aspirini Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους, Λοιπον εκανα μια μικρη αναζητηση στο φορουμ πριν ξεκινησω το θεμα , αλλα αυτα που βρηκα ηταν παλιουτσικα με XP τωρα εαν μου διεφυγε κατι δωστε μου ενα λινκ και ειμαστε οκ, Στο διαταυτα τωρα δεν μπορω να κανω delete to windows.old μετα απο φορματ. Στο google οσο και να εψαξα δεν με βοηθησε τιποτα, Δοκιμασα τα εξης να παρω το owner του φακελου το οποιο δεν βοηθησε .Παλι μου ζηταει αδεια >>απο μενα<<λεει δηλαδη χρειαζεται αδεια απο τον user χχχ δλδ εμενα. δοκιμασα καποιες εντολες μεσω cmd ... κατι q/ /s δεν θυμαμαι αλλα παλι ελεγε οτι δεν υπαρχει προσβαση. Δοκιμασα παλι μεσω cmd μια εντολη που βρηκα η οποια ξεκιναγε με cd παλι δεν υπαρχει προσβαση , ενεργοποιησα το administrative account me elevated rights το οποιο παλι δεν ειχε access. Unlocker παλι τιποτα.... safe mode παλι τιποτα Δεν ξερω τι αλλο να κανω παρακαλω τα φωτα σας.Στον φιλο μας τον γουγλη τα αποτελεσματα ειναι κυριως για το πως να παρεις το owner , περα απο αυτο σκοταδι !!!
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Κάνεις δεξί κλικ στον δίσκο και properties. Πατάς disk cleanup. Τα επιλέγεις όλα και πατάς οκ.
aspirini Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ναι τελικα ο πιο απλος τροπος ειναι και σωστος.Το προβλημα λυθηκε με την εκκαθαριση δισκου οπως ειπε και απο πανω ο blueblood7. εγω το βρηκα απο Site: εδω ελπιζω να βοηθηθει καποιος στο μελλον .
Euclides Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Και αν θέλεις να εξοικονομήσεις και άλλο χώρο, ακολούθησε τις οδηγίες αυτές: http://www.askvg.com/how-to-get-free-space-in-windows/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα