evoracing Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα.. Θέλω να πάρω νέο smartphone γύρω στα 200€. Κοίταγα το Galaxy J5 το οποίο έχει πολύ καλές κριτικές. Επίσης κάτι σε Oneplus One? αλλά βλέπω τα πουλάνε πολλοί..
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πάρε Oneplus One. Κοιτά και κάτι σε Moto G 3η γενιά με τα 2gb 2
d_gkal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 αν δε παρεις το j5, ψαξε στην αγορα της κινας.
evoracing Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Κάπου διάβασα για το J5 πως άμα είναι από κάποια συγκεκριμένη χώρα (δεν θυμάμαι) δεν σε καλύπτει η εγγύηση..
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Όχι j5 σε παρακαλώ δλδ! Με 200 περνεις meizu Μ2 νοτε και από Ελλάδα (eshop) ΜΕ εγγύηση μν τα πετάξεις τα λεφτα σ έτσι! Αλλιώς από Κίνα υπάρχουν αριστοτατες επιλογές η από Ελλάδα πάνε σε moto g3rd η σε window phone! 2
evoracing Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Γιατί να πάω σε moto G3rd και windows phone (!)?? σε τι τα κάνει καλύτερα από το J5? μα windows phone? Να πω οκ για το meizu το οποίο δεν το ήξερα καν στο οποίο κρατάω μια επιφύλαξη όσο αφορά την εγγύηση.. Εμένα με ενδιαφέρει ποιο πολύ η αυτονομία και να μπορεί να σηκώνει κανένα gps με μουσική κτλπ...
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Γιατί να πάω σε moto G3rd και windows phone (!)?? σε τι τα κάνει καλύτερα από το J5? μα windows phone? Να πω οκ για το meizu το οποίο δεν το ήξερα καν στο οποίο κρατάω μια επιφύλαξη όσο αφορά την εγγύηση.. Εμένα με ενδιαφέρει ποιο πολύ η αυτονομία και να μπορεί να σηκώνει κανένα gps με μουσική κτλπ... Πρωτον για να λες μα windows phone προφανως δν εχεις δουλεψει Κανενα.. Γιατι να πας σε μοτο γτ εχει κλτρο λογισμικο(στοκ αδροδι απο το lagwiz (touch -wiz) τις samsung) ) δευτερων θα παρει αναβαθμισεις για τα επομενα 2 χρονα 3ο εχει πολυ κλτρη καμερα (αυτη του νεξους 6) 4ο ειναι αδιαβροχο 5ο δν κολαει οσο το j5! Αμα παρεις την εκδοση με 2 ραμ θα τρεχει κ ολες τις εφαρμογες κλτρα! Τωρα ειναι σχεδν ιδια γτ στην ουσια το μισο παραπανω ραμ το τρωει και με το παραπανω το touchwiz Τωρα για τα windows phone! Περα του store που ναι μεγαλη ελειψη αλλα σε παιχνιδια μονο γιατι ολες τις εφαρμογες τις αλλες τις εχει (για επικοινωνια εργασια κτλ) εστα low end ειναι ΚΛΤΡΑ απο τα android! Eιναι πολυ πιο ελαφρη λειτουργικο και κινητο που ακομα και με 512 ram και τν sd200 δν κολανε και τρεχει ρολοι το υι τους! Οσο για το 640xl εχει μπαταρια που θα σου βγαζει μεχρι και 3 μερες! Καμερα παρα πολυ καλη και οθονη αστερι! Φωτεινοτητα που ξερπερναει και το s6 η ειναι κοντα τελος παντως 600+ nits και καλα χρωματα και contrast! Πανε δουλεψε πρωτα ενα και μετα πες μα windows phone! Και οσο για αυτα που λες οτι σε ενδιαφερουν το windows σε αυτα τα λεφτα τα κανουν πολυ πολυ πολυ κλτρα απο τα android! Οπως ειπα εκει που υστερουν ειναι το store τους που αμα διωρθωθει και αυτο τοτε μιλαμε για must buy κινητα σε κατηγορια κατω των 300 ευρω! (mid range και κατω!) 2
evoracing Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Είχα για 6 μήνες το lumnia 620... Πέραν του ότι έκλειναν οι εφαρμογές χωρίς να κολλάει τόσο ώστε να την κλείσει, κόλλαγε και το δίκτυο και πολλές φορές που με έπαιρναν επανειλημμένα τηλέφωνο μετά από ώρα μου ερχόντουσαν μηνύματα πως είχα 3 αναπάντητες... Μερικές φορές κόλλαγε και δεν μπορούσα να απαντήσω, μικρή μπαταρία και όσο για το touch δεν το συζητάω καν. Όχι που μου λες για 512 και ελαφρύτερα λειτουργικά. Με το S7562 που είμαι τώρα και είμαι πολύ ποιο ευχαριστημένος από το 620. Όσο για την κάμερα έχω την D3200 οπότε δεν θα μου χρειαστεί ιδιαίτερα.. Άμα χρειαστώ κάτι έχω δει τα samples του J5 και δεν είναι καθόλου άσχημα. Εσύ βλέπω δεν ήρθες για συζήτηση αλλά για να μου επιβάλεις να αγοράσω κάτι.. Δώσε μου σοβαρά επιχειρήματα γιατί να πάω και να "πετάξω" τα λεφτά μου σε ένα κινέζικο αντί σε samsung και ναι θα το κάνω. Δεν σκέφτομαι μόνο η συσκευή που θα πάρω να είναι γρήγορη κτλπ αλλά να έχει και μια αξιοπιστία, και όταν λήξει και η εγγύηση και χαλάσει κάτι να μην χρειαστεί να ψάχνω σε μονοπώλια για να πάρω κάποιο ανταλλακτικό. Αν το σήκωνε η τσέπη μου θα έπαιρνα το 5s.. Ναι τέτοιος είμαι..
2.1Ohm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Είχα για 6 μήνες το lumnia 620... Πέραν του ότι έκλειναν οι εφαρμογές χωρίς να κολλάει τόσο ώστε να την κλείσει, κόλλαγε και το δίκτυο και πολλές φορές που με έπαιρναν επανειλημμένα τηλέφωνο μετά από ώρα μου ερχόντουσαν μηνύματα πως είχα 3 αναπάντητες... Μερικές φορές κόλλαγε και δεν μπορούσα να απαντήσω, μικρή μπαταρία και όσο για το touch δεν το συζητάω καν. Όχι που μου λες για 512 και ελαφρύτερα λειτουργικά. Με το S7562 που είμαι τώρα και είμαι πολύ ποιο ευχαριστημένος από το 620. Όσο για την κάμερα έχω την D3200 οπότε δεν θα μου χρειαστεί ιδιαίτερα.. Άμα χρειαστώ κάτι έχω δει τα samples του J5 και δεν είναι καθόλου άσχημα. Εσύ βλέπω δεν ήρθες για συζήτηση αλλά για να μου επιβάλεις να αγοράσω κάτι.. Δώσε μου σοβαρά επιχειρήματα γιατί να πάω και να "πετάξω" τα λεφτά μου σε ένα κινέζικο αντί σε samsung και ναι θα το κάνω. Δεν σκέφτομαι μόνο η συσκευή που θα πάρω να είναι γρήγορη κτλπ αλλά να έχει και μια αξιοπιστία, και όταν λήξει και η εγγύηση και χαλάσει κάτι να μην χρειαστεί να ψάχνω σε μονοπώλια για να πάρω κάποιο ανταλλακτικό. Αν το σήκωνε η τσέπη μου θα έπαιρνα το 5s.. Ναι τέτοιος είμαι.. Προφανως επεσες σε ελλατοματικη συσκευη αλλιως δν εξηγητε! Και δν ειμαι κατα τον iphone ισα ισα ειναι παρα πολυ καλα γιατι το software συμβαδιζει αριστα με το hardware και εχεις πολυ καλη εμπιρια χρησης χωρις overkill specs ουτε "κακο" λογισμικο που χρειαζεται ισχυει οσο ενας σταθερος υπολογιστης για να τρεξει καλα! 1ο και βασικοτερο σου ειπα το TOUCHWIZ το πιο βαρυ λογισμικο ανδροιδ κολαει πολυ τρωει πολυ ραμ ειναι κακαισθητο(αποψη μυο) και δν εχει καμια σχεση με τν φιλοσοφια του ανδροιδ! Τελειως διαφορετικο! Προσπαθει να τα βαλει ολα να τα κανει ολα και στν ουσια δν κανει τπτ παραπανω απο το απλο στοκ ανδροιδ! Το μονο που κανει ειναι να το επιβραδυνει κατα πολυ! 2ον αναβαθμισεις! Αμα περιμενεις η samsung να σου δωσει Καλες αναβαθμισεις και οχι προχειροδουλειες του τυπου το εκανα για να λεω οτι το εκανα τοτε θα μεινεις στο περιμενε! Δες πχ s4 που πηρε λολλιποπ και ολοι οι χρηστες το πεταξαν γτ τρελαθικαν στο λαγκ! Και το j5 να σου πω δν περιμενω καν να παρει αναβαθμιση! 3ο υλικα κατασκευης! Εδω ειναι που στα low end η samsung πεταει στην κυριολεξια οτι βρει και κανει 1000000 μοντελα μπας και δει ασπρη μερα στις πωλησεις αλλα δεν.. 4o 8gb μνημη μονο που οταν το ανοιξεις το κινητο χωρις να βαλεις τπτ θα εχει βαρια βαρια 3 ελευθερα! Δλδ αντε να βαλεις 5 εφαρμογες μεσα 5 φωτογραφιες και 5 τραγουδια στην κυριολεξια! Ναι μερικες μεταφερονται στην sd αλλα δν θα εχεις ιδιες ταχυτητες θα ιεναι πολυ μικροτερες πραγμα που θα κανει ακομα πιο αισθητο το λαγκ! Στα + ειναι η οθονη που ειναι καλη (αλλα amoled και φανταζομαι low end πανελ οποτε θα υπαρχει προβλημα με το burn in σιγουρα! Παντως σε μαγαζια εκθεσιακα που κοιταξα ΟΛΑ ειχαν! googlere να δεις τι ειναι!) Αμα θελεις κ αλλα πες μου! **Αυτονομια δν ξερω παντως σαν lumia 640xl σιγουρα δν ειναι! Με ελαφρια χρηση μουσικη κανα μισαωρο τηλεφωνο μισαωρακι και λιγο sms λιγο 20-30 λεπτα games η browsing μ εβγαλε και 4 μερες και ισως επιανε και την 5η αλλα παντα τα φορτιζω γυρο στο 20% δν το αφηνω πιο κατω! Απλα πανε στα public τις περιοχης σου και βαλε διπλα διπλα lumia 640XL Meizu m2 note και samsung galaxy j5 ! Αμα μετα απο αυτο θελεις να παρεις το j5 τοτε τι να πω..γουστα ειναι αυτα τουλαχιστον οτι διαλεξεις να το χαρεις και να εισαι σιγουρος για την αγορα του! Αλλα να τα δεις ασχολισου κανα μισαωρο με καθε κινητο και οχι 5 λεπτα ενταξη τελειωσα! (και φωτογραφικη αμα θελεις να ελενξεις μν τραβηξεις φωτογραφια κ μετα προσπαθισεις να την δεις στο ιδιο κινητο γτ εκει παιζει ρολο και η οθονη και δν θα βγαλεις σωστο συμπερασμα! Στειλτες σε ενα αλλο κινητο ισως το δικο σου κ απο εκει δες ποια σ αρεσει παραπανω ,αμα σε ενδιαφεριε και αυτο αν οχι μν οκ) Εdit num 2453525. Ξεχασα να προτεινω το vodafone smart ultra 6 μιλαμε το κινητο ειναι οτι πιο vfm για την Ελληνικη αγορα! Με ιδια χαρακτηριστικα η alcatel το idol 3 το πουλαει 300 η htc m8s το πουλαει 450 και η motorola to moto x play 350(skroutz τιμες) 3
Makeran Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Προφανως επεσες σε ελλατοματικη συσκευη αλλιως δν εξηγητε! Και δν ειμαι κατα τον iphone ισα ισα ειναι παρα πολυ καλα γιατι το software συμβαδιζει αριστα με το hardware και εχεις πολυ καλη εμπιρια χρησης χωρις overkill specs ουτε "κακο" λογισμικο που χρειαζεται ισχυει οσο ενας σταθερος υπολογιστης για να τρεξει καλα! 1ο και βασικοτερο σου ειπα το TOUCHWIZ το πιο βαρυ λογισμικο ανδροιδ κολαει πολυ τρωει πολυ ραμ ειναι κακαισθητο(αποψη μυο) και δν εχει καμια σχεση με τν φιλοσοφια του ανδροιδ! Τελειως διαφορετικο! Προσπαθει να τα βαλει ολα να τα κανει ολα και στν ουσια δν κανει τπτ παραπανω απο το απλο στοκ ανδροιδ! Το μονο που κανει ειναι να το επιβραδυνει κατα πολυ! 2ον αναβαθμισεις! Αμα περιμενεις η samsung να σου δωσει Καλες αναβαθμισεις και οχι προχειροδουλειες του τυπου το εκανα για να λεω οτι το εκανα τοτε θα μεινεις στο περιμενε! Δες πχ s4 που πηρε λολλιποπ και ολοι οι χρηστες το πεταξαν γτ τρελαθικαν στο λαγκ! Και το j5 να σου πω δν περιμενω καν να παρει αναβαθμιση! 3ο υλικα κατασκευης! Εδω ειναι που στα low end η samsung πεταει στην κυριολεξια οτι βρει και κανει 1000000 μοντελα μπας και δει ασπρη μερα στις πωλησεις αλλα δεν.. 4o 8gb μνημη μονο που οταν το ανοιξεις το κινητο χωρις να βαλεις τπτ θα εχει βαρια βαρια 3 ελευθερα! Δλδ αντε να βαλεις 5 εφαρμογες μεσα 5 φωτογραφιες και 5 τραγουδια στην κυριολεξια! Ναι μερικες μεταφερονται στην sd αλλα δν θα εχεις ιδιες ταχυτητες θα ιεναι πολυ μικροτερες πραγμα που θα κανει ακομα πιο αισθητο το λαγκ! Στα + ειναι η οθονη που ειναι καλη (αλλα amoled και φανταζομαι low end πανελ οποτε θα υπαρχει προβλημα με το burn in σιγουρα! Παντως σε μαγαζια εκθεσιακα που κοιταξα ΟΛΑ ειχαν! googlere να δεις τι ειναι!) Αμα θελεις κ αλλα πες μου! **Αυτονομια δν ξερω παντως σαν lumia 640xl σιγουρα δν ειναι! Με ελαφρια χρηση μουσικη κανα μισαωρο τηλεφωνο μισαωρακι και λιγο sms λιγο 20-30 λεπτα games η browsing μ εβγαλε και 4 μερες και ισως επιανε και την 5η αλλα παντα τα φορτιζω γυρο στο 20% δν το αφηνω πιο κατω! Απλα πανε στα public τις περιοχης σου και βαλε διπλα διπλα lumia 640XL Meizu m2 note και samsung galaxy j5 ! Αμα μετα απο αυτο θελεις να παρεις το j5 τοτε τι να πω..γουστα ειναι αυτα τουλαχιστον οτι διαλεξεις να το χαρεις και να εισαι σιγουρος για την αγορα του! Αλλα να τα δεις ασχολισου κανα μισαωρο με καθε κινητο και οχι 5 λεπτα ενταξη τελειωσα! (και φωτογραφικη αμα θελεις να ελενξεις μν τραβηξεις φωτογραφια κ μετα προσπαθισεις να την δεις στο ιδιο κινητο γτ εκει παιζει ρολο και η οθονη και δν θα βγαλεις σωστο συμπερασμα! Στειλτες σε ενα αλλο κινητο ισως το δικο σου κ απο εκει δες ποια σ αρεσει παραπανω ,αμα σε ενδιαφεριε και αυτο αν οχι μν οκ) Εdit num 2453525. Ξεχασα να προτεινω το vodafone smart ultra 6 μιλαμε το κινητο ειναι οτι πιο vfm για την Ελληνικη αγορα! Με ιδια χαρακτηριστικα η alcatel το idol 3 το πουλαει 300 η htc m8s το πουλαει 450 και η motorola to moto x play 350(skroutz τιμες) 1ον Το touchwiz είναι το καλύτερο περιβάλλον android, θα το λατρέψεις 2ον Οι Samsung βγάζει αρκετά καλές αναβαθμίσεις, αλλά, αν πιστεύεις το αντίθετο, μην τις κάνεις 3ον Ο αποθηκευτικός χώρος είναι ένα πρόβλημα, όμως όχι πολύ μεγάλο 4ον Πολύ ωραία οθόνη 5ον 1,5gb ram που είναι υπεραρκετό. Στα - είναι το υλικό κατασκευής(πλαστικό) Και στο Public της δικιάς μου περιοχής δεν έχει Meizu M2 Note, ούτε Lumia 640 XL Ότι και να πάρεις πάντως, καλορίζικο!
vchristod84 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 1ον Το touchwiz είναι το καλύτερο περιβάλλον android, θα το λατρέψεις 2ον Οι Samsung βγάζει αρκετά καλές αναβαθμίσεις, αλλά, αν πιστεύεις το αντίθετο, μην τις κάνεις 3ον Ο αποθηκευτικός χώρος είναι ένα πρόβλημα, όμως όχι πολύ μεγάλο 4ον Πολύ ωραία οθόνη 5ον 1,5gb ram που είναι υπεραρκετό. Στα - είναι το υλικό κατασκευής(πλαστικό) Και στο Public της δικιάς μου περιοχής δεν έχει Meizu M2 Note, ούτε Lumia 640 XL Ότι και να πάρεις πάντως, καλορίζικο! Ρε φίλε, πες αλήθεια, τι παίρνεις; Σταμάτα να μολύνεις με σαμσουνγκικές υποκειμενικές βλακείες κάθε τόπικ, τους μισούς μας έχεις κουράσει και τους άλλους μισούς που ζητάνε γνώμες, τους παραπληροφορείς. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 1ον Το touchwiz είναι το καλύτερο περιβάλλον android, θα το λατρέψεις 2ον Οι Samsung βγάζει αρκετά καλές αναβαθμίσεις, αλλά, αν πιστεύεις το αντίθετο, μην τις κάνεις 3ον Ο αποθηκευτικός χώρος είναι ένα πρόβλημα, όμως όχι πολύ μεγάλο 4ον Πολύ ωραία οθόνη 5ον 1,5gb ram που είναι υπεραρκετό. Στα - είναι το υλικό κατασκευής(πλαστικό) Και στο Public της δικιάς μου περιοχής δεν έχει Meizu M2 Note, ούτε Lumia 640 XL Ότι και να πάρεις πάντως, καλορίζικο! Και μετά λες δεν είσαι fanboy... Είναι τραγικά αυτά που λες, δεν εξηγείται αλλιώς, ή δουλεύεις στην Sammy ή δεν ξέρεις τι λες
Makeran Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ρε φίλε, πες αλήθεια, τι παίρνεις; Σταμάτα να μολύνεις με σαμσουνγκικές υποκειμενικές βλακείες κάθε τόπικ, τους μισούς μας έχεις κουράσει και τους άλλους μισούς που ζητάνε γνώμες, τους παραπληροφορείς. Και μετά λες δεν είσαι fanboy... Είναι τραγικά αυτά που λες, δεν εξηγείται αλλιώς, ή δουλεύεις στην Sammy ή δεν ξέρεις τι λες Εγώ δεν παραπληροφορώ, απλά λέω τη γνώμη μου. Δεν είμαι fanboy, δε δουλεύω στη Samsung και ξέρω τι λέω.
vchristod84 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Εγώ δεν παραπληροφορώ, απλά λέω τη γνώμη μου. Δεν είμαι fanboy, δε δουλεύω στη Samsung και ξέρω τι λέω.Γνώμη μας είναι όταν μας ρωτάνε γι'αυτη, όταν του λες του άλλου με κατηγορηματικο ύφος του τύπου "το καλύτερο" κλπ., του δημιουργείς μια εικόνα που τον κάνεις να πιστεύει ότι αυτό που του λες "έτσι είναι". Όταν όμως τόσοι "γερολυκοι" εδώ μέσα σε έχουν διορθώσει πολλάκις κι εσύ δε θες να καταλάβεις, ή χαζός είσαι ή παιδάκι. Αλήθεια, πας σχολειο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα