Metaksas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Vegeta περιμένω καλά πράγματα από σένα στα επόμενα επεισόδια
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Το ευχαριστήθηκα το επεισοδιο και επιτελους παμε για το final countdown!!! ς Πιστευω θα εχουμε για αρχη vegeta vs jiren, o gohan θα παρει Oppo και Android τον κουνελο, Στο τελος θα χασει ο Vegeta αλλα θα εχει αναρωσει πληρως ο Goku οπου θα παει για master του UI και θα τον κερδισει. 2
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ωραίος κακός αυτό το τέρας. 07/01 το επόμενο και θα αρχίσει ο χαμουλης 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ δυνατό επεισόδιο. Τώρα όμως αρχίζουν τα καλά !
Chrysostomos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλό το σημερινό,αν και κλασσικά γρήγορο. Το επόμενο φαίνεται επικό. Και βλέπουμε τον Vegeta να κάνει ζημιά( ; )στον Jiren. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2017 από Chrysostomos
Pansar24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ωραιο το σημερινο και τεραστιο hype για το επομενο,ειδικα για εμας τα vegeta fan boys
solidsnake222 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ωραίο το σημερινό αλλά αναμένουμε το επόμενο που φαίνεται καταπληκτικό Εγώ πιστεύω τα match up θα είναι Vegeta vs jiren Frieza vs λαγό Gohan vs toppo Και goku ξεκούραση και το android 17 για back up Btw κοιτάξτε πόσο γαμάτος φαίνεται (Z vibes) στο επόμενο ο gohan Ποιός αντέχει τώρα να περιμένει δύο εβδομάδες... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2017 από solidsnake222 2
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ωραίο το σημερινό αλλά αναμένουμε το επόμενο που φαίνεται καταπληκτικό Εγώ πιστεύω τα match up θα είναι Vegeta vs jiren Frieza vs λαγό Gohan vs toppo Και goku ξεκούραση και το android 17 για back up Btw κοιτάξτε πόσο γαμάτος φαίνεται (Z vibes) στο επόμενο ο gohan Ποιός αντέχει τώρα να περιμένει δύο εβδομάδες... Την Κυριακή θα βάλω να ξαναδω αυτό το 20λεπτο https://youtu.be/4SdPDZ9O0hE 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ποιός αντέχει τώρα να περιμένει δύο εβδομάδες... ΚΑΝΕΝΑΣ Πάντως τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία, φάνηκε με διαφορά οτι universe 7 και 11 είναι τα δυνατότερα με διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Οι δυνατότεροι αντίπαλοι των υπόλοιπων universes, kefla και το τελευταίο τέρας. Το τέρας αυτό μου θύμισε λίγο έναν αντίπαλο που είχε να αντιμετωπίσει ο goku και οι άλλοι σε κάποιο παλαιό OVA. 2
omghi2u Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 είπα και εγώ... μόνο σε εμένα θύμησε hatchiyak ?? 1
Manoleros95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Τα καλυτερα σχολια ειναι απο αυτους που λενε οτι ο vegeta ειναι ποιο δυνατος απο ssb kaiokenx20 goku εξαιτιας μιας κλωτσιας στον Jiren ... Εχει φτασει σε επικινδυνα επιπεδα η βλακεια του μεσου dragonball φαν... 1
PseudonimoEl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παντος πιστευω οτι vegeta και frieza θα χάσουν για να παρει ρολο ο goku και το Android 17 στην τελική μάχη
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εγω παντος πιστευω οτι vegeta και frieza θα χάσουν για να παρει ρολο ο goku και το Android 17 στην τελική μάχη Ισως Vegeta χασει απο Jiren, Frieza θα βγαλει εκτος τον Oppo και 17 Θα θυσιαστει για να βγαλει εκτος τον κουνελο οποτε θα βγουν και οι 2 εκτος και θα μεινει στο τελος Goku vs Jiren και Frieza θα ειναι στο παιχνιδι και απλα θα βλεπει ή θα μπει στο τελος για να κερδισουν τον Jiren
Metaksas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Έχουν ξεφύγει με τα σχολια τα Goku fanboys, λες και ξεχνάνε την μάχη με τον black, φυσικά και η blue μορφη του είναι πολύ ανώτερη του Goku.
Manoleros95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Έχουν ξεφύγει με τα σχολια τα Goku fanboys, λες και ξεχνάνε την μάχη με τον black, φυσικά και η blue μορφη του είναι πολύ ανώτερη του Goku. Φαινεται ποιος ειναι το fanboy απο τα σχολια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα