ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δεν θα αναφέρω ακόμα την εταιρεία που έπαιξα μέχρι να δω τι θα μου απαντήσουν. Αυτό το ΣΚ πήγε καλά. Ειπα μετά από καιρό να πάρω μια paysafe μπας και βγάλω κανά φραγκο. Εβαλα 10 ευρώ την παρασκευή και είχα φτάσει το απόγευμα τα 69. Τράβηξα τα 50 να είμαι ήσυχος , άφησα 19 μέσα και με κάτι πονταρίσματα έφτασα τα 25. Επειδή ήμουν κερδισμένος και είχα βγάλει τα χρήματα μου είπα να παίξω και τα 25 σε έναν αγώνα ο οποίος ήταν 2-0 στο 62' Ο αγώνας ήταν Ιρλανδία U19 - Λετονία U19. Παίζω λοιπόν over 3.5 με απόδοση 3,40 Στο 64 γίνεται 3-0 και για να κλείσω το στοίχημα μου έδινε γύρω στα 47. Λέω θα το αφήσω να πάει μέχρι τα 20-25 για να πάρω το ποντάρισμα πίσω Είμαστε στο 85 πλέον , μου δίνει ποσό κλεισίματος γύρω στα 22 ευρώ και βάζει η Λετονία γκολ. Αρχίζω και πανηγυρίζω και ξαφνικά βλέπω ότι ακυρώνεται το γκολ. Μέχρι να λήξει ο αγώνας , δηλαδή λίγο πριν το 86 και μεχρι το 94 που έληξε ενώ κανονικά θα έπρεπε να μου δίνει ποσό η εταιρεία για να κλείσω το στοίχημα , το πεδίο αυτό ηταν ανενεργό. Έληξε ο αγώνας και τους έστειλα μήνυμα να δω τι θα γίνει. Έχω και ένα screenshot από το 88:12 στο οποίο φαίνεται οτι δεν μου δινει ποσό για να κλείσω το στοίχημα, Αναμένω την απάντηση τους. Τους ζήτησα πίσω το ποντάρισμα ή έστω τα χρήματα που θα μπορούσα να το κλείσω στο 86-87
PostHelper Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέχρι να λήξει ο αγώνας , δηλαδή λίγο πριν το 86 και μεχρι το 94 που έληξε ενώ κανονικά θα έπρεπε να μου δίνει ποσό η εταιρεία για να κλείσω το στοίχημα , το πεδίο αυτό ηταν ανενεργό. Έληξε ο αγώνας και τους έστειλα μήνυμα να δω τι θα γίνει. Έχω και ένα screenshot από το 88:12 στο οποίο φαίνεται οτι δεν μου δινει ποσό για να κλείσω το στοίχημα, Διαβασες ολους τους όρους συμμετοχης? Μαλλον οχι. Μετα το 82-83ο λεπτο ή και πιο πολυ, τις περισσοτερες φορες οι εταιρειες δεν δινουν ευκαιρια να κλεισεις το στοιχημα. Και αυτο αναφερεται στους όρους τους ως οτι οι εταιριες εχουν την διακριτικη ευχερεια να μην εχουν διαθεσιμη αυτη την επιλογη για "cash out". Μακαρι να εισαι εξαιρεση και να μην ειναι ετσι(να μην αναφερεται στην εταιρια που επαιξες).
