DimAslan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Παιδιά αν μπορείτε βοηθήστε... Ψάχνω για ένα κομμάτι αραβικό που έπαιζε και στο ΟΛΑ ΙΙΙ του Αναστασιάδη στο τελείωμα... Το έχει και ο Πανταζής στα Ελληνικά σε ένα CD και λέγεται "Για πρώτη φορά"... Ξέρετε μήπως το τίτλο του αραβικού γιατί έχω ψάξει παντού και δεν μπορώ να βρω τίποτα... Thanx...
Ioannis Jr. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 DimAslan, Καθώς δεν έχω παρακολουθήσει για να σου πω, έστειλα email και περιμένω να μου απαντήσουν.. αν βαριέσαι να περιμένεις να μου απαντήσουν ή να σου απαντήσει κάποιος άλλος τότε μπορείς να καλέσεις τον Alpha στο 210 - 48 97 777 και να ρωτήσεις!
dim_b Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Και αν βαριέστε να περιμένετε να σας απαντήσουν (είτε εδώ, είτε από τον Alpha), κάνετε ένα search και βρίσκετε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι έχει ζητηθεί πολλές φορές.
DimAslan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 οκ παιδιά ευχαριστώ... πιστεύω να το βρω...
Ioannis Jr. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 οκ παιδιά ευχαριστώ...πιστεύω να το βρω... Πιστεύεις να το βρεις? Εντελώς ενημερωτικά κάποιος φίλος λίγο πιο πάνω είπε ότι ήταν το: Amr Diab - Tamally maak.
DJNAKIS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 kai pliroforiaka mporeis na to breis sthn silogh Buddha-Bar III DREAM
DimAslan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 καλάααα μη βαράτε... το είδα ότι έχει απαντήσει ο άνθρωπος, απλά έχω μετακομίσει και δεν έχω ούτε καν τηλέφωνο, πόσο μάλλον internet... ΘΑ το ψάξω Όταν βάλω internet... ελπίζω DSL... Ευχαριστώ...
georgeadams Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 ΘΑ το ψάξω Όταν βάλω internet... ελπίζω DSL... Δημήτρη, στην παλιά σου δουλειά είχες κάποιον συνονόματό σου με τεράστια μουσική συλλογή και ταυτόχρονα μανιώδη με τα αραβικά (και γενικότερα τα ethnik) τραγούδια. Γιατί δεν τον ρωτάς αυτόν αν έχει το κομμάτι? (το έχει, από αυτόν το έχω πάρει κι εγώ)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 DimAslan, to exw kai egw an to thes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.