Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετα ωραιος ο δευτερος κυκλος, καλυτερος απο τον πρωτο κατα τη γνωμη μου. Αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι αμα επιτηδες προσπαθουν να κανουν τον Jesse και την Tulip αντιπαθητικους. Δεν εχουν πανω τους τιποτα που να συμπαθω. Σε αντιθεση με τον Cassidy.

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετα ωραιος ο δευτερος κυκλος, καλυτερος απο τον πρωτο κατα τη γνωμη μου. Αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι αμα επιτηδες προσπαθουν να κανουν τον Jesse και την Tulip αντιπαθητικους. Δεν εχουν πανω τους τιποτα που να συμπαθω. Σε αντιθεση με τον Cassidy.

Πόσο αλήθεια.. Μακάρι όμως να τον βλέπαμε να δίνει και λίγο ξύλο. Τον έχουν κάνει αρκετά φλώρο και είναι και βρυκόλακας ξέρω γω.. 

• Like 1
Δημοσ.

αν ακολουθησουν το κομικ ( :-D), θα γινει ο πιο αντιπαθητικος της παρεας, μην ανησυχειτε.

Και στα κομικ βγαζει κατι το αντιπαθητικο ο Jesse και η Tulip; Γιατι δεν μπορω να αποφασισω αμα ειναι επιτηδες, η φταινε οι ηθοποιοι. 

Την αναφορα σε Breaking Bad την ειδατε ετσι? :P

Ποια λες;

Δημοσ.

TsOCHSFWS1ubjeXXA4KQLg.png

Απ την προηγούμενη σεζόν υπήρχε αλλά το χα ξεχάσει :P

btw Η οποία Tullip στα κόμικ είναι Caucasian και blonde.

Αααα μπραβο και ελεγα κατι μου θυμιζε. 

Η αληθεια ειναι δεν ειμαι και πολυ fan της Nega απο θεμα εμφανισης, ισως μια ξανθια να εκανε καλυτερη δουλεια, αλλα τι να κανεις. :D

Δημοσ.

Και στα κομικ βγαζει κατι το αντιπαθητικο ο Jesse και η Tulip; Γιατι δεν μπορω να αποφασισω αμα ειναι επιτηδες, η φταινε οι ηθοποιοι. 

οχι δεν βγαζουν στο κομικ. 
Δημοσ.

Κακή η δεύτερη season δεν είναι άλλα διακρινω λίγο θέματα στην συνοχή των επεισοδίων. Επίσης η χημεία των 3 έχει πάει ψιλό περίπατο. Σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι μαζί κατά ανάγκη η με το ζόρι ένα πράγμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Περιμενω να τα δω μαζεμενα.Η πρωτη σεζον απο αποψη κομικ δε ξεπερασε το 6ο τευχος.Τωρα προχωραει η ιστορια?

Δημοσ.

Με εχει ψιλο απογοητευσει η σειρα απο πλευρας συνοχης παντως.

Ωραιος ο Herr ως τωρα αλλα Ευγενιος,tulip και denis οι απογοητευσεις σε αυτη την season.Και με τον cass δεν ξετρελαθηκα.

Πολυ διαφορετικη η 2ρη season σε σχεση με την πρωτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...