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Η συγκεκριμένη εταιρεία στους όρους της δεν αναφέρει για λεπτό . Αλλά και κατά την διάρκεια αυτού του ΣΚ επειδή παίζω συνήθως αγώνες στα τελευταία λεπτά για μεγαλύτερη απόδοση , έχω πετύχει και στο 88 και στο 89 να δίνει ποσό κλεισίματος. Στον συγκεκριμένο αγώνα με το που έβαλε το ακυρωθέν τελικά γκολ η Λετονία μου έδινε προς στιγμή (πριν ακυρωθεί το γκολ και για κλάσματα δευτερολέπτου) 85 ευρώ. Όσα θα έπαιρνα αν είχα πιάσει το στοίχημα. Απο κει και πέρα σταμάτησε να μου δίνει ποσό για να το κλείσω. Και ήταν στα 22 ευρώ περίπου πριν γίνει αυτο Θα περιμένω αύριο μεθαύριο να δω τι θα μου πουν. Έχω σώσει τους όρους της σελίδας σχετικά με το ποσό κλεισίματος όπου δεν αναφέρουν για λεπτό. Έχω σώσει ένα screenshot οπού είναι στο 88:12 και δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν μου δίνει ποσό για να το κλείσω. Και άλλωστε για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ένα γκολ περιμένω να μπει το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να μπει από το 86 μέχρι το 94 που έληξε. Δεν περιμένω 2 η και παραπάνω γκολ . Εκεί θα είχαν δίκιο να το κλείσουν και να μην μου επιτρέπουν να το κλεισω. Άλλωστε δεν γίνεται στο 85 να μου δίνουν 22,67 ευρώ πίσω και μετά το χάος Αν μου απαντήσουν θετικά θα κάνω και εγώ ένα θετικό review.αναφέροντας το όνομα της εταιρείας Αν μου απαντήσουν αρνητικά απλά δεν ξαναπαίξω και θα αναφέρω πάλι το όνομα της εταιρείας
tsakonas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Φιλε κανεις λαθος για μενα..... νομιζω ξερω και για ποια εταιρεια μιλας... οντως αυτο το Σ.κ ηταν καλο, εβγαλα 300 ευρω καθαρα... εκλεισα σωστα 2 δελτια και βγηκαν αλλα πολλα... Το κλεισιμο ομως που λες, εννοειται πως δε θα προσφερεται αφου ακυρωθηκε το γκολ! Ησουν κοντα στην ηττα οποτε, γιατι να σου προσφερει κλεισιμο? Δεν ειναι τοσο χαζο το συστημα.. Ασχετως τι σου εδινε και ποτε.... στο εδωσε.. το πηρες? οχι.. αρα τι ζητας? Ολες οι εταιρειες κανουν οτι θελουν.... εσυ επιλεγεις να παιξεις σε αυτους... μπορεις να το πας δικαστικα.... δε θα κερδισεις τπτ. Επισης, νομος, κλεινεις νωρις αν εχεις καλη προσφορα, δε περιμενεις το τελος... καλυτερα να παρεις 50 αντι 80 παρα 0. Εχει τυχει 2 φορες να κλεισω για ψιχουλα και να βγαινει το μαλλι στο 93... Αυτο ομως θα γινει μια στις 10.... Και αυτο το Σ.κ δεν εκλεισα δυο οβερ απο ημιχρονο ηταν 0-2 και εμειναν 0-2..τζαμπα 130 ευρω αντι 200... τελικα πηρα 0 @@ απο αυτα. Και τελος, αυτο το σου κου, ειχε θεματα το κλεισιμο λαιβ, σε πολλα δελτια ηταν απλα off.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μπαίνει το γκολ και για 1-1,5 δευτερόλεπτο μου δίνει τα 85. Ξαφνικά σβήνει το ποσό και γυρνάει το σκορ στο 3-0. Εγώ πάντως τους έστειλα μήνυμα και περιμένω. Πέρσι στην πρώτη αγωνιστική έπαιζε Πανιώνιος - Παναθηναικός . Ήταν 1-0 στο 88 . Παίζω ανατροπή 1 ευρώ με απόδοση 151 . Τελικά το κέρδισα , αλλά θυμάμαι μέχρι να βάλει το 2ο ο Παναθηναικός μου έδινε κανονικά να το κλείσω. Δηλαδή μιλάμε για το 90-91 , γιατί αν θυμάμαι ο Παναθηναικός το έβαλε στο 92. Εντάξει δεν είμαι και ο