Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας. Θέλω Invite για να αγορασω το one plus 2. Πως μπορώ να πάρω μόνος ή αν μπορει καποιος να μου δωσει;
Περίπατος_Λογικής Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μπαινεις στην επίσημη σελίδα τους και κανεις αιτημα για invite.Πανω-κάτω σε μια βδομάδα,θα σου ερθει email με το invite και οδηγίες
Lewnidas1995 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 εγω παντως που ρωτησα ενα παλικαρι περιμενει απτο καλοκαιρι!
George b Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εμενα μου εχουν ερθει 2 invites για το one plus one πριν βγει το two και μου εχουν ερθει 2 για το one plus two και μια για το one plus x βεβαια προσκλησεις ειχα αλλα λεφτα δεν εχω so πανε οι προσλησεις
Drakas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εχω μια προσκληση για one+2 αλλα νομιζω οτι ειναι προσωπικη και δεν γινεται share. αν ενδιαφετεται κανεις ας στειλει πμ
Lewnidas1995 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 αν μπορει καποιος να με βοηθησει με το πως κανω αιτηση για invite. για το oneplus2 γιατι νομιζω οτι θα κανω αιτηση για το Χ. ας μου στειλει ενα μηνυμα στο fb: fb.com/pelopikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα