Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Πρόσφατα αγόρασα ένα 6s και σκέφτομαι να κάνω ασφάλεια. Γνωρίζει κάποιος σχετικά να μου πει τι παίζει;
Τι όρους έχει και ποια η τιμή της ασφαλείας;

Δημοσ.

Νομίζω οτι ασφάλεια μπορεις να κάνεις μονο κατα την αγορά,που ειναι κλειστο ακόμα το κουτι.
Αλλιως,θεωρητικα,θα επρεπε να σου παρουν το κινητο,να διασφαλισουν οτι δεν εχεις κανει ΗΔΗ καποια ζημιά και μετά να στο ασφαλισουν.

Δημοσ.

το πηρα απο kaizer. Δεν νομιζω να κανουν εγγυησεις αυτοι.. Γενικοτερα πριν κανω θα θελα να διαβασω και τους ορους..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχάς τί είδους ασφάλεια έχεις στο μυαλό σου ? Γιατί το apple care+ δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα νομίζω δεν μπορείς πλεον να περάσεις σε οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο.Δεν θα δεχόταν κανένα κατάστημα και καμία ασφαλιστική εταιρεία να ασφαλίσει ανοικτή συσκευή.Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε κάποιο συμβόλαιο t.support ?

Δημοσ.

Τι ειναι το t.support? Απλα εχω ακουσει οτι αγοραζοντας το μπορεις να κανεις ασφαλεια σε περιπτωση φθορας κλπ.

Ρωτησα istorm αλλα μου ειπαν δεν εχουν κατι τετοιο. Οπως και να εχει το ψιλοαφησα απο το μυαλο μου.

Δημοσ.

Total support είναι η έξτρα εγγύηση που δίνει ο Κωτσόβολος. Πληρώνεις κάτι παραπάνω (έως πολύ παραπάνω, αναλόγως τη συσκευή που παίρνεις) και σε καλύπτει για ορισμένο χρόνο παραπάνω... Λεπτομέρειες εδώ: http://www.support360.gr
Ή σε κάποιο κατάστημα...

Δημοσ.

Εποιασα στα χερια μου μια φορα ενα τετειο συμβολαιο απο Γερμανο, νομιζω ειχε πληρωσει το παλικαρι κανα 30αρι, οι "οροι μεσα" ειναι απαράδεκτοι τα περισοτερα ηταν σε στυλ

Δεν σε καληπτει σε περιπτοση ταδε

και ειχε ενα κατεβατο που περισοτερο καλυπτε η εταιρια τον κολο της για να μην σου καληψει τπτ. Προσεχε τους ορους αναλιτικα.

Ενα απο τα κορυφαια που διαβασα μεσα ηταν σε περιπτοση "Εξεγερσησης-Επαναστασησ στην χωρα η Πυρινικης καταστροφης" δεν καλυπρουμε >.<

Δημοσ.

Τέτοιοι όροι υπάρχουν σε όλα τα συμβόλαια παντού!!! Και ορισμένοι είναι όντως πολύ αστείοι... Πάντως το κακό με το total support είναι ότι είναι πολύ ακριβό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...