Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Κλάμα η σκηνή της πάλης στο σημερινό...
benign Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Εντελως παρανοικη σειρα παντως αλλα συναμα και πολυ αστεια τη βρισκω.
lifeowner771 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αρκετα ωραιος ο δευτερος κυκλος, καλυτερος απο τον πρωτο κατα τη γνωμη μου. Αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι αμα επιτηδες προσπαθουν να κανουν τον Jesse και την Tulip αντιπαθητικους. Δεν εχουν πανω τους τιποτα που να συμπαθω. Σε αντιθεση με τον Cassidy. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αρκετα ωραιος ο δευτερος κυκλος, καλυτερος απο τον πρωτο κατα τη γνωμη μου. Αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι αμα επιτηδες προσπαθουν να κανουν τον Jesse και την Tulip αντιπαθητικους. Δεν εχουν πανω τους τιποτα που να συμπαθω. Σε αντιθεση με τον Cassidy. Πόσο αλήθεια.. Μακάρι όμως να τον βλέπαμε να δίνει και λίγο ξύλο. Τον έχουν κάνει αρκετά φλώρο και είναι και βρυκόλακας ξέρω γω.. 1
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 αν ακολουθησουν το κομικ ( ), θα γινει ο πιο αντιπαθητικος της παρεας, μην ανησυχειτε.
Kostasspil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Την αναφορα σε Breaking Bad την ειδατε ετσι? 1
lifeowner771 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 αν ακολουθησουν το κομικ ( ), θα γινει ο πιο αντιπαθητικος της παρεας, μην ανησυχειτε. Και στα κομικ βγαζει κατι το αντιπαθητικο ο Jesse και η Tulip; Γιατι δεν μπορω να αποφασισω αμα ειναι επιτηδες, η φταινε οι ηθοποιοι. Την αναφορα σε Breaking Bad την ειδατε ετσι? Ποια λες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Είναι και παντρεμένοι κιόλας, ο Cooper με τη Negga... 1
Kostasspil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Ποια λες; Απ την προηγούμενη σεζόν υπήρχε αλλά το χα ξεχάσει btw Η οποία Tullip στα κόμικ είναι Caucasian και blonde. 1
lifeowner771 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Απ την προηγούμενη σεζόν υπήρχε αλλά το χα ξεχάσει btw Η οποία Tullip στα κόμικ είναι Caucasian και blonde. Αααα μπραβο και ελεγα κατι μου θυμιζε. Η αληθεια ειναι δεν ειμαι και πολυ fan της Nega απο θεμα εμφανισης, ισως μια ξανθια να εκανε καλυτερη δουλεια, αλλα τι να κανεις.
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Και στα κομικ βγαζει κατι το αντιπαθητικο ο Jesse και η Tulip; Γιατι δεν μπορω να αποφασισω αμα ειναι επιτηδες, η φταινε οι ηθοποιοι. οχι δεν βγαζουν στο κομικ.
Fulgore Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Κακή η δεύτερη season δεν είναι άλλα διακρινω λίγο θέματα στην συνοχή των επεισοδίων. Επίσης η χημεία των 3 έχει πάει ψιλό περίπατο. Σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι μαζί κατά ανάγκη η με το ζόρι ένα πράγμα.
urgo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Περιμενω να τα δω μαζεμενα.Η πρωτη σεζον απο αποψη κομικ δε ξεπερασε το 6ο τευχος.Τωρα προχωραει η ιστορια?
Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Με εχει ψιλο απογοητευσει η σειρα απο πλευρας συνοχης παντως. Ωραιος ο Herr ως τωρα αλλα Ευγενιος,tulip και denis οι απογοητευσεις σε αυτη την season.Και με τον cass δεν ξετρελαθηκα. Πολυ διαφορετικη η 2ρη season σε σχεση με την πρωτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα