Metaksas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Πω επεισοδιαρα, αν κ λίγο το backstory του Jiren επιτέλους κάτι έδειξαν.
Chrysostomos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 No.17 Super MVP έπρεπε να λέγεται το επεισόδιο. Άλλο ένα καλό το σημερινό! Πάμε για καλό φινάλε. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε No.17 Super MVP έπρεπε να λέγεται το επεισόδιο. Άλλο ένα καλό το σημερινό! Πάμε για καλό φινάλε. 4 για το τελος!!
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Πολύ ωραίο επεισόδιο.. Λογικά απ το μεθεπόμενο και μετά θα δούμε ultra instict και θα γίνει ένας χαμούλης. ΥΓ. Κάνω dbz marathon και είμαι στα επεισόδια που πρωτο εμφανίστηκαν τα androids
Manoleros95 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τρομερο το σημερινο επεισοδιο το. Εγω στενοχωρηθηκα με την θυσια του 17... Επιβεβαιωθηκαν και οι τιτλοι που βγηκαν απο τα spoilers. Παμε για τελικη μαχη Goku vs Jiren. Εμενα το μονο που μου την σπαει ειναι ο ρολος του freezer σε ολο αυτο... Εδω και δυο επεισοδια κανει Guest εμφανισεις ουσιαστικα. Δινει 4-5 μπουνιδια, τρωει μια και παρτον κατω... Αnyway στο επομενο βγαινει ο vegeta ( λογικα ) αρα παμε για 3 επεισοδια με goku εναντια Jiren και guest start freezer. Btw επιτελους εδειξαν και λιγο Jiren origins ( ελαχιστα ουσιαστικα ). Edit: Vegeta ενα ευχαριστω δεν θα εβλαπτε την επομενη φορα... Σου εσωσε τον κ@λο θυσιαζοντας τον ευατο του... Πραγματικα μερικες φορες η χαζοπερηφανια του ειναι υπερβολικα χαζη... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από Manoleros95
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Επεισοδιάρα με τα όλα της! Respect για το character building που έκαναν στο No17. Με διαφορά ο πιο ενδιαφέρον και ουσιαστικός χαρακτήρας στο arc, από όλες τις απόψεις. Το animation είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα γενικά! 1
hellojim Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Καλο επισοδειο αλλα γενικα δεν τρελαθηκα καπου. Πιο πολυ μου αρεσε το προηγουμενο με toppo vs vegeta.. Αυτο που φοβαμαι και νομιζω οτι ειναι εμφανες, ειναι οτι πλεον κανουν rush για να τελειωσει η σειρα, κ φοβαμαι μηπως αυτο εχει επιπτωσεις στην μαχη με τον jiren που ισως να του διναν μια αλλη διασταση αν δεν σταματουσε το ανιμε... Ελπιζω να το συνεχισουν καλα και να μην το τελειωσουν οπως οπως.. 1
solidsnake222 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, KilliK είπε ποσα επεισοδια εχουν μεινει; Νομίζω 4
KilliK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) oποτε Spoiler στο επομενο φευγει ο Vegeta, στο μεθεπομενο ο Goku γινεται UI, στο προτελευταιο νικαει τον Jiren και στο τελευταιο κανει την ευχη του. done Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από KilliK
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KilliK είπε oποτε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου στο επομενο φευγει ο Vegeta, στο μεθεπομενο ο Goku γινεται UI, στο προτελευταιο νικαει τον Jiren και στο τελευταιο κανει την ευχη του. done Μπορεί να μείνει με vegeta ή frieza μέχρι το τέλος, εκτός αν έχουν διαρρεύσει άλλα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από Βασίλης_29
panosno1com Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ερχομενο ΣΚ -καλη βδομαδα κιολας-θα δουμε το 128 οποτε μενουν 3 συνολικα για το 131ο ... Θα κανει κανα pause μεχρι το φιναλε?? (Μετρησα τα Σαββατα και δεν βγαινουν οποτε υποθέτω θα κανει ε?? ) Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από panosno1com
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μου έμεινε το άλλο που είδα να γράφουν κάποιοι: Κάτσε δίπλα στην γυναίκα σου Krillin! Πέθανε ο αδερφός της και μπορεί να σβηστείτε σε 3 λεπτά, what the fuck, man? :P
KilliK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 δεν καταλαβα, η ευχη του Jiren ποια ειναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα