Fanistop Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά έχω την κάρτα του τίτλου και δοκίμασα να την βάλω στον υπολογιστή μου άλλα δεν μπορώ να καταφέρω να φορτώσω τους Drivers, στο Device Manager βλέπει ένα Multimedia Audio Controller άλλα δεν μπορεί να την δει ούτε το KX Project (ενα project με Drivers Win 7/8/κλπ, για παλιές κάρτες ήχου) ούτε κάποιοι drivers που κατέβασα για Win7. Έχω Windows 7 64Bit,
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε αυτους http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=207&prodID=17510&prodName=Sound%20Blaster%205.1%20VX&subCatName=Others&CatName=Sound+Blaster#
Fanistop Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Τίποτα, το ίδιο με τους προηγούμενος Drivers. Ενώ στο Device manager βλέπει κάτι.
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Κάνε εναν κόπο και βγάλε την κάρτα καπου εχει καποιο κωδικό που λεει ακριβώς ποια κάρτα ειναι , βγάλε καλύτερα μια φωτογραφία απο το αυτοκόλλητο αν μπορείς. Την συγκεκριμένη την ειχες πχ πριν σε windows xp και δούλευε κανονικά ?
Fanistop Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Η κάρτα ήταν σε PC Pentium 4 και λειτουργούσε.
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Κατέβασε τον driver απο εδώ https://www.sendspace.com/file/w9xscxκαι μετα κάνε install χρησιμοποιώντας το compatibility mode επιλέγωντας xp
Fanistop Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Φίλε μου την είχα βγάλει εκτός την κάρτα, και την έβαλα πάλι να δοκιμάσω τους Drivers που μου έδωσες και ξαφνικά δούλεψε το Kx Project που είχα φορτώσει .. επίσεις μου φαίνεται οτι παίζει πιο καθαρά από την VIA της Gigabyte 970-D3. Αν έχει κάποιος την ίδια κάρτα και παιδεύεται, τους Drivers τους βρήκα από εδώ (Πατάς το RAW και ξεκινάει το Download).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα