Kantekas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Εδω και κάμποσο καιρό εχω το εξής πρόβλημα, οταν πάω να ανοίξω σε νεα καρτέλα οτιδήποτε με την ροδέλα απο το ποντίκι τις περισσότερες φορες μου το ανοίγει σε 3 ή και 4 καρτέλες. Αλλοτε σε 2 κλπ Τι μπορει να φταίει?? Το mouse δεν ειναι καινουριο ουτε εχει πειραχτεί ποτέ κάτι απο drivers κλπ, ξαφνικά ξεκίνησε να το κάνει
άδικος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Συνήθως το παθαίνουν όταν αρχίζουν να χαλάνε. Σε ένα turbox που είχα δει το είχε πάθει στο χρόνο. Μη σκας πας για άλλο. Τι μάρκα είναι;
Kantekas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Τώρα βρήκα το μοντέλο, δεν το χα ψάξει ποτέ! Dell ms 111
SakafliaC Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ακριβώς το ίδιο έκανε και σε μένα ένα Logitech απ αυτά τα μικρά τα office, παίζει και να ταν ίδιο με το δικό σου. Αν έχεις εγγύηση το πας πίσω και στο αλλάζουν αμέσως, εμένα τουλάχιστον στο Πλαίσιο μου κόψαν καπάκια πιστωτικό να πάρω ότι θέλω.
La_MoRt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Τώρα βρήκα το μοντέλο, δεν το χα ψάξει ποτέ! Dell ms 111 Επειδή αυτά τα έχω δουλέψει πολύ έχω να σου πω ότι μετά το 6 μηνο είναι για πέταμα. Πάρε ένα άλλο να κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ έχω προσπαθήσει να το καθαρίσω να το φτιάξω κτλ αλλά αν ξεκινήσει τέτοια προβλήματα δε φτιάχνεται με τίποτα.
άδικος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εγώ έχω προσπαθήσει να το καθαρίσω να το φτιάξω κτλ αλλά αν ξεκινήσει τέτοια προβλήματα δε φτιάχνεται με τίποτα. Η μόνη πιθανή λύση είναι η αντικατάσταση του κουμπιού (όταν σου βρίσκεται 2ο χαλασμένο).
La_MoRt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εμάς χαλάνε όλα στο ίδιο σημείο το αριστερό κλικ μετά από κάποιο καιρό πατιέται διπλη φορά σα μάκρο εντολή.
άδικος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς τότε να βγάλεις από τα μισά χαλασμένα τους καλούς διακόπτες (δεξί, ροδέλα) και να αντικαταστήσεις με αυτούς τα άλλα χαλασμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα