Aten-Ra Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Αν το μαγαζί την είχε αγοράσει από την ASUS κατευθείαν τότε ναι να την στείλει πίσω στην ASUS το μαγαζί. Αν το μαγαζί την αγόρασε από επίσημο Έλληνα αντιπρόσωπο, τότε το μαγαζί έχει υποχρέωση να την στείλει για RMA μόνο στον Έλληνα αντιπρόσωπο.
RigasGR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Παιδια να πω και εγω πραγμα που μου εχει συμβει. Ειχα 2 Raptor 10.000rpm σε RAID 0 απο Πλαισιο αγορασμενους, οταν τα τιναξαν τους πηγα πισω. Μου λεει δεν εχω πλεον, και του λεω εγω θελω με 10.000rpm ιδια χωρητικοτητα....με τα πολλα μου δωσανε τοτε OCZ Agility 3 240 και απανταω και εγω τοτε ο ασχετος (δεν τους ειχα δει τι κανουν ακομα οι SSD) RAID πως θα κανω ειναι ενας...μου λεει αυτος ουτε με 100 RAID δεν τον πιανουν οι αλλοι. Μαι τοτε ημουν κερδισμενος εγω. Σε ενα μοντεμ ομως μου απαντησαν καποτε το Life TIme απο εμας ειναι αν το εχουμε εμεις στις αποθηκες μας available......
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 αυτο με το lifetime ειναι περιπου στο να το εχουν οι αποθηκες τους αλλα και να το παραγει ο κατασκευαστης η εστω να το εχει αυτος στις αποθηκες.πχ ddr μνημες εαν ειχα Lifetime τοτε δεν θυμαμαι σιγα μην εχει μεινει καμια σε καμια αποθηκη.οποτε εκει αναγκαστικα πας σε πιστωτικο.
nick0lis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το πιστωτικό κόβεται στην τιμή αγοράς, διαφορετικά αυτός που σου κόβει λιγότερο σε κλέβει 2
Aten-Ra Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το πιστωτικό κόβεται στην τιμή αγοράς, διαφορετικά αυτός που σου κόβει λιγότερο σε κλέβει Αυτό ισχύει για τις πρώτες 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και υπό προϋποθέσεις.
nick0lis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αυτό ισχύει για τις πρώτες 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και υπό προϋποθέσεις. Σοβαρέψου.
WalkerSW Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αυτό ισχύει για τις πρώτες 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και υπό προϋποθέσεις. Αυτο ισχύει μεχρι την τελευταία μερα της εγγύησης!!
Silverage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αυτό ισχύει για τις πρώτες 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και υπό προϋποθέσεις. Σταμάτα.
Dantε Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Αυτό ισχύει για τις πρώτες 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος και υπό προϋποθέσεις. Και σου ερχεται μετα το πλαισιο και σου λεει "α η καρτα που πηρες 500Ε πριν 1,5 χρονο,δεν υπαρχει και η τελευταια τιμη που καταχωρηθηκε ειναι 80Ε,αρα τοσα θα παρεις" Σου φαινεται λογικο? Ειναι γνωστο κολπο αυτο με τη τελευταια καταχωρηση. Το πιο σωστο και δικαιο,θεωρω πως ειναι να σου δωσουν κατι αναλογο εφοσον συμφωνησουν ολοι. Η αληθεια ειναι οτι το πιστωτικο ειναι περιεργη ιστορια και διαφορετικο για τη καθε περιπτωση. Πχ εμενα ειχε θεμα η μητρικη τωρα. Την ειχα παρει 105Ε πριν 1 χρονο και τωρα εχει 135Ε.Τι πιστωτικο θα μου εκοβαν? ΥΓ.παλιες καλες εποχες,μου ειχαν αλλαξει 3870 με 4870 στο πλαισιο. 1
Sotosgl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ακομα υπαρχει αυτο το θεμα και δεν εχουν φαει Ban αυτοι που παραπληροφορουν τον κοσμο; Μεχρι να μαθουν οι καταλαναλωτες οτι εχουν αυτοι την δυναμη δεν θα αλλαξει τιποτα και τα Μαγαζακια και ο καθε υπαλληλος τους εδω μεσα θα λεει το μακρυ και το κοντο του. Εχει παει κανεις στην ΓΓΚ;Συνηγορο;Εχει κανει καταγγελιες στην ΕΕΤΤ; Οσες φορες τους χρειαστηκα δικαιωθηκα και ο νομος με καλυπτει πληρως ειτε ζητησω τα χρηματα μου πισω ειτε μου κανουν αντικατασταση με το ιδιο προιον ή αλλο αντιστοιχων επιδοσεων (αν το διαλεξω). Α!! και εφοσον παρεις το καινουργιο η εγγυηση αρχιζει απο την αρχη. Τωρα EOL RMA WTF GGWP AFK κλπ που χρησιμοποιουν μερικοι για να ισχυροποιησουν τα επιχειρηματα τους ειναι μπουρδες.Το καταστημα θα σου πει 500 πιπες για να γλυτωσει την χασουρα,θα προσπαθησουν να σε ταλαιπωρησουν τοσο ωστε να τα παρατησεις και να δεχτεις την βλακεια που θα σου προτεινουν. Και ναι υπαρχουν απατεωνες που θα το χρησιμοποιησουν για να εχουν τσαμπα πραγματα καθε 2 χρονια αλλα αυτοι την πατανε στο τελος μεσω του official RMA και συνεννοησεως με την εταιρια. (Πχ Internetκαφετζης που ξαφνικα 1 μηνα πριν την ληξη της εγγυησης ηρθε με χαλασμενες ολες τις motherboard και αλλα τετοια ωραια) http://www.insomnia.gr/topic/587345-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85/#entry54380395 Οριστε και ενα προσφατο παραδειγμα που αν δεχομουν την πρωτη προσφορα τους θα ημουν χαμενος 80€ και στο τελος πηρα το ιδιο προιον και με καινουργια εγγυηση 2 χρονων
fallen4ngel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ακομα υπαρχει αυτο το θεμα και δεν εχουν φαει Ban αυτοι που παραπληροφορουν τον κοσμο; Μεχρι να μαθουν οι καταλαναλωτες οτι εχουν αυτοι την δυναμη δεν θα αλλαξει τιποτα και τα Μαγαζακια και ο καθε υπαλληλος τους εδω μεσα θα λεει το μακρυ και το κοντο του. Εχει παει κανεις στην ΓΓΚ;Συνηγορο;Εχει κανει καταγγελιες στην ΕΕΤΤ; Οσες φορες τους χρειαστηκα δικαιωθηκα και ο νομος με καλυπτει πληρως ειτε ζητησω τα χρηματα μου πισω ειτε μου κανουν αντικατασταση με το ιδιο προιον ή αλλο αντιστοιχων επιδοσεων (αν το διαλεξω). Α!! και εφοσον παρεις το καινουργιο η εγγυηση αρχιζει απο την αρχη. Τωρα EOL RMA WTF GGWP AFK κλπ που χρησιμοποιουν μερικοι για να ισχυροποιησουν τα επιχειρηματα τους ειναι μπουρδες. Το καταστημα θα σου πει 500 πιπες για να γλυτωσει την χασουρα,θα προσπαθησουν να σε ταλαιπωρησουν τοσο ωστε να τα παρατησεις και να δεχτεις την βλακεια που θα σου προτεινουν. Και ναι υπαρχουν απατεωνες που θα το χρησιμοποιησουν για να εχουν τσαμπα πραγματα καθε 2 χρονια αλλα αυτοι την πατανε στο τελος μεσω του official RMA και συνεννοησεως με την εταιρια. (Πχ Internetκαφετζης που ξαφνικα 1 μηνα πριν την ληξη της εγγυησης ηρθε με χαλασμενες ολες τις motherboard και αλλα τετοια ωραια) http://www.insomnia.gr/topic/587345-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85/#entry54380395 Οριστε και ενα προσφατο παραδειγμα που αν δεχομουν την πρωτη προσφορα τους θα ημουν χαμενος 80€ και στο τελος πηρα το ιδιο προιον και με καινουργια εγγυηση 2 χρονων Το κατάστημα ΔΕΝ χάνει, το κάνουν μόνο για να βγάλουν. Πιστωτικό παίρνουν και αυτοί στην τιμή που αγόρασαν κτλπ κτλπ. Αυτός που "χάνει" είναι ο κατασκευαστής ο οποίος με την σειρά του έχει ενσωμάτωσή την χασουρα μέσα στην τιμή του προϊόντος. Και όπως ξανά είπα, μερικοί επιμένουν ή γιατί είναι υπάλληλοι σε κάποια αλυσίδα ή έχουν κάνα μαγαζί και κάνουν τα ίδια ή στην τελική δεν γνωρίζουν και γράφουν ότι να είναι. 1
Sotosgl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Το κατάστημα ΔΕΝ χάνει, το κάνουν μόνο για να βγάλουν. Πιστωτικό παίρνουν και αυτοί στην τιμή που αγόρασαν κτλπ κτλπ. Αυτός που "χάνει" είναι ο κατασκευαστής ο οποίος με την σειρά του έχει ενσωμάτωσή την χασουρα μέσα στην τιμή του προϊόντος. Και όπως ξανά είπα, μερικοί επιμένουν ή γιατί είναι υπάλληλοι σε κάποια αλυσίδα ή έχουν κάνα μαγαζί και κάνουν τα ίδια ή στην τελική δεν γνωρίζουν και γράφουν ότι να είναι. Χανει επειδη αν γνωριζεις την διαδικασια δεν θα δεχτεις το πιστωτικο των 100€ αντι για αυτο των 500€ θα τσονταρεις και κατι παραπανω για να παρεις κατι και GG. Ποσοι γνωστοι μου να ηξερες εχουν φαει το παραμυθι απο τους καλοθελητες πωλητες που τους ανοιγουν τα ματια και υποστηριζουν με παθος οτι λεω μπουρδες γιατι τα καημενα καταστηματα δικιο εχουν οπως τα λενε,δεν γινεται κατι που πηρες 500€ πριν 2 χρονια η τιμη του επεσε στα 200€ μετα απο 1 χρονο και τωρα δεν υπαρχει καν να ζητας επιστροφη χρηματων.Κλεφτες θα γινουν; Βεβαια οταν η τιμη ειναι ανεβει τοτε οι ιδιοι πωλητες ουρλιαζουν παρε πιστωτικο στην τιμη αγορας Αστα να πανε
sakks80 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Χανει επειδη αν γνωριζεις την διαδικασια δεν θα δεχτεις το πιστωτικο των 100€ αντι για αυτο των 500€ θα τσονταρεις και κατι παραπανω για να παρεις κατι και GG. Ποσοι γνωστοι μου να ηξερες εχουν φαει το παραμυθι απο τους καλοθελητες πωλητες που τους ανοιγουν τα ματια και υποστηριζουν με παθος οτι λεω μπουρδες γιατι τα καημενα καταστηματα δικιο εχουν οπως τα λενε,δεν γινεται κατι που πηρες 500€ πριν 2 χρονια η τιμη του επεσε στα 200€ μετα απο 1 χρονο και τωρα δεν υπαρχει καν να ζητας επιστροφη χρηματων.Κλεφτες θα γινουν; Βεβαια οταν η τιμη ειναι ανεβει τοτε οι ιδιοι πωλητες ουρλιαζουν παρε πιστωτικο στην τιμη αγορας Αστα να πανε δεν ειναι θεμα τιμης.αν μπορει να σου δωσει κατι αναλογων η καλυτερων δυνατοτητων η μεν του κουτσουρεμενο πιστωτικο που θα σου δωσει να μπορεις να αγορασεις κατι ιδιων δυνατοτητων τοτε δεν εχει κανενα προβλημα και δεν διαμαρτυρεσε,αν ομως σου δωσει ενα πιστωτικο το οποιο δεν επαρκει για να παρεις κατι ιδιων δυνατοτητων με το χαλασμενο τοτε φυσικα και κανεις φασαρια
fallen4ngel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Χανει επειδη αν γνωριζεις την διαδικασια δεν θα δεχτεις το πιστωτικο των 100€ αντι για αυτο των 500€ θα τσονταρεις και κατι παραπανω για να παρεις κατι και GG. Ποσοι γνωστοι μου να ηξερες εχουν φαει το παραμυθι απο τους καλοθελητες πωλητες που τους ανοιγουν τα ματια και υποστηριζουν με παθος οτι λεω μπουρδες γιατι τα καημενα καταστηματα δικιο εχουν οπως τα λενε,δεν γινεται κατι που πηρες 500€ πριν 2 χρονια η τιμη του επεσε στα 200€ μετα απο 1 χρονο και τωρα δεν υπαρχει καν να ζητας επιστροφη χρηματων.Κλεφτες θα γινουν; Βεβαια οταν η τιμη ειναι ανεβει τοτε οι ιδιοι πωλητες ουρλιαζουν παρε πιστωτικο στην τιμη αγορας Αστα να πανε Την διαδικασία την γνωρίζω πολύ καλά εσύ διαβασες τι έγραψα; Απλά μαθηματικά 1+1 είναι απορω γιατί έχει πάει τόσο αυτό το θέμα. Όταν το μαγαζί παίρνει ένα χ προϊόν από τον προμηθευτή του πιστώνεται στην τιμή αγοράς ΤΕΛΟΣ αν θέλεις το καταλαβαίνεις αν όχι τι να πω..... Το αν ο φίλος/οι έφαγαν το παραμύθι αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
Sotosgl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το κατάστημα ΔΕΝ χάνει, το κάνουν μόνο για να βγάλουν. Απλη λογικη αν το καταστημα ΔΕΝ βγαζει τοτε αυτοματα χανει No maximized ή any Gain,Pain! Τραβαει γιατι γινονται ακυρα Quotes και ενω λεμε το ιδιο πραγμα μανουριαζουμε για να βρισκομαστε σε δουλεια. Το θεμα ειναι οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση και σε αλλες τοσες επεσε παραμυθι απο το καταστημα,αν θελουμε υποθετικες και φιλοσοφικες συζητησεις ανοιγουμε ενα αλλο θεμα και ξεχαρμανιαζουμε εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα