Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια οταν δεν χρησιμοποιω το ποντικι η οθονη κλεινει μονη της ακριβως στα 10 λεπτα. Το screensaver το εχω απενεργοποιημενο οπως και στα power option εχω βαλει την οθονη να μην κλεινει ποτε. Εχω δοκιμασει και δευτερη οθονη αλλα παλι τα ιδια. Τι αλλο μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Ποια οθόνη είναι; Μήπως έχει κανένα power save μέσα δικό της; Απο τα κουμπιά της δηλαδή στο μενού που έχει μέσα.

Αν δεν βρεις τίποτα μπες στο bios και άστο μέχρι να κλείσει, αν κλείσει στα 10 λεπτά η ρύθμιση είναι την οθόνης, αν δεν κλείσει κάτι παίζει στο λειτουργικό.

Δημοσ.

Εχω την dell p2414h ,αλλα δεν νομιζω να φταει η οθονη γιατι εχω δοκιμασει και αλλη και αυτη εκλεισε στο 10 λεπτο

Δημοσ.

Στον πίνακα ελέγχου - επιλογές παροχής ενέργειας στα αριστερά έχει κάτι που γράφει επιλογή χρόνου απενεργοποίησης της οθόνης, αυτό είναι off? Τσέκαρε μια πάλι.

Δημοσ.

Βάλτο στα 20 λεπτά μπας και το πάρει χαμπάρι και δοκίμασε να δεις ποιο θα ισχύσει, το 10 ή το 20 μετά την αλλαγή. Δηλαδή βλέπει την τιμή εκεί ή απο αλλού κλείνει, για αυτό...

Λογικά όμως αν το έχεις στο high performance με κλειστή αυτήν την επιλογή και μέσα στα advanced never και απο εκεί δεν έπρεπε να σου κάνει τέτοια νούμερα.

Δημοσ.

Βάλτο στα 20 λεπτά μπας και το πάρει χαμπάρι και δοκίμασε να δεις ποιο θα ισχύσει, το 10 ή το 20 μετά την αλλαγή. Δηλαδή βλέπει την τιμή εκεί ή απο αλλού κλείνει, για αυτό...

Λογικά όμως αν το έχεις στο high performance με κλειστή αυτήν την επιλογή και μέσα στα advanced never και απο εκεί δεν έπρεπε να σου κάνει τέτοια νούμερα.

Αυτο που λεει ο φιλος, ισως προκειται για καποιο μικρο-bug.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...