kataramenos32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα.. Θέλω να πάρω νέο smartphone γύρω στα 200€. Κοίταγα το Galaxy J5 το οποίο έχει πολύ καλές κριτικές. Επίσης κάτι σε Oneplus One? αλλά βλέπω τα πουλάνε πολλοί.. Αν βρισκεις στο μπατζετ σου το ΟPO παρτο χωρις δευτερη σκεψη.Specs σχεδον ναυαρχιδας σε τετοια τιμη αλλου δεν θα βρεις.Οσον αφορα το J5 θα το απεφευγα και αυτο αλλα και οποιοδηποτε αλλο Samsung με κατω απο 2GB RAM.Δεν κρατανε καθολου καλα σε βαθος χρονου και στο λεω αυτο σαν παθων
evoracing Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν για να μην το κουράζουμε γιατί απ' ότι έχω καταλάβει οι ποιο πολύ λένε την προσωπική τους γνώμη εδώ μέσα, οπότε ή J5 ή Oneplus One. Το μόνο που θέλω να μου απαντήσετε, όποιος πραγματικά γνωρίζει, είναι με την Oneplus σε θέμα εγγύησης τι γίνεται? Δηλαδή άμα πάθει κάτι πρέπει να το στείλεις Κίνα και να στο φτιάξουν? αν ναι τα μεταφορικά και όλη την φασαρία ποιος την πληρώνει?
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν για να μην το κουράζουμε γιατί απ' ότι έχω καταλάβει οι ποιο πολύ λένε την προσωπική τους γνώμη εδώ μέσα, οπότε ή J5 ή Oneplus One. Το μόνο που θέλω να μου απαντήσετε, όποιος πραγματικά γνωρίζει, είναι με την Oneplus σε θέμα εγγύησης τι γίνεται? Δηλαδή άμα πάθει κάτι πρέπει να το στείλεις Κίνα και να στο φτιάξουν? αν ναι τα μεταφορικά και όλη την φασαρία ποιος την πληρώνει? Aμα δν θες προσωπικη αποψη μν γραφεις στο φορουμ και περιμενεις απαντησεις.. Οσο για το διλλημα σου καμια σχεση το ενα με το αλλο! Το πρωτο low end το 2ο "flagship killer" ! Πανε στο low να μν το κουραζουμε
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 επιμενω να πας στο j5 Αληθεια τωρα? αναμεσα σε 1+1 κ J5 να παει σε j5?! Ειρωνικο ηταν προφανως το δικο μου!
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 1.5 gb ram vs 3 gb ram. Lagwiz και αμφιβολο αν θα υπαρχουν αναβαθμίσεις vs Αναβαθμίσεις και καθαρό Android Τι συζητάμε;
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 1.5 gb ram vs 3 gb ram. Lagwiz και αμφιβολο αν θα υπαρχουν αναβαθμίσεις vs Αναβαθμίσεις και καθαρό Android Τι συζητάμε; Eιναι ολοφανερο πανε σε samsung aka @Makeran
Makeran Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Γνώμη μας είναι όταν μας ρωτάνε γι'αυτη, όταν του λες του άλλου με κατηγορηματικο ύφος του τύπου "το καλύτερο" κλπ., του δημιουργείς μια εικόνα που τον κάνεις να πιστεύει ότι αυτό που του λες "έτσι είναι". Όταν όμως τόσοι "γερολυκοι" εδώ μέσα σε έχουν διορθώσει πολλάκις κι εσύ δε θες να καταλάβεις, ή χαζός είσαι ή παιδάκι. Αλήθεια, πας σχολειο; Προφανώς και με ρωτάνε για την γνώμη μου και η γνώμη μου είναι ότι "είναι καλύτερο" κλπ. Αυτά τα λες κυρίως γιατί διαφωνείς μαζί μου.
