patriot21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κουτια του τιτλου.Το Phanteks εχει 88 ευρω,και το corsair 140... Bλεπω τις διαστασεις τους,και το Phanteks ειναι λιγο πιο μαζεμενο(ειναι συν για μενα).. Να πω οτι πηγαινα με κλειστα ματια στο 450d,αλλα τωρα που πηγα να το παραγγειλω απο eshop(εχω πιστωτικο απο εκει),ειδα οτι το Phanteks ανταγωνιζεται στα ισια το 450.... Εχω κολλησει,ειναι κουκλια και τα 2...Καμια προταση? Μεχρι το βραδυ θα κανω τη παραγγελια.Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει καποιος λογος που δεν κοιταζεις το Phanteks Enthoo Pro και κοιτας μονο το Μ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Γιατί τόση βιασύνη? Συνήθως οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosPetridis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα, Εχω το 450D και η ποιοτητα κατασκευης του για μενα απλα δεν υπαρχει! Κ εγω με κλειστα ματια επειτα απο πολλα reviews απο τους γνωστους youtubers. Τωρα τα 140 ευρω για case μου φαινονται υπερβολικα(ναι στο λεω εγω που εχω το κουτι). Μ αρεσει το stealth look που εχει και μα φιλτρα που βρισκονται ΠΑΝΤΟΥ(εκτος απο τον πισω ανεμιστηρα). Οσο για το Enthoo Pro εχω δει καποια reviews, δεν εχω δουλεψει με το κουτι, σαν στυλ προσωπικα δεν με τρελανε, αλλα εχει χωρους να κανεις πολλα πραγματα εκει μεσα. Κ εγω αν προτεινω κατι θα ηταν το 450D να τ συγκινεις οχι με το Μ αλλα με το κανονικο. Με το 450D δεν μπορεις να κανεις λαθος σαν κουτι παντως(μπορεις να βαλεις μεχρι κ custom υδροψυξη). Sorry για το μεγαλο ποστ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει καποιος λογος που δεν κοιταζεις το Phanteks Enthoo Pro και κοιτας μονο το Μ? Ναι γιατι δε θελω full tower,θελω κατι μαζεμενο και μικρο...atx εχω(για να σε προλαβω) Γιατί τόση βιασύνη? Συνήθως οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Γιατι ειμαι πλεον χωρις κουτι,και γιατι εχω να κανω μια επιλογη αναμεσα σε 2 κουτια.Ποσο χρονο θα μου παρει να αποφασισω αναμεσα σε 2 κουτια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosPetridis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Επισης απο οσο θυμαμαι(διοτι το τυρρανησα το θεμα, ), το corsair ειναι το πιο μεγαλο "μικρο κουτι" που θα βρεις. (εαν εχεις στο μυαλο σου υδροψυξη.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Το Enthoo Pro M μικρο δεν το λες... και αν σκεφτεις οτι στο skroutz εχει 3 ευρω διαφορα με το κανονικο δεν αξίζει με τιποτα... Δεν ξερω που το βρηκες 88 http://www.skroutz.gr/s/7753582/Phanteks-Enthoo-Pro-M.html?keyphrase=enthoo+pro+m Απο την αλλη 140 ευρω για Mid Tower ειναι παρα πολυ ακριβο. (Πριν φαω κραξιμο ειμαι τεραστιος fan της corsair) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει με 88 στο κιτρινομάγαζο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/case-phanteks-enthoo-pro-m-midi-tower-titanium-green-window-p-PER.815652 Το Enthoo Pro M μικρο δεν το λες... και αν σκεφτεις οτι στο skroutz εχει 3 ευρω διαφορα με το κανονικο δεν αξίζει με τιποτα... Δεν ξερω που το βρηκες 88 http://www.skroutz.gr/s/7753582/Phanteks-Enthoo-Pro-M.html?keyphrase=enthoo+pro+m Απο την αλλη 140 ευρω για Mid Tower ειναι παρα πολυ ακριβο. (Πριν φαω κραξιμο ειμαι τεραστιος fan της corsair) Απο το 600t που ειχα ειναι μικροτερο,και ειναι σχεδον ιδιες διαστασεις με το 450... Και οσο και να μου αρεσει το 450,σκεφτομαι οτι 140 με 88,ειναι διαφορα..Αυτο το 50ρικο το βαζω στην ακρη,και μαζευω για οθονη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Παρηγγειλα το Phanteks τελικα....Για να δουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Παρηγγειλα το Phanteks τελικα....Για να δουμε... Εντυπώσεις φυσικά έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Εντυπώσεις φυσικά έτσι? Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eliaskat Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 απο που φιλε μου ? με ενδιαφερει και εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 απο που φιλε μου ? με ενδιαφερει και εμενα Διαβασε το ποστ 8-9 και θα καταλαβεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Σημερα το μεσημερι παρελαβα το κουτακι!Πολυ καλο σε γενικες γραμμες και αρκετα μαζεμενο,οπως το ηθελα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα