Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Για να μπουμε σε μια ftp υπαρχει αλλος τροπος εκτος το FlashFXP??? Εχω παρατηρησει οτι σε λιγες ftp μπορω να μπω και με internet explorer αλλα οχι σε ολες...Τι διαφορα υπαρχει???Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Γενικά ο IE παθένει κάτι σαν τύφλωση με το FTP και ειδικότερα σε tagged φακέλους (περίεργα ονόματα με μη-αποδεκτούς χαρακτήρες/λέξεις) Χίλιες φορές καλύτερα γίνεται η δουλειά με το CuteFTP Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioannis Jr. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 CuteFTP Pro? Υπάρχουν χιλιάδες FTP προγράμματα ανά τον κόσμο! Όπως βολεύετε ο καθένας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Αν και δεν το περιμενα δοκιμασα τωρα με τον ΙΕ και μπηκα στην ftp μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoTiRiS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 giati sou fainete periergo gianni mou,ta windows oso kai na ta katigoroume exoun sxedon oles tis leitourgies pou xrisimopoioume extra programmata gia na tis exoume.(px web server,ftp server,dns klp klp einai ensomatomenes leitourgies se kapoies ekdoseis ton windows) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 giati sou fainete periergo gianni mou,ta windows oso kai na ta katigoroume exoun sxedon oles tis leitourgies pou xrisimopoioume extra programmata gia na tis exoume.(px web server,ftp server,dns klp klp einai ensomatomenes leitourgies se kapoies ekdoseis ton windows) Μου φανηκε παραξενο γιατι στις πιο πολλες ftp δεν μπορω να μπω με τον ΙΕ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.