kataramenos32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν για να μην το κουράζουμε γιατί απ' ότι έχω καταλάβει οι ποιο πολύ λένε την προσωπική τους γνώμη εδώ μέσα, οπότε ή J5 ή Oneplus One. Το μόνο που θέλω να μου απαντήσετε, όποιος πραγματικά γνωρίζει, είναι με την Oneplus σε θέμα εγγύησης τι γίνεται? Δηλαδή άμα πάθει κάτι πρέπει να το στείλεις Κίνα και να στο φτιάξουν? αν ναι τα μεταφορικά και όλη την φασαρία ποιος την πληρώνει? Αν το γεγονος οτι το ενα εχει specs ναυαρχιδας οπως ειπα ενω το αλλο εχει με το ζορι mid range σου φαινεται προσωπικη αποψη τι να σου πω ρε αδερφε πραγματικα
d_gkal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 nai, αληθεια λεω. το παιρνει ΑΜΕΣΑ απο καταστημα. καινουργιο με οτι σημαινει αυτο. (ειμαι samsung HATER, μονο σε κανα edge ή note θα πηγαινα ΑΝ επαιρνα την εν λογο μαρκα. οπως επισης και στο J5 που μονο καλες κριτικες διαβαζω!!!!)
evoracing Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Αν το γεγονος οτι το ενα εχει specs ναυαρχιδας οπως ειπα ενω το αλλο εχει με το ζορι mid range σου φαινεται προσωπικη αποψη τι να σου πω ρε αδερφε πραγματικα Δεν μίλησα για εσένα συγκεκριμένα και να σου πω την αλήθεια δεν αναφερόμουν καν σε εσένα. Όσο για την μνήμη η αδερφή μου που έχει το A3 εδώ και 1 χρόνο δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μόνο για ένα διάστημα που η μπαταρία δεν κράταγε ούτε μισή μέρα και το κινητό απλά έκαιγε μετά από update αλλά μέσα σε 2 μέρες με άλλο update έφτιαξε και πλέον κρατάει μέρα +.. Απλά με τα "κινέζικα" ποιο πολύ με απασχολεί το θέμα service. Αλλιώς με κλειστά τα μάτια θα πήγαινα στο Oneplus.
newsformobiles Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 1ον Το touchwiz είναι το καλύτερο περιβάλλον android, θα το λατρέψεις 2ον Οι Samsung βγάζει αρκετά καλές αναβαθμίσεις, αλλά, αν πιστεύεις το αντίθετο, μην τις κάνεις 3ον Ο αποθηκευτικός χώρος είναι ένα πρόβλημα, όμως όχι πολύ μεγάλο 4ον Πολύ ωραία οθόνη 5ον 1,5gb ram που είναι υπεραρκετό. Στα - είναι το υλικό κατασκευής(πλαστικό) Και στο Public της δικιάς μου περιοχής δεν έχει Meizu M2 Note, ούτε Lumia 640 XL Ότι και να πάρεις πάντως, καλορίζικο! 1) Το καλυτερο είναι το καθαρό android. Από εκει και περα ειναι υποκειμενικό. Για μενα πχ πια ειναι το miui και το touchwiz της κοπελας μου ειναι το χειρότερο!2) Γιατί υπαρχουν κακές αναβαθμίσεις!? Ολες οι εταιρείες βγάζουν καλές. 3) Ο αποθηκευτικός χώρος είναι μεγάλο πρόβλημα όταν θέλεις να αποθηκεύσεις ένα βιντεο που τράβηξες, τις φωτό των διακοπών, τις αναβαθμίσεις του κινητού, ένα νέο παιχνίδι που σου αρέσει! 5) Φέτος τα 2gb ram θεωρουνται καλά, του χρονου μάλλον όχι, όταν βγαίνουν συνέχεια νέες πιο βαριές εφαρμογές, νέα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Εγώ κινητό κάτω από 2gb ram δεν θα το κοιτούσα πια... 1
Makeran Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Aμα δν θες προσωπικη αποψη μν γραφεις στο φορουμ και περιμενεις απαντησεις.. Οσο για το διλλημα σου καμια σχεση το ενα με το αλλο! Το πρωτο low end το 2ο "flagship killer" ! Πανε στο low να μν το κουραζουμε Αληθεια τωρα? αναμεσα σε 1+1 κ J5 να παει σε j5?! Ειρωνικο ηταν προφανως το δικο μου! Eιναι ολοφανερο πανε σε samsung aka @Makeran Η αλήθεια είναι ότι το Oneplus One έχει καθαρά καλύτερα specs. Όμως το J5 είναι μια συσκευή που δεν την έχεις δοκιμάσει και το lag απουσιάζει. Μετά, δεν είναι low-end είναι mid-range. 1) Το καλυτερο είναι το καθαρό android. Από εκει και περα ειναι υποκειμενικό. Για μενα πχ πια ειναι το miui και το touchwiz της κοπελας μου ειναι το χειρότερο! 2) Γιατί υπαρχουν κακές αναβαθμίσεις!? Ολες οι εταιρείες βγάζουν καλές. 3) Ο αποθηκευτικός χώρος είναι μεγάλο πρόβλημα όταν θέλεις να αποθηκεύσεις ένα βιντεο που τράβηξες, τις φωτό των διακοπών, τις αναβαθμίσεις του κινητού, ένα νέο παιχνίδι που σου αρέσει! 5) Φέτος τα 2gb ram θεωρουνται καλά, του χρονου μάλλον όχι, όταν βγαίνουν συνέχεια νέες πιο βαριές εφαρμογές, νέα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Εγώ κινητό κάτω από 2gb ram δεν θα το κοιτούσα πια... Σε όλα συμφωνώ εκτός από το 3 και το 5. Το 3, γιατί δεν πρέπει να γεμίζουμε το κινητό με φώτο, πρέπει να τις ξεφορτώνουμε στον υπολογιστή. Και με το 5 γιατί, αν δεις το galaxy s2, από το 2011 με 1gb ram, παίζει τα πάντα και χωρίς lag. Προφανώς βέβαια, όσο περισσότερη ram τόσο καλύτερο...
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι το Oneplus One έχει καθαρά καλύτερα specs. Όμως το J5 είναι μια συσκευή που δεν την έχεις δοκιμάσει και το lag απουσιάζει. Μετά, δεν είναι low-end είναι mid-range. Eχεις δοκιμασει το 1+1?! Πλακα μ κανεις? συγκρινεις αυτα τα 2 κινητα? Και ποιοτηττα κατασκευης εχει κλτρο το 1+1 και λογισμικο OxygenOs η αμα θες βαζεις Cyanogen και αναβαθμισεις θα παρει και specs εχει κλτρα κ απο οποια πλευρα και να το παρεις ειναι κλτρο! Δεν μίλησα για εσένα συγκεκριμένα και να σου πω την αλήθεια δεν αναφερόμουν καν σε εσένα. Όσο για την μνήμη η αδερφή μου που έχει το A3 εδώ και 1 χρόνο δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μόνο για ένα διάστημα που η μπαταρία δεν κράταγε ούτε μισή μέρα και το κινητό απλά έκαιγε μετά από update αλλά μέσα σε 2 μέρες με άλλο update έφτιαξε και πλέον κρατάει μέρα +.. Απλά με τα "κινέζικα" ποιο πολύ με απασχολεί το θέμα service. Αλλιώς με κλειστά τα μάτια θα πήγαινα στο Oneplus. Η 1+1 εχει υποδειγματικο σερβις και ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε απασχολει.. Αλλα με το αναβαζεις απλα ποστ για να σου πουν την γνωμη τους η αλλη χωρις να ανοιξεις κανα φορουμ να googlareis Λιγο να δεις τι γινεται .. Κανε μια βολτα να καταλαβεις για τι εταιρια μιλαμε κ μετα ελα γραψε!Σορυ για το "επιθετικο" υφος αλλα ΠΡΩΤΑ διαβαζουμε ψαχνουμε μονοι μας και μετα αφου εχουμε μια γευση απο τα πραγματα ρωταμε για να παρουμε κ αλλες αποψεις! 1
newsformobiles Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι το Oneplus One έχει καθαρά καλύτερα specs. Όμως το J5 είναι μια συσκευή που δεν την έχεις δοκιμάσει και το lag απουσιάζει. Μετά, δεν είναι low-end είναι mid-range. Σε όλα συμφωνώ εκτός από το 3 και το 5. Το 3, γιατί δεν πρέπει να γεμίζουμε το κινητό με φώτο, πρέπει να τις ξεφορτώνουμε στον υπολογιστή. Και με το 5 γιατί, αν δεις το galaxy s2, από το 2011 με 1gb ram, παίζει τα πάντα και χωρίς lag. Προφανώς βέβαια, όσο περισσότερη ram τόσο καλύτερο... Οπότε εσυ όταν πας κάπου, ταξιδεύεις με το desktop σου να υποθέτω.... Επίσης καταλαβαινεις και μόνος σου ότι αντιφάσκεις.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα