Προς το περιεχόμενο

ψάχνω για ένα κομμάτι...

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αν μπορείτε βοηθήστε...

Ψάχνω για ένα κομμάτι αραβικό που έπαιζε και στο ΟΛΑ ΙΙΙ του Αναστασιάδη στο τελείωμα... Το έχει και ο Πανταζής στα Ελληνικά σε ένα CD και λέγεται "Για πρώτη φορά"...

Ξέρετε μήπως το τίτλο του αραβικού γιατί έχω ψάξει παντού και δεν μπορώ να βρω τίποτα...

Thanx...

Δημοσ.

DimAslan, Καθώς δεν έχω παρακολουθήσει για να σου πω, έστειλα email και περιμένω να μου απαντήσουν.. αν βαριέσαι να περιμένεις να μου απαντήσουν ή να σου απαντήσει κάποιος άλλος τότε μπορείς να καλέσεις τον Alpha στο 210 - 48 97 777 και να ρωτήσεις!

Δημοσ.

Και αν βαριέστε να περιμένετε να σας απαντήσουν (είτε εδώ, είτε από τον Alpha), κάνετε ένα search και βρίσκετε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι έχει ζητηθεί πολλές φορές.

Δημοσ.
οκ παιδιά ευχαριστώ...

πιστεύω να το βρω...

Πιστεύεις να το βρεις? Εντελώς ενημερωτικά κάποιος φίλος λίγο πιο πάνω είπε ότι ήταν το: Amr Diab - Tamally maak.

Δημοσ.

καλάααα μη βαράτε...

το είδα ότι έχει απαντήσει ο άνθρωπος, απλά έχω μετακομίσει και δεν έχω ούτε καν τηλέφωνο, πόσο μάλλον internet... ΘΑ το ψάξω Όταν βάλω internet... ελπίζω DSL...

Ευχαριστώ...

Δημοσ.
ΘΑ το ψάξω Όταν βάλω internet... ελπίζω DSL...

Δημήτρη, στην παλιά σου δουλειά είχες κάποιον συνονόματό σου με τεράστια μουσική συλλογή και ταυτόχρονα μανιώδη με τα αραβικά (και γενικότερα τα ethnik) τραγούδια. Γιατί δεν τον ρωτάς αυτόν αν έχει το κομμάτι? ;) ;)

(το έχει, από αυτόν το έχω πάρει κι εγώ) ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...