hoakin1981 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Στο άμεσο μέλλον θα προχωρήσω σε μερική αναβάθμιση του συστήματος που έχω με τα εξής κομμάτια: - Νέα CPU - Nέα μητρική - Νέα RAM Mένουν ως έχουν όλα τα υπόλοιπα κομμάτια. Η ερώτηση μου, πρέπει να κάνω format και να ξαναεγκαταστήσω Windows? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Συμπληρωσε φορμα ωστε να εχουν μια ολοκληρωμενη εικονα! ακυρο νομιζα ηθελες να σε βοηθησουμε να τα επιλεξεις κιολας... Ισως ναι ισως οχι...μπορεις να δοκιμασεις και αν ολα λειτουργουν να μην κανεις...Γιατι τα windows ειναι στον σκληρο/ssd!
PunishedSnake Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Στο άμεσο μέλλον θα προχωρήσω σε μερική αναβάθμιση του συστήματος που έχω με τα εξής κομμάτια: - Νέα CPU - Nέα μητρική - Νέα RAM Mένουν ως έχουν όλα τα υπόλοιπα κομμάτια. Η ερώτηση μου, πρέπει να κάνω format και να ξαναεγκαταστήσω Windows? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ναι πρέπει να εγκαταστήσεις τα Windows πάλι,για να είσαι σίγουρος ότι όλα λειτουργούν ομαλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα