UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Το έδειξε εσύ μάλλον δε το καταλαβες. Αν και κάτι μου λέει πως γουις μπιρους σαμα και γκοκου είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία του μαύρου. Απ το προηγούμενο κιόλας επεισόδιο φαινόταν πως θα είναι αυτοί οι υπεύθυνοι την δημιουργία του Μπλακ.
vrwmiaris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Είδες σε κάποια φάση που πήγε να επιτεθεί ο kaioshin και παραλίγο να αποκτήσει την αύρα του black? Το είδε ο άλλος ο δάσκαλός του και του φώναξε μην κάνει κάτι και το πάρουν πρέφα οι goku/beerus. Ε οχι τώρα ξενέρωσα! Ήλπιζα οτι θα ήταν αρκετά περισσότερα επεισόδια. Μήπως ο black είναι η κακιά αύρα του ζαμασου που μπήκε στον γκοκου; Απ το προηγούμενο κιόλας επεισόδιο φαινόταν πως θα είναι αυτοί οι υπεύθυνοι την δημιουργία του Μπλακ. Γιατί είναι αυτοί οι υπεύθυνοι;
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Γιατί μέχρι να πάνε ο ζαμασου δεν ήξερε την ύπαρξη του δαχτυλίδιου η του γκοκου και για το τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Αν είδες στο επεισόδιο το τσάι που φτιάχνει είναι όσο πιο αγνά συναισθήματα έχει τόσο πιο ωραίο είναι σε γεύση και στο τέλος το τσάι γίνεται μαύρο επειδή είχε μίσος μέσα του 1
snik3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Σκέτη απόλαυση το τέλος του επεισοδίου.Δάκρυσα απο τα γέλια.
snik3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Στο επόμενο επεισόδιο θα ξεκινήσει το χτίσιμο του Multiverse Tournuament μιας και πλησιάζουμε σιγά σιγά στο τέλος του Black Goku Arc. Η σειρά είναι confirmed για 72 episodes όπως έχω ξαναπεί αλλά υπάρχει περίπτωση λόγω της απήχησης που έχει να φτάσει πάνω απο 100 με το Multiverse Tournuament αν δε μείνουν απλά στο κομμάτι του τουρνουά και των μαχών αλλά το τραβήξουν κάνοντας και ταξίδια στα άλλα σύμπαντα.
randomcat Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Στο επόμενο επεισόδιο θα ξεκινήσει το χτίσιμο του Multiverse Tournuament μιας και πλησιάζουμε σιγά σιγά στο τέλος του Black Goku Arc. Η σειρά είναι confirmed για 72 episodes όπως έχω ξαναπεί αλλά υπάρχει περίπτωση λόγω της απήχησης που έχει να φτάσει πάνω απο 100 με το Multiverse Tournuament αν δε μείνουν απλά στο κομμάτι του τουρνουά και των μαχών αλλά το τραβήξουν κάνοντας και ταξίδια στα άλλα σύμπαντα. Είχα διαβάσει σε σχόλια πολλών (στο σάιτ που βλέπω τη σειρά) ότι ο Toriyama έχει υπογράψει για τουλάχιστον 100 επεισόδια...
snik3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Είχα διαβάσει σε σχόλια πολλών (στο σάιτ που βλέπω τη σειρά) ότι ο Toriyama έχει υπογράψει για τουλάχιστον 100 επεισόδια... Όλοι οι γνωστοί youtube reviewers έχουν πει οτι η σειρά είναι confirmed for 72 episodes. Τώρα αν με την επιτυχία που έχει η σειρά πιέζουν τον Toriyama για παραπάνω μόνο καλό μπορεί να είναι. Ελπίζω μόνο να μη ξαναέχουμε το ίδιο τρισάθλιο τέλος του Z. Μπορεί να είχε πολλά κακά το GT, αλλα τελείωσε τη σειρά όπως της έπρεπε σε αντίθεση με το Z. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Τώρα αν με την επιτυχία που έχει η σειρά πιέζουν τον Toriyama για παραπάνω μόνο καλό μπορεί να είναι. Ελπίζω μόνο να μη ξαναέχουμε το ίδιο τρισάθλιο τέλος του Z. Λόγω πίεσης δεν έγιναν Cell και Buu saga στο Z;
snik3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Λόγω πίεσης δεν έγιναν Cell και Buu saga στο Z; Έτσι ακριβώς. Ο Toriyama θέλησε 7 φορές να σταματήσει με την πρώτη να χρονολογείται στις μέρες του original Dragonball. ΥΓ:
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Για οσους δεν ξερουν το 55 βγαινει την αλλη κυριακη λογω Ολυμπιακων
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Πάλι δεν θα βγάλουν επεισόδιο....... και το περίμενα πως και πως.
solidsnake222 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Στις 21 πάλι δε θα έχει επεισόδιο; θα έχει κανονικά αυτήν την Κυριακή Παρακάτω ακολουθούν μικρά spoiler για τα επόμενα επεισόδια στο 56 επεισόδιο θα μεταμορφωθεί ο black goku σε super sayian rose και στο 57 θα πολεμήσει full power ο goku για να δούμε.. ο naoki tate ο animator του 56 επεισοδίου είναι αυτός που έφτιαξε τα χειροτερα επεισόδια το 5 και το 26 κρίμα..
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Abstract του σημερινού επεισοδίου Έχω ένα σπίτι στα πέρατα του σύμπαντος και θέλω να γίνουμε φίλοι, αν θέλετε κι εσείς ελάτε να ενώσουμε τα χέρια μας. Παραεπόμενα επεισόδια. Θα εμφανιστεί και ο gay super saiyan με το ροζ εκτυφλωτικό φως του.
snik3 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Abstract του σημερινού επεισοδίου Έχω ένα σπίτι στα πέρατα του σύμπαντος και θέλω να γίνουμε φίλοι, αν θέλετε κι εσείς ελάτε να ενώσουμε τα χέρια μας. Παραεπόμενα επεισόδια. Θα εμφανιστεί και ο gay super saiyan με το ροζ εκτυφλωτικό φως του. Εντάξει, μη ξεχνάμε οτι είναι ένα anime...Μπορεί εμείς οι νοσταλγοί να 30αρήσαμε και να το βλέπουμε αλλά κατα βάση απευθύνεται σε παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα