Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Dwalin is out, badassery...
Vapir Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 κλάμα , μακάρι να είχε άλλα τόσα επ αυτή η σεζόν 1
lifeowner771 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Mην με παρετε με τις ντοματες, αλλα πιο πολυ περιμενα το Preacher καθε βδομαδα, απ'οτι το Game of Thrones. 1
speedy23 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πολυ πιο διασκεδαστικο απο τα προηγουμενα. Επιτελους θα ελεγα. Ειτε επειδη ηταν φιναλε ειτε οχι, μπορουσαν να ειχαν αναλογα καλα επεισοδια και πριν. Τεσπα, εκλεισε με ωραιο τροπο. Ολο το επεισοδιο κινηθηκε σε καλο ρυθμο.
urgo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δέκα επεισόδια για να...αρχίσει η ιστορία...Πήραν τους δρόμους,πρέπει να αρχίσει λίγο η δράση.Απαγορεύεται να συνεχίσει και ο δεύτερος κύκλος με μπίρι μπίρι.
jokerakias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 ^ κλασική amc θα το τραβήξει όσο μπορεί ....
urgo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μωρέ ας το τραβήξει όσο θέλει.Preacher να είναι,όχι τόλμη και γοητεία στο Τέξας.
SPANK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Το άρχισα και εγώ καλό φαίνεται αλλα δεν ξέρω αν θα με κρατήσει τελικά εχω φτάσει μεχρι το 3ο επεισόδιο , θα ήθελα βασικά περισσότερη δράση παει λιγο αργά τώρα μπορει να στρώσει παρακάτω
Kostasspil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 H Tulip πάντως, στο AOS μ'άρεσε πιο πολύ πρέπει να πω
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εντάξει τα 3 τελευταία επεισόδια δείρανε άσχημα. Απόλαυση η σειρά. Όσο για το αργό, χέστε μας. Και το True Detective αργό ήταν . Το θέμα είναι ο ρυθμός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα