Προς το περιεχόμενο

LG G3 vs SONY Z3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για λογαριασμό φίλου αν αξίζει σε εύρος 250-300 η αγορά ενός LG G3 η μπορεί κάποιος να μου προτείνει καλύτερο. Η εναλλακτική είναι Sony Z3 μεταχειρισμένο από γνωστό μας. Το κινητό προορίζεται για καθημερινή χρήση και όχι κάτι πολύ εξειδικευμένο.....

Δημοσ.

Αν ειναι σε καλη κατασταση το z3 κ σε καλη τιμη τοτε γνωμη μου ας το παρει .. Υπαρχει κ το  lg flex 2 στα 305 ευρω στο skroutz κ στα 266 στο bestprice, πολλοι λενε οτι σε αυτα τα χρηματα αξιζει.Επισης σε motorola προτεινω το moto x 2gen στα 285 k το moto x play στα 310 στο bestprice.

• Like 1
Δημοσ.

^S6 μαλλον

Επειδη ειχα g3 και τωρα εχω z3 το g3 εχει πιο δυνατο ηχειο και καλυτερη καμερα μπροστα το z3 ειναι πιο γρηγορο με τελεια μπαταρια αν το βρισκεις στην ιδια τιμη θα σου ελεγα z3

• Like 1
Δημοσ.

^S6 μαλλον

Επειδη ειχα g3 και τωρα εχω z3 το g3 εχει πιο δυνατο ηχειο και καλυτερη καμερα μπροστα το z3 ειναι πιο γρηγορο με τελεια μπαταρια αν το βρισκεις στην ιδια τιμη θα σου ελεγα z3

Στο μόνο που έχει ενδοιασμούς είναι πως είχε Sony και φοβάται μην βαρεθεί πάλι το ίδιο μενού γιατί από την άλλη πλευρά το G3 έχει πιο καλοσχεδιασμένο μενού με ποιο χρωματιστά εικονίδια κτλ....

Θα σου λεγα Ζ3 αλλά αν δίνεις λιγο παραπάνω ειναι και το s4 Samsung!

Ανάμεσα στα 2 Ζ3 σίγουρα φίλε. Πολύ καλή συσκευή χωρίς λαγκ κτλ

Αν ειναι σε καλη κατασταση το z3 κ σε καλη τιμη τοτε γνωμη μου ας το παρει .. Υπαρχει κ το  lg flex 2 στα 305 ευρω στο skroutz κ στα 266 στο bestprice, πολλοι λενε οτι σε αυτα τα χρηματα αξιζει.Επισης σε motorola προτεινω το moto x 2gen στα 285 k το moto x play στα 310 στο bestprice.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!

Δημοσ.

Θα σου λεγα Ζ3 αλλά αν δίνεις λιγο παραπάνω ειναι και το s4 Samsung!

Αναρωτιέμαι ποιος θα αγοράσει S4 σε αυτήν την τιμή...

Δημοσ.

Δεν τιθεται καν θεμα.Το Z3 ειναι συνολικα καλυτερο σαν συσκευη.

Z3 και από μένα.Μακράν καλύτερο σε όλα...

Και μια άσχετη ερώτηση, θα μπορούσε να συγκριθεί το Ζ3 με το iPhone 6 στην προκειμένη περίπτωση;;; Ξέρω ότι υπάρχει η διαφορά λογισμικού και η τιμή αλλά είναι 2 κινητά της ίδιας περίπου σειράς........ 

Δημοσ.

Και μια άσχετη ερώτηση, θα μπορούσε να συγκριθεί το Ζ3 με το iPhone 6 στην προκειμένη περίπτωση;;; Ξέρω ότι υπάρχει η διαφορά λογισμικού και η τιμή αλλά είναι 2 κινητά της ίδιας περίπου σειράς........ 

Πανω κατω ναι το Z3 με Iphone μπορεις να το συγκρινεις περισσοτερο απο οτι το G3.

• Like 1
Δημοσ.

Πανω κατω ναι το Z3 με Iphone μπορεις να το συγκρινεις περισσοτερο απο οτι το G3.

Και ποιο κατά την γνώμη σου υπερτερεί και αν έχεις όρεξη να μου πεις και τους λόγους....

Δημοσ.

-Μπαταρια z3

-Perfomance iphone 6 (λιγο πιο γρηγορο απο το z3)

-Οθονη z3

-καμερα iphone 6 (αν ξερεις να χρησιμοποιεις manual mode του z3 ειναι το ιδιο καλη)

-Ηχεια z3

-Υποστηριξη (updates) iphone 6

-αποθηκευτικος χωρος z3 (παιρνει καρτα sd)

-Μπροστινη καμερα iphone 6

-To z3 ειναι αδιαβροχο (υπο συνθηκες)

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω για λογαριασμό φίλου αν αξίζει σε εύρος 250-300 η αγορά ενός LG G3 η μπορεί κάποιος να μου προτείνει καλύτερο. Η εναλλακτική είναι Sony Z3 μεταχειρισμένο από γνωστό μας. Το κινητό προορίζεται για καθημερινή χρήση και όχι κάτι πολύ εξειδικευμένο.....

Δεν υπαρχει σε αυτο το ευρος τιμων Iphone 6 used,αρα προφανως το Z3 υπερτερει για τα χρηματα που ζηταει.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει σε αυτο το ευρος τιμων Iphone 6 used,αρα προφανως το Z3 υπερτερει για τα χρηματα που ζηταει.

Δεν θέλει να τα συγκρίνει για αγορά! Απλά μια συζήτηση είχαμε στην παρέα για το πιο είναι πιο δυνατό από τα 2 σαν πρώην ναυαρχίδες των 2 εταιριών....... Αλλά από ότι βλέπω πιο πάνω είναι ισότιμα....

-Μπαταρια z3

-Perfomance iphone 6 (λιγο πιο γρηγορο απο το z3)

-Οθονη z3

-καμερα iphone 6 (αν ξερεις να χρησιμοποιεις manual mode του z3 ειναι το ιδιο καλη)

-Ηχεια z3

-Υποστηριξη (updates) iphone 6

-αποθηκευτικος χωρος z3 (παιρνει καρτα sd)

-Μπροστινη καμερα iphone 6

-To z3 ειναι αδιαβροχο (υπο συνθηκες)

Ισοπαλία λοιπόν!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...