solidsnake222 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 α ναι, την ανακοινωσανε; τιτλος; Το θέμα τις ταινια θα ειναι αυτό : ''“the strongest warrior race in the universe, the Saiyans!”'' Ακόμα δεν έχει βγει τίτλος
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Ο τύπος που έδινε εντολές στα ρομποτ θύμισε λίγο φάση Dr. Gero. Αναμένουμε το επόμενο που φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!
Chrysostomos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Καλό το σημερινό,αλλά το επόμενο φαίνεται καλύτερο!
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Freeza ζωάρα κάνει. Μόνο καρεκλάκι εκκλησίας δεν έχει βγάλει να αράξει κανονικά. 3
UsualSuspect__ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ και 2 μήνες βλέπω αυτό το part (απ το 0.20 και μετά) και ανατριχιάζω κάθε φορά. Έχω πρόβλημα; 6
solidsnake222 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ και 2 μήνες βλέπω αυτό το part (απ το 0.20 και μετά) και ανατριχιάζω κάθε φορά. Έχω πρόβλημα; https://www.youtube.com/watch?v=3_Di1ccJPpY Ναι είσαι κλασικός φαν του dragonball Δεν υπάρχει θεραπεία. 2
JohnConstantine Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Αδέρφια μου δεν ηξερα οτι ειστε τοσοι πολλοι. Νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος 28αρης (κοντα) που θα καθοταν καθε κυριακη για να δει το dbs. Αλλα απο οτι βλεπω επιτελους θα μπορω να μοιραζομαι αποψεις και να συζηταω για την αγαπημενη μου σειρα. Να σας δωσω και αυτο το site. http://www.an1me.us εχει παρα πολλα animation και σειρες και ταινιες με ελληνικους υποτιττλους και με την αυθεντικη γλωσσα των ηθοποιων. Οποιος εχει κανενα αντιστοιχο ας μου το πει...Περα του gamato.info. Sayians!! 1
Chrysostomos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 είμαστε και εμείς οι 30++ που το βλέπουμε... 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Off-topic, αλλά για τους gamers κι επειδή δεν έχω δει πολύ κόσμο να το βλέπει στο PC beat 'em up section: Kι έτσι για το πόσο παλιά πάμε και στα games.
JohnConstantine Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Αδέρφια μου δεν ηξερα οτι ειστε τοσοι πολλοι. Νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος 28αρης (κοντα) που θα καθοταν καθε κυριακη για να δει το dbs. Αλλα απο οτι βλεπω επιτελους θα μπορω να μοιραζομαι αποψεις και να συζηταω για την αγαπημενη μου σειρα. Να σας δωσω και αυτο το site. http://www.an1me.us εχει παρα πολλα animation και σειρες και ταινιες με ελληνικους υποτιττλους και με την αυθεντικη γλωσσα των ηθοποιων. Οποιος εχει κανενα αντιστοιχο ας μου το πει...Περα του gamato.info. Sayians!! Νιωθω σαν τον Veggeta που ρωταει για τον Cabba για τον πλανητη Sadal. Ενα δακρυ κυλαει παιδια
paularas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 το fighterz έχει φυγει pre order collectors απο ελλάδα και amazon uk εδώ και κανα 15 μέρες. παίζει να είναι ότι ποιο όμορφο θα βγάλουν τα τελευταία χρόνια 1
LittyMeek Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 το fighterz έχει φυγει pre order collectors απο ελλάδα και amazon uk εδώ και κανα 15 μέρες. παίζει να είναι ότι ποιο όμορφο θα βγάλουν τα τελευταία χρόνια xaxa και εγω δεν αντεξα και το χτυπισα εδω και καιρο, αναμενουμε!!
vrwmiaris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Στο game stop δίνουν έξτρα φιγούρα γκοκου
UsualSuspect__ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος θέλει το διαβάζει. Περιγραφή επεισοδίου 122 και τίτλος επεισοδίου 123. https://neogeeknetwork.com/dragon-ball-super-spoilers-tou-epeisodiou-122-kai-123/
KilliK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 that ship has sailed a long time ago, Vegeta.. Ρισκάροντας την υπερηφάνειά του! Ο Vegeta προκαλεί τον ισχυρότερο! επισης το καλυτερο δεν ποσταρες, νεο ending theme απο τις παρακατω δεσποινιδες:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα