Lanike71 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Προσπαθώ να φτιάξω αυτό που γράφω στον τίτλο, αλλά κάτι δε βγαίνει. Θέλω να αποθηκεύω και να εκτυπώνω τις arraylists που είναι τύπου integer.Σημειωτέον, οι arraylist αυτές εκτυπώνονται κανονικά με toString, δεν έχω όμως πρόσβαση όταν προσπαθώ μέσα από το επόμενο επίπεδο: ArrayList<Integer> epipedo1 = new ArrayList<Integer>();ArrayList<ArrayList<Integer>> epipedo2 = new ArrayList<ArrayList<Integer>>(); //Έστω λίστα {1,2,3,4} epipedo1.toString // δίνει 1,2,3,4 epipedo2.add(epipedo1) epipedo2.get(0).toString //δίνει [] σα να είναι άδεια η λίστα
Giorgos65ert Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 έχεις προσθέσει στοιχειά στο epipedo1 ? Γιατί εγώ τρέχω το παρακάτω και μια χαρά δουλεύει. ArrayList<Integer> epipedo1 = new ArrayList<Integer>(); epipedo1.add(23); epipedo1.add(42); ArrayList<ArrayList<Integer>> epipedo2 = new ArrayList<ArrayList<Integer>>(); epipedo2.add(epipedo1); System.out.println(epipedo2.get(0).toString()); // [23,42] 1
groot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που λέει ο giorgos65ert. Επίσης, θα ήταν καλύτερο να κάνεις: List<List<Integer>> epipedo2 = new ArrayList<List<Integer>>(); List<Integer> epipedo1 = new ArrayList<Integer>(); αντί για σκέτο ArrayList.
Lanike71 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το πρόβλημα ήταν αλλού τελικά, σόρρυ για την ταλαιπωρία. Μέσα στη ροή του προγράμματος κάπου άδειαζα τη λίστα επιπέδου 1, οπότε και η 2 δεν είχε τίποτα πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα