txcellas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ. Πρόσφατα αγόρασα ένα 6s και σκέφτομαι να κάνω ασφάλεια. Γνωρίζει κάποιος σχετικά να μου πει τι παίζει;Τι όρους έχει και ποια η τιμή της ασφαλείας;
Περίπατος_Λογικής Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω οτι ασφάλεια μπορεις να κάνεις μονο κατα την αγορά,που ειναι κλειστο ακόμα το κουτι.Αλλιως,θεωρητικα,θα επρεπε να σου παρουν το κινητο,να διασφαλισουν οτι δεν εχεις κανει ΗΔΗ καποια ζημιά και μετά να στο ασφαλισουν.
Kostasspil Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ισως αν πας και στο ελεγξουν οτι ειναι κομπλε, να μπορεσεις να το κανεις.
txcellas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 το πηρα απο kaizer. Δεν νομιζω να κανουν εγγυησεις αυτοι.. Γενικοτερα πριν κανω θα θελα να διαβασω και τους ορους..
ramarg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καταρχάς τί είδους ασφάλεια έχεις στο μυαλό σου ? Γιατί το apple care+ δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα νομίζω δεν μπορείς πλεον να περάσεις σε οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο.Δεν θα δεχόταν κανένα κατάστημα και καμία ασφαλιστική εταιρεία να ασφαλίσει ανοικτή συσκευή.Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε κάποιο συμβόλαιο t.support ?
txcellas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τι ειναι το t.support? Απλα εχω ακουσει οτι αγοραζοντας το μπορεις να κανεις ασφαλεια σε περιπτωση φθορας κλπ. Ρωτησα istorm αλλα μου ειπαν δεν εχουν κατι τετοιο. Οπως και να εχει το ψιλοαφησα απο το μυαλο μου.
oykas2001 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Total support είναι η έξτρα εγγύηση που δίνει ο Κωτσόβολος. Πληρώνεις κάτι παραπάνω (έως πολύ παραπάνω, αναλόγως τη συσκευή που παίρνεις) και σε καλύπτει για ορισμένο χρόνο παραπάνω... Λεπτομέρειες εδώ: http://www.support360.grΉ σε κάποιο κατάστημα...
giarosenko Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εποιασα στα χερια μου μια φορα ενα τετειο συμβολαιο απο Γερμανο, νομιζω ειχε πληρωσει το παλικαρι κανα 30αρι, οι "οροι μεσα" ειναι απαράδεκτοι τα περισοτερα ηταν σε στυλΔεν σε καληπτει σε περιπτοση ταδεΔεν σε καληπτει σε περιπτοση ταδεΔεν σε καληπτει σε περιπτοση ταδεΔεν σε καληπτει σε περιπτοση ταδεΔεν σε καληπτει σε περιπτοση ταδεΔεν σε καληπτει σε περιπτοση ταδεκαι ειχε ενα κατεβατο που περισοτερο καλυπτε η εταιρια τον κολο της για να μην σου καληψει τπτ. Προσεχε τους ορους αναλιτικα.Ενα απο τα κορυφαια που διαβασα μεσα ηταν σε περιπτοση "Εξεγερσησης-Επαναστασησ στην χωρα η Πυρινικης καταστροφης" δεν καλυπρουμε >.<
oykas2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Τέτοιοι όροι υπάρχουν σε όλα τα συμβόλαια παντού!!! Και ορισμένοι είναι όντως πολύ αστείοι... Πάντως το κακό με το total support είναι ότι είναι πολύ ακριβό.
garfito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 εχεις εγγυηση 2 χρονια ηδη, εαν εχεις το νου δεν παθαινει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα