Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελουν να μας αρρωστησουν , θελουν να μας τρελανουν; Να γυρναμε ξυπολιτοι στο δρομο και να φωναζομουε Goku ultra instict? Spoil alert:

130 "I Can't Give Up! Last Chance For Survival!"

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νταξ, απλα επεισοδιαρα με τα όλα της. 

Το μόνο που ήθελα να γινόταν λίγο πιο μαχιμα ui ο goku. Αλλα και πάλι έκανε την έκπληξη τοτε με το spirit bomb, έγινε απρόσμενα(για εμενα) με την kefla,ε εδω το περιμέναμε αλλιώς ήταν μπαμ και κάτω με τον jiren. 

Ο vegeta το πάλεψε όσο μπορούσε, δεν τα κατάφερε και έδωσε ότι του απόμεινε στον άλλον. Πάμε τώρα να γουστάρουμε ασημι μαλλί. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι περιεργος να δω αυτο το "final form " του goku ποσο δυνατο θα ειναι... Καποιοι λενε θα χτυπαει αγγελους στα ισα αλλοι λενε απλα ποιο δυνατος απο gods. 

To hype παντως μετα απο καθε επεισοδειο σπαει νεα ρεκορ. Εγω γουσταρω πολυ

base look με ασημενια μαλλια και ματια

Εχει μια αυρα πραγματικα θεϊκη!!

Επεξ/σία από Manoleros95
Δημοσ.

μία ερώτηση. εφόσον έχουν επιτρέψει σε αγγέλους να δίνουν σκουλαρίκια για συγχώνευση (κεφλα) , για πιο λόγο δεν έχουν δώσει και τα μαγικά φασόλια για γρηγορότερη ανάρρωση;

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hellojim είπε

Και σημερα ξυπνησα ολο χαρα να δω dbs και τι να δω? Βγαινει στις 4 Μαρτιου :angry::angry:

Κυριακή βγαίνει έτσι και αλλιώς όχι Σάββατο που είναι σήμερα 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαινει βσκ στις 4 το πρωι της Κυριακης, και το ειχα συνδυασει που εβγαινα εξω Σαββατο και γυρνουσα το πρωι, και οπως λανθασμενα λεμε "τα λαμε αυριο" ενω εχει αλλαξει η μερα, το εβλεπα τοτε και το ειχα στο μυαλο μου οτι ειναι Σαββατο..

Επεξ/σία από hellojim
Δημοσ.

Το είχανε αναφέρει απ' την προηγούμενη εβδομάδα οτι δεν θα προβληθεί επεισόδιο σήμερα. Ούτε εγώ ούτε κανείς δεν χάρηκε σε τέτοια είδηση, τι να γίνει όμως, υπομονή 7 μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...