fallen4ngel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Φιλοσοφική συζήτηση είναι το "οι φίλοι μου έπαθαν αυτό", το να μην γνωρίζεις κάποια πράγματα δεν είναι κακό αλλά να επιμένεις σε αυτά που γράφεις και να δίνεις λάθος πληροφορίες είναι. Προφανώς και κάνεις επιλεκτική ανάγνωση. 100 αγοράζει 100 πιστώνεται και θα χάσει μόνο το κέρδος της πώλησης ΕΑΝ δεν δώσει νέο προϊόν με μια μικρή επιβάρυνση. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω αρκετά χρόνια στην πλάτη μου πανω στο εμποριο hardware και γνωρίζω κάνα δύο πράγματα παραπάνω. Στην επόμενη παράθεση δεν θα απαντήσω μπορείς να κάνεις μια βόλτα από την λογιστρια σου να σου μάθει έστω τα βασικά.
Sotosgl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Για να δουμε τι εγραψα και γιατι αρπαχτηκες; Ακομα υπαρχει αυτο το θεμα και δεν εχουν φαει Ban αυτοι που παραπληροφορουν τον κοσμο; Μεχρι να μαθουν οι καταλαναλωτες οτι εχουν αυτοι την δυναμη δεν θα αλλαξει τιποτα και τα Μαγαζακια και ο καθε υπαλληλος τους εδω μεσα θα λεει το μακρυ και το κοντο του. Εχει παει κανεις στην ΓΓΚ;Συνηγορο;Εχει κανει καταγγελιες στην ΕΕΤΤ; Ωφελημενος ο καταναλωτης μεχρι τωρα με αυτα που εγραψα και οδηγιες για το ποια δραση πρεπει να αναλαβει Οσες φορες τους χρειαστηκα δικαιωθηκα και ο νομος με καλυπτει πληρως ειτε ζητησω τα χρηματα μου πισω ειτε μου κανουν αντικατασταση με το ιδιο προιον ή αλλο αντιστοιχων επιδοσεων (αν το διαλεξω). Α!! και εφοσον παρεις το καινουργιο η εγγυηση αρχιζει απο την αρχη. Ακομα περισσοτερες οδηγιες και προσωπικη εμπειρια πανω στο θεμα Τωρα EOL RMA WTF GGWP AFK κλπ που χρησιμοποιουν μερικοι για να ισχυροποιησουν τα επιχειρηματα τους ειναι μπουρδες.Το καταστημα θα σου πει 500 πιπες για να γλυτωσει την χασουρα,θα προσπαθησουν να σε ταλαιπωρησουν τοσο ωστε να τα παρατησεις και να δεχτεις την βλακεια που θα σου προτεινουν. Μαλλον αυτο ετσουξε και δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σου με την λεξη χασουρα. Οταν ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ πιστωτικο στην αρχικη τιμη αγορας (εστω 500€) και μου κοψει η επιχειρηση ενα κατα πολυ μικροτερο (εστω 100€) και στις περισσοτερες περιπτωσεις εισαι "αναγκασμενος" να ψωνισεις απο την ιδια επιχειρηση πως το βλεπεις εσυ; Ποιος χανει και ποιος κερδιζει; Εκτος αν οι επιχειρησεις ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα και απλα την βρισκουν με το να σε παραπληροφορουν ετσι απο καπριτσιο. Δεν αναλυουμε τι θα κανει η εταιρια απο εκει και περα και τι συμβαση εχει με την Oktabit,Infoquest κλπ Και ναι υπαρχουν απατεωνες που θα το χρησιμοποιησουν για να εχουν τσαμπα πραγματα καθε 2 χρονια αλλα αυτοι την πατανε στο τελος μεσω του official RMA και συνεννοησεως με την εταιρια. (Πχ Internetκαφετζης που ξαφνικα 1 μηνα πριν την ληξη της εγγυησης ηρθε με χαλασμενες ολες τις motherboard και αλλα τετοια ωραια) Παραδειγμα που εκαναν στην Oktabit συγκεκριμενα (οποτε ασε να ξερω και εγω την θεση μου στον χωρο του Hardware) http://www.insomnia.gr/topic/587345-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85/#entry54380395 Οριστε και ενα προσφατο παραδειγμα που αν δεχομουν την πρωτη προσφορα τους θα ημουν χαμενος 80€ και στο τελος πηρα το ιδιο προιον και με καινουργια εγγυηση 2 χρονων Το κατάστημα ΔΕΝ χάνει, το κάνουν μόνο για να βγάλουν. Πιστωτικό παίρνουν και αυτοί στην τιμή που αγόρασαν κτλπ κτλπ. Αυτός που "χάνει" είναι ο κατασκευαστής ο οποίος με την σειρά του έχει ενσωμάτωσή την χασουρα μέσα στην τιμή του προϊόντος.Και όπως ξανά είπα, μερικοί επιμένουν ή γιατί είναι υπάλληλοι σε κάποια αλυσίδα ή έχουν κάνα μαγαζί και κάνουν τα ίδια ή στην τελική δεν γνωρίζουν και γράφουν ότι να είναι. Μαλλον εδω στεκεσαι και γραφεις οτι να`ναι μετα. Η χασουρα δεν ειναι μονο να μπαινει μεσα και να βαζει απο την τσεπη,αν δεν μπορεις να καταλαβεις τα βασικα υπαρχουν κατι χαπακια για την περιπτωση σου. Αν μπορω να κοροιδεψω τον πελατη και απο 500€ στο χερι του δωσω 100€ εχω κερδισει 400€ αν ο πελατης ξερει τα δικαιωματα και απαιτησει τα 500€ που δικαιουται χανω 400€.
Aten-Ra Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αν μπορω να κοροιδεψω τον πελατη και απο 500€ στο χερι του δωσω 100€ εχω κερδισει 400€ αν ο πελατης ξερει τα δικαιωματα και απαιτησει τα 500€ που δικαιουται χανω 400€. Το κατάστημα αγόρασε από τον αντιπρόσωπο την Μητρική Α το 2013 στα 400 ευρώ. Το κατάστημα πούλησε την Μητρική Α στα 500 ευρώ στον πελάτη. Το κατάστημα έβγαλε 100 ευρώ (έδωσε 400 για την αγορά) Πρώτη περίπτωση Το 2015 η μητρική χάλασε , Το κατάστημα πηρέ πιστωτικό από τον Αντιπρόσωπο 100 ευρώ, Το κατάστημα έδωσε πιστωτικό 100 ευρώ στον Πελάτη. Το κατάστημα έβγαλε 0.0 ευρώ από την πίστωση. Δεύτερη περίπτωση, Το 2015 η μητρική χάλασε , Το κατάστημα πηρέ πιστωτικό από τον Αντιπρόσωπο 100 ευρώ, Το κατάστημα έδωσε πιστωτικό 500 ευρώ στον Πελάτη. Το κατάστημα έχασε 400ευρω από την πίστωση αλλά είχε βγάλει κέρδος 100 ευρώ από την πώληση άρα στο τέλος είχε χάσιμο 300 ευρώ.
seithan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Η θα πάρει την Ζ97Κ και ας έχει χειρότερα χαρακτηριστικά από την MAXIMUS VII RANGER, η θα πάρει το πιστωτικό που του δίνουν . Δεν μπορεί να πάρει πιστωτικό τα ίδια λεφτά που έδωσε πριν 2 χρόνια. Αν θέλει να το ψάξει λίγο ακόμα ας έρθει σε επαφή με την ASUS να δει αν θα του βρει η ίδια η ASUS την MAXIMUS VII RANGER κάνεις λάθος, είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος.
fallen4ngel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Sotos έχεις όρεξη μου φαίνεται, μήπως θέλεις το βιογραφικό μου να δούμε αν ξέρεις την Oktabit και την Infoquest καλύτερα; Εγώ σου λέω πως γίνεται και εσύ μου λες για το χαλασμένο ποντίκι σου που λέει ο λόγος. Φτάνει;
Sotosgl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δεν μας νοιαζει ρε μαστορα τι θεωρεις εσυ χασουρα ή τι θα κανει το καταστημα με τον προμηθευτη του.Ο φιλος του Zoiskari αν ηξερε τα βασικα δεν θα δεχοταν τις βλακειες του καταστηματος και σε αυτα σταθηκαμε και προσπαθησαμε να βαλουμε μια ταξη,σε ανακριβειες που πεταχτηκαν εδω μεσα μερικοι απο εμας για να του ανοιξουμε λιγο τα ματια για το πως να αντιμετωπιζει παρομοιες καταστασεις (που θα βρεθει σιγουρα),αλλοι βεβαια πιαστηκαν απο μια λεξη δεν ξερω και εγω υπο ποια επηρεια και αρχισαν το rant. Ασε εμας τους γραφικους που παμε και μετα ποδια στην Oktabit μερα παρα μερα να λεμε τα δικα μας.
mar10s Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το κατάστημα αγόρασε από τον αντιπρόσωπο την Μητρική Α το 2013 στα 400 ευρώ. Το κατάστημα πούλησε την Μητρική Α στα 500 ευρώ στον πελάτη. Το κατάστημα έβγαλε 100 ευρώ (έδωσε 400 για την αγορά) Πρώτη περίπτωση Το 2015 η μητρική χάλασε , Το κατάστημα πηρέ πιστωτικό από τον Αντιπρόσωπο 100 ευρώ, Το κατάστημα έδωσε πιστωτικό 100 ευρώ στον Πελάτη. Το κατάστημα έβγαλε 0.0 ευρώ από την πίστωση. Δεύτερη περίπτωση, Το 2015 η μητρική χάλασε , Το κατάστημα πηρέ πιστωτικό από τον Αντιπρόσωπο 100 ευρώ, Το κατάστημα έδωσε πιστωτικό 500 ευρώ στον Πελάτη. Το κατάστημα έχασε 400ευρω από την πίστωση αλλά είχε βγάλει κέρδος 100 ευρώ από την πώληση άρα στο τέλος είχε χάσιμο 300 ευρώ. η μητρικη εχει εγγυηση απο τον αντιπροσωπο και για το καταστημα... το καταστημα χανει μονο τα εξοδα αποστολης ( και δεν βγαζει τιποτα επιπλεον ) γι'αυτο δεν δελουν να κανουν την (αγγαρεια)
fallen4ngel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δεν μας νοιαζει ρε μαστορα τι θεωρεις εσυ χασουρα ή τι θα κανει το καταστημα με τον προμηθευτη του. Ο φιλος του Zoiskari αν ηξερε τα βασικα δεν θα δεχοταν τις βλακειες του καταστηματος και σε αυτα σταθηκαμε και προσπαθησαμε να βαλουμε μια ταξη,σε ανακριβειες που πεταχτηκαν εδω μεσα μερικοι απο εμας για να του ανοιξουμε λιγο τα ματια για το πως να αντιμετωπιζει παρομοιες καταστασεις (που θα βρεθει σιγουρα),αλλοι βεβαια πιαστηκαν απο μια λεξη δεν ξερω και εγω υπο ποια επηρεια και αρχισαν το rant. Ασε εμας τους γραφικους που παμε και μετα ποδια στην Oktabit μερα παρα μερα να λεμε τα δικα μας. Γιατι πας με τα ποδια εκει ρε "μαστορα" καθε μερα? καθαριζεις? Μαθε να μιλας.... και ειπαμε το βιογραφικο του ατομου που αποκαλεις εσυ "μαστορα" στην διαθεση σου.
Sotosgl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/589527-εγγύηση-μητρικής-κάρταςπρομηθευτής-oktabit/?p=54445642 Εδω ειναι η απαντηση σου κωλοτουμπα. Παω γιατι ειναι διπλα και δεν εχω κανενα μαγαζακι της πλακας απο αγγελιες οπως προφανως εσυ με το βιογραφικο σου που μας ζαλιζεις. Μαθε οταν εχεις πιει τα χαπακια σου να μη κανεις quotes και να προσπαθεις να μας κανεις μαθημα μπαρμπα. Μεχρι και ο Aten-Ra καταλαβε αυτο που εγραψα φαντασου ποσο εχεις σκυλιασει που δεν μπορεις να παραδεχτεις σαν αντρας το λαθος σου.
fallen4ngel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) γιατι μαλλωνετε?το ιδιο δεν λετε?Ναι :DD Μετά την αλλαγή πορείας που έκανε σαν Έλληνας πολιτικός.Για να μην ξανά ποσταρω εδώ (μιας και σαν "μπάρμπας" πρέπει να πάω φαρμακείο για τα χαπακια). Υπόδειγμα αντικατάστασης ή Infoquest στους 32-33 μήνες πιστωσαν όλο το ποσό 540€ ο Vision που με 12€ όσο το κέρδος του δηλαδή έδωσε αντικατάσταση με επιλογή εάν θέλω τα χρήματα κτλπ κτλπ Ή σωστή εταιρεία εξυπηρετεί τον πελάτη και δεν προσπαθεί να βγάλει 5-10-100€ με εξαπάτηση. Δεν θα μπω καν στο θέμα με τα καταστήματα στο εξωτερικό εκεί είναι σε άλλο επίπεδο ή εξυπηρέτηση, παράδειγμα το Computer Universe πλήρωσε 70€ μεταφορά σε μια αντικατάσταση που χρειάστηκε μιας και ζήτησαν να μπει και ασφάλεια στο δέμα. Over and out φιλικά στον υπάλληλο πάω να την πέσω και να συνεχίσω τις διακοπές μου Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2015 από fallen4ngel
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το κατάστημα αγόρασε από τον αντιπρόσωπο την Μητρική Α το 2013 στα 400 ευρώ. Το κατάστημα πούλησε την Μητρική Α στα 500 ευρώ στον πελάτη. Το κατάστημα έβγαλε 100 ευρώ (έδωσε 400 για την αγορά) Πρώτη περίπτωση Το 2015 η μητρική χάλασε , Το κατάστημα πηρέ πιστωτικό από τον Αντιπρόσωπο 100 ευρώ, Το κατάστημα έδωσε πιστωτικό 100 ευρώ στον Πελάτη. Το κατάστημα έβγαλε 0.0 ευρώ από την πίστωση. Δεύτερη περίπτωση, Το 2015 η μητρική χάλασε , Το κατάστημα πηρέ πιστωτικό από τον Αντιπρόσωπο 100 ευρώ, Το κατάστημα έδωσε πιστωτικό 500 ευρώ στον Πελάτη. Το κατάστημα έχασε 400ευρω από την πίστωση αλλά είχε βγάλει κέρδος 100 ευρώ από την πώληση άρα στο τέλος είχε χάσιμο 300 ευρώ. Η νομοθεσία ειναι συγκεκριμενη παντως. Αν ο αντιπροσωπος ειναι μαιμου να κινηθει το καταστημα εναντιον του. Η εγγυηση αφορα το ολο το αγαθο για τον καιρο που τον καλυπτει και δεν περιλαμβανει χρονικη φθορα μονο υπαιτιοτητα χρηστη. Αν το προιον ειναι στην αγορα βασει εγγυησης θα δωθει ιδιο προιον, αλλο με διαφορα ή πιστωτικο στην τιμη της αποδειξης αλλιως ο καταναλωτης εχει δικαιωμα να τον παει δικαστικα. (προσωπικα ετρεξα καταστημα της καλλιθεας - οχι πλαισιο - το ονομα το αφηνω γιατι εχει κλεισει, γιατι αρνηθηκε να μου δωσει πιστωτικο για τη μητρικη στο 3ο pc μου η οποια ηταν εντος εγγυησης και δεν ειχε αλλη να μου το αλλαξει αλλα ουτε διαθεση να επικοινωνησει με προμηθευτη για να δωσει λυση και δικαιωθηκα). Ενα τηλ στον συνηγορο του καταναλωτη θα σε κατατοπισει.
Sotosgl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ναι :DD Μετά την αλλαγή πορείας που έκανε σαν Έλληνας πολιτικός. Για να μην ξανά ποσταρω εδώ (μιας και σαν "μπάρμπας" πρέπει να πάω φαρμακείο για τα χαπακια). Υπόδειγμα αντικατάστασης ή Infoquest στους 32-33 μήνες πιστωσαν όλο το ποσό 540€ ο Vision που με 12€ όσο το κέρδος του δηλαδή έδωσε αντικατάσταση με επιλογή εάν θέλω τα χρήματα κτλπ κτλπ Ή σωστή εταιρεία εξυπηρετεί τον πελάτη και δεν προσπαθεί να βγάλει 5-10-100€ με εξαπάτηση. Δεν θα μπω καν στο θέμα με τα καταστήματα στο εξωτερικό εκεί είναι σε άλλο επίπεδο ή εξυπηρέτηση, παράδειγμα το Computer Universe πλήρωσε 70€ μεταφορά σε μια αντικατάσταση που χρειάστηκε μιας και ζήτησαν να μπει και ασφάλεια στο δέμα. Over and out φιλικά στον υπάλληλο πάω να την πέσω και να συνεχίσω τις διακοπές μου Σεβομαι τα χρονια σου και σταματαω Καιρο ειχα να περασω τοσο ωραια στο Forum χωρις παιδιαστικα reports μολις φουντωνε το θεμα και λιγο sparring που και που κανει καλο. Παω να ριξω ενα καθαρισμα στην InfoQuest μετα στην Dionic μετα θα ανεβω Nortec και αυριο εχω παλι βαρδια στην Octabit. Ενα τηλ στον συνηγορο του καταναλωτη θα σε κατατοπισει. ^^ This Η Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη αν και ασχολειται αμεσα με το θεμα σου και σε ζαλιζει στα τηλεφωνα δυστυχως δεν εχει την δυναμη να τους ταρακουνησει αρκετα και κραταει τις περισσοτερες φορες αρκετα παθητικη σταση μιας και απλα κανει επιπληξη. Παλιοτερα ειχε ριξει απο κινησεις μας εδω στο Insomnia ενα προστιμο 100.000€ αν θυμαμαι καλα στον Γερμανο για εξαπατηση αλλα κοιτωντας συχνα τα προστιμα που επιβαλουν ειναι πλεον της μορφης "το ψιλικατζιδικο της Σουλας στο Μενιδι δεν ειχε ημερομηνια ληξης στα αυγα". Συνηγορος και οι τρελοι του ΙΝΚΑ εχουν πιο αγριες διαθεσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα