Προς το περιεχόμενο

Νέο Smartphone...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε εσυ όταν πας κάπου, ταξιδεύεις με το desktop σου να υποθέτω.... Επίσης καταλαβαινεις και μόνος σου ότι αντιφάσκεις....

Πού αντιφάσκω?
Δημοσ.

Αντί να τσακώνεστε θα μου απαντήσει κάποιος για το θέμα της εγγύησης? 

Φίλε 2.1Ohm αν είναι έτσι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν τα φόρουμ. Για να ρωτάω σημαίνει πως δεν βρήκα κάτι ή δεν υπήρχαν πειστικές απαντήσεις. 

Δημοσ.

Φίλε 2.1Ohm αν είναι έτσι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν τα φόρουμ. Για να ρωτάω σημαίνει πως δεν βρήκα κάτι ή δεν υπήρχαν πειστικές απαντήσεις. 

Δν υπαρχουν απαντησεις για την αξιοπιστια τις 1+ ,απλα ισως δν ψαχνεις εκει που πρεπει?!

Μπες και στο myphone να δεις μπες και στο 1+ φορουμ παντου λενε τι εταιρια ειναι κ ποσο καλη εξυπηρετιση εχει!

Δες στα φορουμ τις για την εγγυηση ειδικα! Ολοι ειναι ευχαριστημενοι και σε παρα πολλες περιπτωσεις γινεται αμεσως αντικατασταση συσκευης!

Φιλος μ απο εδω το πηρε απο την 1+ κατευθειαν το 1+1 του και ειχε προβλημα με κιτρινιλες στην οθονη μιλησε μεσο chat μαζι τους και μετα μεσο skype ειπαν να στειλει πισω το κινητο με εξοδα τις εταιριας οχι του φιλου μ και αντι να του αλλαξουν την οθονη μεσα σε ουτε 2 βδομαδες ειχε πισω Ολοκαινουριο κινητο!

Αμα αυτο δν ειναι υποδειγματικο σερβις τοτε ποιο ειναι?!

Και ναι για αυτο υπαρχουν τα φορουμ αλλα οχι για να σου λυσουν ολες τις αποριες και να στα δωσουμε ολα στο πιατο! Ψαχνεις πρωτα μονος σου κ αφου εχεις δει οσες παρπανω πηγες μπορεις τοτε ρωτας γιατι σε καληψαν!

Εσυ ουτε τα foroym τις 1+1 ειδες ουτε του myphone κ να φανταστω ουτε εδω εψαξες!

Δημοσ.

Όλα τα κινεζικα έχουν 1 χρονο εγγυηση, εκτός εάν δηλωνεται αλλιώς από το κατάστημα. Το ίδιο ισχύει ανεξάρτητα εάν το πήρες από Κίνα ή από ευρωπαϊκή αποθήκη.
Δημοσ.

Όλα τα κινεζικα έχουν 1 χρονο εγγυηση, εκτός εάν δηλωνεται αλλιώς από το κατάστημα. Το ίδιο ισχύει ανεξάρτητα εάν το πήρες από Κίνα ή από ευρωπαϊκή αποθήκη.

Μιλαμε για 1+1 ομως που εχει και ευρωπαικη "βαση" η εταιραι και δν στελνονται κινα αλλα στην ευρωπη για σερβις η το οτιδιποτε!(τουλαχιστον ο φιλος μ ευρωπη το ειχε στειλει δν θυμαμαι που ακριβως κ οπως ειπα λιγοτερο απο 2 βδομαδες το ειχε πισω)

Δημοσ.

Μιλαμε για 1+1 ομως που εχει και ευρωπαικη "βαση" η εταιραι και δν στελνονται κινα αλλα στην ευρωπη για σερβις η το οτιδιποτε!(τουλαχιστον ο φιλος μ ευρωπη το ειχε στειλει δν θυμαμαι που ακριβως κ οπως ειπα λιγοτερο απο 2 βδομαδες το ειχε πισω)

Ξαναλέω....ότι αναγράφεται. Έχω δει και σε κινέζικο μαγαζί να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση με κάτι έξτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...