blanka Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μιας που σε λίγο καιρό θα πρέπει να ετοιμάζομαι για το STAR WARS, θέλω να το δω στην καλύτερη τεχνολογικά αίθουσα στην Θεσσαλονικη Ποιά θεωρείτε είναι η καλύτερη? Και μιλάω συγκεκριμένα για αίθουσα γιατί και στο ίδιο multiplex υπάρχουν διαφορές ανα αίθουσα . Τις αίθουσες στο ΟΝΕ SALONICA τις δοκίμασε κανείς; λένε;
asxeto4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Θα με ενδιέφερε και μένα αυτό το θέμα. Έχει κάποιος να προτείνει κάποια αίθουσα;
gamanos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Η καλύτερη αίθουσα τεχνικά στην θεσσαλονίκη: Village Cosmos αίθουσα 4 atmos.
klainmaingr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω και εγώ οτι είναι η IMAX στα Village.Στο one που είχα περάσει να ρωτήσω δε μου είχε γεμίσει το μάτι ούτε σαν κινηματογράφος αλλα ούτε και σαν αίθουσες. Περισσότερο σε club μου έκανε..
thomasG4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω και εγώ οτι είναι η IMAX στα Village. Στο one που είχα περάσει να ρωτήσω δε μου είχε γεμίσει το μάτι ούτε σαν κινηματογράφος αλλα ούτε και σαν αίθουσες. Περισσότερο σε club μου έκανε.. Οχι και IMAX αυτή η φθηνή απομίμηση που καμία σχέση δεν έχει με IMAX αίθουσα. Σου ξέφυγε μάλλον, αλλά δεν άντεξα.
klainmaingr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Οχι και IMAX αυτή η φθηνή απομίμηση που καμία σχέση δεν έχει με IMAX αίθουσα. Σου ξέφυγε μάλλον, αλλά δεν άντεξα. Well έτσι την ονομάζουν. Όπως και να'χει στους τυφλούς κτλ κτλ.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Και η 6 ειναι καλή. http://www.villagecinemas.gr/el/aithouses/vmax/
thomasG4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Well έτσι την ονομάζουν. Όπως και να'χει στους τυφλούς κτλ κτλ. VMax λέγεται for the record 1
klainmaingr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 VMax λέγεται for the record Και η 6 ειναι καλή. http://www.villagecinemas.gr/el/aithouses/vmax/ Αυτή που λέει ο Chris λέω (τη vmax). My bad.
gamanos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Από τον φίλο μου που έχει στήσει και τις 2, την 4.
klainmaingr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Σήμερα είδαμε το Spectre στα Ster. Έξω απο την αίθουσα και πρίν την ταινία διαφήμιζαν οτι η αίθουσα είναι 4k ultra HD capable κα δε ξέρω και γω τι. Αυτό προφανώς δεν πρέπει να το υποστηρίζει και η ταινία; Σε τι ανάλυση είναι συνήθως οι κινηματογραφικές ταινίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα