Athanasios2104 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 δεν μου λέτε ρε παίδες, πόσες ώρες ειναι το καράβι για Ανκόνα και πόσες για Βενετία; Μου είπαν επίσης οτι τα καράβια που πάνε Βενετία ειναι καλύτερα σε σχέση με Ανκόνα (που πάνε πολλές νταλίκες). Ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 δεν μου λέτε ρε παίδες, πόσες ώρες ειναι το καράβι για Ανκόνα και πόσες για Βενετία; Μου είπαν επίσης οτι τα καράβια που πάνε Βενετία ειναι καλύτερα σε σχέση με Ανκόνα (που πάνε πολλές νταλίκες). Ισχύει; Ανάλογα το καράβι και τις πιθανές στάσεις. Κάνε αναζήτηση δρομολογίων στα site των εταιρειών την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει, και θα δεις ώρες, τιμές, τα πάντα. Όσο για το ποια πλοία είναι καλύτερα δεν ξέρω, το μόνο σίγουρο είναι πως το χειμώνα σε όλες τις γραμμές το 90% των επιβατών είναι νταλικέρηδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Και εγώ μόνο το οδικώς θα σκεφτόμουνα (και για λόγους κόστους αλλά και για το ωραίο ταξίδι). Έχω ανέβει προς τα πάνω από κάθε δυνατή διαδρομή (μέσω Ιταλίας, μέσω Αλβανίας, μέσω Σκοπίων, μέσω Βουλγαρίας). Αν ψάχνεις για την πιο ξεκούραστη σε οδηγικό επίπεδο (εξαιρώ το τμήμα Κόρινθος-Πάτρα για τους γνωστούς λόγους της...packman διαδρομής) πας από Ιταλία. Αν ψάχνεις για "Βαλκανιζατέρ" εμπειρίες πας από Αλβανία. Για πιο σύντομα αλλά και όμορφη διαδρομή πας από Σκόπια. Και τέλος, λίγο μεγαλύτερη διαδρομή, Βουλγαρία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Νομιζω Ηγουμενιτσα Βενετια ειναι 24 ωρες.Ηγουμενιτσα Ανκονα πρεπει να ναι γυρω στις 8-9? Εχω κανει την διαδρομη με golf,πολυ ανετα και ευκολη διαδρομη, δεν βλεπεις τιποτα σπουδαιο, τουλαχιστον μεχρι να φτασεις στο Κομο. Η δικια μας διανυκτερευση ηταν Λουκερνη (προορισμος Λουξεμβουργο).Μην το σκεφτεσαι, κανε το ταξιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Τώρα μου είπαν και την εξής εναλλακτική: - να πάω με αεροπλάνο απευθείας Ιταλία πχ. Βενετία - ένας δικός μου φορτώνει το αμάξι στο πλοίο και εγώ το παίρνω από πάνω (με το δεύτερο κλειδί) δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, με το σκεπτικό πως θα μετακινηθεί το αμάξι μέσα στο πλοίο (αν χρειαστεί). Άλλα μου είπαν δεν χρειάζεται, το φορτώνεις, φεύγεις, το παίρνω εγώ από πάνω. Κανονικά κλειδωμένο και αν θες βάζεις και πράματα μέσα (αφού θα είναι κλειδωμένο). Αν και δεν έχει τον Φεβρουάριο απευθείας πτήσεις για Βενετία, έχει μέσω Ρώμης ~4 ώρες. Ωστόσο το αμάξι θα είναι όντως ασφαλές μέσα στο πλοίο; Και με μερικά πράματα; Έλεγα να ανεβάσω και 2 ποδήλατα (σε σχάρες οροφής) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Γιατι ψαχνεις ακριβοτερες εναλλακτικες?Τι φοβασαι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 απλά θέλω όσο λιγότερη οδήγηση γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 απλά θέλω όσο λιγότερη οδήγηση γίνεται καποιου δεν του αρεσει η οδηγηση μου φαινεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 απλά θέλω όσο λιγότερη οδήγηση γίνεται Καλά, θα οδηγήσεις ούτως η άλλως από Βενετία ή Ανκόνα προς Ελβετία. Το ταξίδι από την πόλη που είσαι μέχρι Πάτρα ή Ηγουμενίτσα σε τρώει; Από Βενετία μέχρι Ζυρίχη είναι 6 ώρες το έκανα το 2006. Και από εκεί Γαλλικές Άλπεις άλλες 3 1/2 ώρες. Ξεκινάς το πρωί που φτάνει το καράβι Βενετία, και φτάνεις μεσημέρι Ζυρίχη. Για Πάτρα ή Ηγουμενίτσα, και Αλεξανδρούπολη να είσαι, είναι ένα 4ώρο. Μήπως δεν σου αρέσει να οδηγάς; Οπότε μην το πάρεις στην Ελβετία. Έχουν τρομερά ΜΜΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ρε παίδες, ξέρω και για τα ΜΜΜ στην Ελβετία (3 χρόνια ήμουν πρόσφατα) και δεν έχω θέμα με την οδήγηση απλά όταν θέλω να πάω από το Α στο Β μέρος, θέλω τον λιγότερο δυνατό χρόνο 24 ώρες καράβι VS 4 ώρες αεροπλάνο, για τα ΙΔΙΑ λεφτά... it's not rocket science Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ρε παίδες, ξέρω και για τα ΜΜΜ στην Ελβετία (3 χρόνια ήμουν πρόσφατα) και δεν έχω θέμα με την οδήγηση απλά όταν θέλω να πάω από το Α στο Β μέρος, θέλω τον λιγότερο δυνατό χρόνο 24 ώρες καράβι VS 4 ώρες αεροπλάνο, για τα ΙΔΙΑ λεφτά... it's not rocket science ε αμα ειναι ιδια λεφτα οκ τοτε βαλε το αμαξι στο καραβι και πηγαινε με αεροπλανο!το να το γεμισεις πραγματα το αμαξι ειναι οκ αλλα για τα ποδηλατα δεν ξερω τι να σου πω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μήπως να το φόρτωνες σε καμια νταλίκα , και να πετάξεις απευθείας ζυριχη και να το περιμένεις να σου έρθει εκεί? 3 ώρες θα σου πάρει αυτό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ρώτησα για νταλίκα, 1800 ευρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Τώρα μου είπαν και την εξής εναλλακτική: - να πάω με αεροπλάνο απευθείας Ιταλία πχ. Βενετία - ένας δικός μου φορτώνει το αμάξι στο πλοίο και εγώ το παίρνω από πάνω (με το δεύτερο κλειδί) απλά θέλω όσο λιγότερη οδήγηση γίνεται Και πως ακριβώς θα γλιτώσεις οδήγηση με την παραπάνω εναλλακτική? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 θα γλιτώσω 20 ώρες καράβι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα