Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Εδω και κάμποσο καιρό εχω το εξής πρόβλημα, οταν πάω να ανοίξω σε νεα καρτέλα οτιδήποτε με την ροδέλα απο το ποντίκι τις περισσότερες φορες μου το ανοίγει σε 3 ή και 4 καρτέλες. Αλλοτε σε 2 κλπ

Τι μπορει να φταίει??

Το mouse δεν ειναι καινουριο ουτε εχει πειραχτεί ποτέ κάτι απο drivers κλπ, ξαφνικά ξεκίνησε να το κάνει

Δημοσ.

Συνήθως το παθαίνουν όταν αρχίζουν να χαλάνε.

Σε ένα turbox :P που είχα δει το είχε πάθει στο χρόνο.

Μη σκας πας για άλλο.

Τι μάρκα είναι;

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο έκανε και σε μένα ένα Logitech απ αυτά τα μικρά τα office, παίζει και να ταν ίδιο με το δικό σου.

Αν έχεις εγγύηση το πας πίσω και στο αλλάζουν αμέσως, εμένα τουλάχιστον στο Πλαίσιο μου κόψαν καπάκια πιστωτικό να πάρω ότι θέλω.

Δημοσ.

Τώρα βρήκα το μοντέλο, δεν το χα ψάξει ποτέ!

Dell ms 111

Επειδή αυτά τα έχω δουλέψει πολύ έχω να σου πω ότι μετά το 6 μηνο είναι για πέταμα. Πάρε ένα άλλο να κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ έχω προσπαθήσει να το καθαρίσω να το φτιάξω κτλ αλλά αν ξεκινήσει τέτοια προβλήματα δε φτιάχνεται με τίποτα.

Δημοσ.

Εγώ έχω προσπαθήσει να το καθαρίσω να το φτιάξω κτλ αλλά αν ξεκινήσει τέτοια προβλήματα δε φτιάχνεται με τίποτα.

Η μόνη πιθανή λύση είναι η αντικατάσταση του κουμπιού (όταν σου βρίσκεται 2ο χαλασμένο).

Δημοσ.

Εμάς χαλάνε όλα στο ίδιο σημείο το αριστερό κλικ μετά από κάποιο καιρό πατιέται διπλη φορά σα μάκρο εντολή.

Δημοσ.

Μπορείς τότε να βγάλεις από τα μισά χαλασμένα τους καλούς διακόπτες (δεξί, ροδέλα) και να αντικαταστήσεις με αυτούς τα άλλα χαλασμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...