Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

No.17 Super MVP έπρεπε να λέγεται το επεισόδιο.

Άλλο ένα καλό το σημερινό!

Πάμε για καλό φινάλε.

4 για το τελος!!

Δημοσ.

Πολύ ωραίο επεισόδιο..

Λογικά απ το μεθεπόμενο και μετά θα δούμε ultra instict και θα γίνει ένας χαμούλης.

ΥΓ. Κάνω dbz marathon και είμαι στα επεισόδια που πρωτο εμφανίστηκαν τα androids :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρομερο το σημερινο επεισοδιο το. Εγω στενοχωρηθηκα με την θυσια του 17... Επιβεβαιωθηκαν και οι τιτλοι που βγηκαν απο τα spoilers. Παμε για τελικη μαχη Goku vs Jiren. Εμενα το μονο που μου την σπαει ειναι ο ρολος του freezer σε ολο αυτο... Εδω και δυο επεισοδια κανει Guest εμφανισεις ουσιαστικα. Δινει 4-5 μπουνιδια, τρωει μια και παρτον κατω... Αnyway στο επομενο βγαινει ο vegeta ( λογικα ) αρα παμε για 3 επεισοδια με goku εναντια Jiren και guest start freezer.

Btw επιτελους εδειξαν και λιγο Jiren origins ( ελαχιστα ουσιαστικα ).

Edit: Vegeta ενα ευχαριστω δεν θα εβλαπτε την επομενη φορα... Σου εσωσε τον κ@λο θυσιαζοντας τον ευατο του... Πραγματικα μερικες φορες η χαζοπερηφανια του ειναι υπερβολικα χαζη...

Επεξ/σία από Manoleros95
Δημοσ.

Επεισοδιάρα με τα όλα της!

Respect για το character building που έκαναν στο No17. Με διαφορά ο πιο ενδιαφέρον και ουσιαστικός χαρακτήρας στο arc, από όλες τις απόψεις.

Το animation είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα γενικά!

• Like 1
Δημοσ.

Καλο επισοδειο αλλα γενικα δεν τρελαθηκα καπου. Πιο πολυ μου αρεσε το προηγουμενο με toppo vs vegeta..

Αυτο που φοβαμαι και νομιζω οτι ειναι εμφανες, ειναι οτι πλεον κανουν rush για να τελειωσει η σειρα, κ φοβαμαι μηπως αυτο εχει επιπτωσεις στην μαχη με τον jiren που ισως να του διναν μια αλλη διασταση αν δεν σταματουσε το ανιμε... Ελπιζω να το συνεχισουν καλα και να μην το τελειωσουν οπως οπως..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

oποτε

Spoiler

στο επομενο φευγει ο Vegeta, στο μεθεπομενο ο Goku γινεται UI, στο προτελευταιο νικαει τον Jiren και στο τελευταιο κανει την ευχη του.

done

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KilliK είπε

oποτε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

στο επομενο φευγει ο Vegeta, στο μεθεπομενο ο Goku γινεται UI, στο προτελευταιο νικαει τον Jiren και στο τελευταιο κανει την ευχη του.

done

Μπορεί να μείνει με vegeta ή frieza μέχρι το τέλος, εκτός αν έχουν διαρρεύσει άλλα.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ερχομενο ΣΚ -καλη βδομαδα κιολας-θα δουμε το 128 οποτε μενουν 3 συνολικα για το 131ο ... Θα κανει κανα pause μεχρι το φιναλε?? (Μετρησα τα Σαββατα και δεν βγαινουν οποτε υποθέτω θα κανει ε?? :( )

Επεξ/σία από panosno1com
  • Moderators
Δημοσ.

Μου έμεινε το άλλο που είδα να γράφουν κάποιοι:

Κάτσε δίπλα στην γυναίκα σου Krillin! Πέθανε ο αδερφός της και μπορεί να σβηστείτε σε 3 λεπτά, what the fuck, man? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...