, και οπως λανθασμενα λεμε "τα λαμε αυριο" ενω εχει αλλαξει η μερα, το εβλεπα τοτε και το ειχα στο μυαλο μου οτι ειναι Σαββατο.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2018 από hellojim
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Το είχανε αναφέρει απ' την προηγούμενη εβδομάδα οτι δεν θα προβληθεί επεισόδιο σήμερα. Ούτε εγώ ούτε κανείς δεν χάρηκε σε τέτοια είδηση, τι να γίνει όμως, υπομονή 7 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα