Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α ναι, την ανακοινωσανε; τιτλος;

Το θέμα τις ταινια θα ειναι αυτό :

''“the strongest warrior race in the universe, the Saiyans!”''

Ακόμα δεν έχει βγει τίτλος

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αδέρφια μου δεν ηξερα οτι ειστε τοσοι πολλοι. Νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος 28αρης (κοντα) που θα καθοταν καθε κυριακη για να δει το dbs. Αλλα απο οτι βλεπω επιτελους θα μπορω να μοιραζομαι αποψεις και να συζηταω για την αγαπημενη μου σειρα. Να σας δωσω και αυτο το site. http://www.an1me.us εχει παρα πολλα animation και σειρες και ταινιες με ελληνικους υποτιττλους και με την αυθεντικη γλωσσα των ηθοποιων. Οποιος εχει κανενα αντιστοιχο ας μου το πει...Περα του gamato.info.  Sayians!!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Off-topic, αλλά για τους gamers κι επειδή δεν έχω δει πολύ κόσμο να το βλέπει στο PC beat 'em up section:

Kι έτσι για το πόσο παλιά πάμε και στα games. :P

Δημοσ.

Αδέρφια μου δεν ηξερα οτι ειστε τοσοι πολλοι. Νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος 28αρης (κοντα) που θα καθοταν καθε κυριακη για να δει το dbs. Αλλα απο οτι βλεπω επιτελους θα μπορω να μοιραζομαι αποψεις και να συζηταω για την αγαπημενη μου σειρα. Να σας δωσω και αυτο το site. http://www.an1me.us εχει παρα πολλα animation και σειρες και ταινιες με ελληνικους υποτιττλους και με την αυθεντικη γλωσσα των ηθοποιων. Οποιος εχει κανενα αντιστοιχο ας μου το πει...Περα του gamato.info.  Sayians!!

Νιωθω σαν τον Veggeta που ρωταει για τον Cabba για τον πλανητη Sadal. Ενα δακρυ κυλαει παιδια :D

Δημοσ.

το fighterz έχει φυγει pre order collectors απο ελλάδα και amazon uk εδώ και κανα 15 μέρες. παίζει να είναι ότι ποιο όμορφο θα βγάλουν τα τελευταία χρόνια

• Like 1
Δημοσ.

το fighterz έχει φυγει pre order collectors απο ελλάδα και amazon uk εδώ και κανα 15 μέρες. παίζει να είναι ότι ποιο όμορφο θα βγάλουν τα τελευταία χρόνια

xaxa και εγω δεν αντεξα και το χτυπισα εδω και καιρο, αναμενουμε!!

Δημοσ.

that ship has sailed a long time ago, Vegeta..

Ρισκάροντας την υπερηφάνειά του! Ο Vegeta προκαλεί τον ισχυρότερο!

επισης το καλυτερο δεν ποσταρες, νεο ending theme απο τις παρακατω δεσποινιδες:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...