cococrops Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Και πως ακριβώς θα γλιτώσεις οδήγηση με την παραπάνω εναλλακτική? θα γλιτωσει μεχρι να παει στο λιμανι την οδηγηση και θα γλιτωσει και το 24ωρο στο καραβι!!Εγω που αγαπω την οδηγηση και μπορω να οδηγαω και μερα ολοκληρη θα το πηγαινα οδικως 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 θα γλιτωσει μεχρι να παει στο λιμανι την οδηγηση και θα γλιτωσει και το 24ωρο στο καραβι!!Εγω που αγαπω την οδηγηση και μπορω να οδηγαω και μερα ολοκληρη θα το πηγαινα οδικως Και πως θα πάει το αμάξι από Αθήνα ή όπου βρίσκεται ως το λιμάνι της Πάτρας ώστε να φορτωθεί στο πλοίο?
cococrops Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Και πως θα πάει το αμάξι από Αθήνα ή όπου βρίσκεται ως το λιμάνι της Πάτρας ώστε να φορτωθεί στο πλοίο? ειπε οτι θα το παει καποιος δικος του
Joshua21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 θα γλιτώσω 20 ώρες καράβι... Μίλησες συγκεκριμένα για οδήγηση... αν λέγοντας οδήγηση εννοούσες χρόνο στο καράβι πάσο
gfdagfghadf124321543 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 εγω που το εκανα προσφατα απο Πατρα -Ανκονα με σταση Ηγουμενιτσα εκανα 23 ωρες
Anastazio Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Πολυ το ψυριζεις φιλος,εγω πηγα ανκονα μονακο την ιδια μερα πολυ χαλαρα,δεν ξερω αν η ζυριχη ειναι πιο μακρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα