Προς το περιεχόμενο

[SSD] SanDisk Extreme Pro SSD 480GB 177,75e από Amazon.de ligthning deal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο τα synthetic benchmarks

Ο 850 Evo σε κάποιες τέτοιες μετρήσεις βγαίνει ταχύτερος και από τον 850 Pro.

Λέει κάτι αυτό;

Είναι και το MLC vs TLC και τα 10 χρόνια εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ για τα περί TLC/MLC και εγγύησης αλλά αυτή τη στιγμή οι δυο Samsung (με τη σειρά Pro και μετά Evo) είναι στην κορυφή από θέμα απόδοσης.

Δημοσ.

Μα αυτο σου ειπε το παλικαρι, δεν εχει σημασια μόνο η αποδοση, τα αλλα χαρακτηριστικα ειναι πιο σημαντικα.

Δημοσ.

H ποιότητα μετράει, αλλά τα 10 χρόνια εγγύησης δεν μου λένε τίποτα, γιατί πλέον αλλάζω πιο σύντομα SSD (περίπου 2 χρόνια) από ότι HDD.

Κυρίως λόγο χωρητικότητας αφού κάθε χρόνο γίνονται ακόμη πιο προσιτοί σε €/GB.

Οπότε αυτή την περίοδο καλύτερη επιλογή είναι ο Samsung evo 500gb που όταν μπαίνει προσφορά φτάνει περίπου 30€ κάτω και από τον SanDisk. 

Αύριο το πρωί (9:30) αν συντονιστείτε στο amazon.de θα τον έχει γύρω στα 145€ με μεταφορικά.

Δημοσ.

Εγω που αλλαζω καθε 8-9 χρονια δισκο ssd, προτιμω τον sandisk  :P

Οταν τον ξαναβαλει, ειτε πριν ειτε κατα τα black fridays, ριξτε συρμα!

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι υπήρχαν πριν 8 χρόνια ssd.

Από εδώ:

"In 2006 Samsung released one of the first mass-market flash SSDs, a 2.5-inch 32GB drive with a PATA interface ($699) designed as a drop-in replacement for laptop hard drives. SanDisk followed in 2007 with its own 2.5-inch 32GB drive, the SATA 5000.

Using wear-leveling technology, flash SSDs in 2006 were capable of many more rewrites than flash media cards at the time, bringing them closer to replacing mechanical hard drives for everyday use. This new generation of products triggered a consumer SSD market explosion that continues to this day."
Δημοσ.

Μου βρήκες την εξαίρεση της εξαίρεσης.

Εντάξει, έστω δεν υπήρχε μεγάλη παραγωγήκαι ζήτηση. Αν ο φίλος είχε τέτοιο, μπράβο, ήταν πρωτοπόρος.

Δημοσ.

Μου βρήκες την εξαίρεση της εξαίρεσης.

Εντάξει, έστω δεν υπήρχε μεγάλη παραγωγήκαι ζήτηση. Αν ο φίλος είχε τέτοιο, μπράβο, ήταν πρωτοπόρος.

Ναι βρε κουβέντα να γίνεται.  :P

Για ιστορικούς λόγους το παρέθεσα. Νομίζω για πλάκα το είπε ο φίλος για τα 8 χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι υπήρχαν πριν 8 χρόνια ssd.

Κατσε να το ξαναβαλω. Το εικονιδιο  :P σημαινει σατυρικο κειμενο.

Η απαντηση σαρκασε με χιουμορ το ποστ που ελεγε "αλλά τα 10 χρόνια εγγύησης δεν μου λένε τίποτα", καθως το τι λεει κατι σε καποιον, δεν αφορα τους υπολοιπους ντε και καλα, ουτε ειναι απαραιτητως ο κανονας επιλογης των αλλων.

(Και φυσικα δεν χρειαζεται να υπηρχαν ssd πριν 10 χρονια, εφ'οσον θα μπορουσε να αρκουσε σε καποιον η μελλοντικη εγγυηση ως παραγοντας επιλογης, ή οι MLC μνημες που ανεφερε ο mpokwsths).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...