Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελπίζω όντως το 6ο να είναι τόσο δυνατό όσο λέτε + ψιλοδιάβασα και στα ιντερνετς

γτ χτές είδα το 5ο και ακόμα είμαι λίγο μαγκωμένος

Πολυ καλο! Το καλυτερο εως τωρα σιγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

ελπίζω όντως το 6ο να είναι τόσο δυνατό όσο λέτε + ψιλοδιάβασα και στα ιντερνετς

γτ χτές είδα το 5ο και ακόμα είμαι λίγο μαγκωμένος

έκλαψα .. φαντάσου οτι έτρωγα κ μου βγήκε το φαγητό απ τη μύτη κάπου στα πρώτα 12 λεπτά 

πολύ ωραία σειρά  :-D

• Like 1
Δημοσ.

έκλαψα .. φαντάσου οτι έτρωγα κ μου βγήκε το φαγητό απ τη μύτη κάπου στα πρώτα 12 λεπτά 

πολύ ωραία σειρά  :-D

Iσως απο τις καλυτερες σκηνες στη τηλεοραση. 

• Like 1
Δημοσ.

καλά αυτό δε το κάνει κακή σειρά, κακή μεταφορά μάλλον (που είναι μετριότατη to be fair έως κακή ώρες ώρες)...

αλλα σαν σειρά είναι σίγουρα τόσο περίεργη και over the top ανα διαστήματα που γίνεται αυτομάτως cult favourite, παρόλο τον αργό και λίγο all over the places ρυθμό της..

indeed το 6ο τα'σπασε

επιτέλους πήρε μπρός

Δημοσ.

το εχουν ξεσκισει το source material...

εχουν πιασει την ατμοσφαιρα και ας ειναι αρκετα λιγοτερο βλασφημο απο το κομικ...θα δειξει στη συνεχεια...

βεβαια το κομικ ηταν πιο πολυ  road story...

Δημοσ.

Απορώ πως πήρε και δεύτερη season...

Το ότι έχουν αλλάξει τα φώτα στην ιστορία το αντιπαρέρχομαι λόγω tv.Αλλα ρε κερατάδες μας έχει πάρει ο ύπνοοοοος.Αργοοοοο.Δεν τσουλάει λέμεεεε.

Μυρίζει φόλα και ξενερώνω.

Δημοσ.

μεχρι τριτο αντεξα.πολυυυ υπνος λεμε,αφηνω στην ακρη το "σεναριο" ............ημαρτον δλδς........

Δημοσ.

εμένα μου αρέσει τρελά. Την πρότεινα σε δυο άτομα , η μια πλησιάζει τη φάση μου σε χαρακτήρα κ κοντά στην ηλικία μου και η άλλη σοβαρή , του διαβάσματος , άτομο που δεν μεθάει ούτε "μεθάει" κτλ και 35 χρ

η πρώτη την λάτρεψε η δεύτερη την βρήκε βαρετή , καμμένη και είπε τα χειρότερα
που θέλω να καταλήξω? η συγκεκριμένη σειρά για πολλούς είναι hate it or love it  , σίγουρα δεν απευθύνεται σε όλους 

εγώ  πχ δεν μπορώ να δω με τίποτα και με παίρνει ο ύπνος με ταινίες τύπου star wars που θεωρούνται legendary (και δεν το αμφισβητώ)  , ε εγώ δεν θα τις έβλεπα που να με πληρώνανε  :-D

Δημοσ.

Ενω το ολο stor και η υποθεση της σειρας ειναι σχετικα απλη,δεν εχει καθολου καλο ρυθμο η σειρα(απο την αρχη παντα εως τωρα).Χαρακτηριστικο ειναι οτι οι περισσοτεροι(και στις πιο πισω σελιδες)στα πρωτα σχολια το γραφανε οτι δεν πολυ καταλαβαινουν τι γινεται και τι παιζει. Κακη σειρα δεν ειναι απλα δεν απευθυνεται σε ολους οπως πχ game of thrones/the walking dead/flash κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...