καλύτερος πελάτης στην εταιρεία αυτή , άσχετα αν την προτιμώ. Πέρσι που κόλλησα για ένα διάστημα τους είχα βάλει μέσα σε 2 μήνες 100 ευρώ. Βέβαια τους πήρα πίσω 400... Φέτος έπαιξα πρώτη φορά λόγω των CC. Είχα παίξει άλλη μια φορά πριν 2 μήνες στην sporting bet και τους είχα πάρει 30 (κατάθεση 7 ευρώ). Εντάξει και τώρα κερδισμένος είμαι αλλά για το γαμωτο. Να τονίσω και κάτι τελευταίο. Χτες ζήτησα ανάληψη 50 ευρώ. Μέχρι πριν λίγο που μπήκα ενώ δεν είχα λεφτά μέσα μου έβγαζε ένα παραθυράκι το οποίο έλεγε "Δεν έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας, μήπως θέλετε να ακυρώσετε την ανάληψη για να μπουν τα 50 στο λογαριασμό σας" Εντάξει φυσικά και δεν την ακύρωσα αλλά αυτό δεν είναι αντιεπαγγελματικό την στιγμή που προβαλλουν παντού όλα τα sites ότι το στοίχημα μπορεί να σε εθίσει και μπουρου μπουρου? Κουβέντα κάνουμε φυσικά
tsakonas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Αυτο το 1 δευτερολεπτο ηταν του λαθους... ακυρωθηκε το γκολ.. αν τα επαιρνες, θα σου τα επαιρνε πισω λογω λαθους , εχει γινει. Αυτο με την αναληψη δε βλεπω κατι περιεργο , ετσι ειναι.. στελνεις αιτηση αναληψης και μεσα σε 24 ωρες φευγει... μετα θες 3 μερες εργασιμες για να τα παρεις τα λεφτα... εαν τωρα εσυ θες να βαλεις λεφτα θα σου βγαλει το μηνυμα αυτο... Παντως στο ξαναλεω, ασχετως τι γραφουν οι κανονες και τα λοιπα... τα ψιλα γραμματα λενε ξεκαθαρα με λιγα λογια οτι ο μπουκ κανει οτι γουσταρει, οποτε γουσταρει στο σπιτι του... αν θες παιζεις... αν δε θες ξερεις... Οσο για τον εθισμο, και οι καπνοβιομηχανιες γραφουν στα πακετα οτι σε σκοτωνουν.. τι αλλαζει; Οπως επισης αν εισαι πολυ καλος παιχτης και χωνεις χιλιαρικα, μετα σου βαζουν οριο 50-100.. Δεν υπαρχει fair play στον τζογο, μη το ψαχνεις πολυ.. Απλα δαγκωνε οταν προλαβαινεις... Α, επισης, αφηνε παντα ενα σεντ μεσα... μην εισαι 0,00 1
mylo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Αυτο το 1 δευτερολεπτο ηταν του λαθους... ακυρωθηκε το γκολ.. αν τα επαιρνες, θα σου τα επαιρνε πισω λογω λαθους , εχει γινει. Αυτο με την αναληψη δε βλεπω κατι περιεργο , ετσι ειναι.. στελνεις αιτηση αναληψης και μεσα σε 24 ωρες φευγει... μετα θες 3 μερες εργασιμες για να τα παρεις τα λεφτα... εαν τωρα εσυ θες να βαλεις λεφτα θα σου βγαλει το μηνυμα αυτο... Παντως στο ξαναλεω, ασχετως τι γραφουν οι κανονες και τα λοιπα... τα ψιλα γραμματα λενε ξεκαθαρα με λιγα λογια οτι ο μπουκ κανει οτι γουσταρει, οποτε γουσταρει στο σπιτι του... αν θες παιζεις... αν δε θες ξερεις... Οσο για τον εθισμο, και οι καπνοβιομηχανιες γραφουν στα πακετα οτι σε σκοτωνουν.. τι αλλαζει; Οπως επισης αν εισαι πολυ καλος παιχτης και χωνεις χιλιαρικα, μετα σου βαζουν οριο 50-100.. Δεν υπαρχει fair play στον τζογο, μη το ψαχνεις πολυ.. Απλα δαγκωνε οταν προλαβαινεις... Α, επισης, αφηνε παντα ενα σεντ μεσα... μην εισαι 0,00 τη νόημα έχει αυτό?
tsakonas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Σε πολλα ματς δε σου δειχνει λαιβ εικονα... ενω σε αλλα απαιτει να εχεις παιξει... 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τελικά μου απαντήσανε. Αρνητικά φυσικά. Το πρόβλημα απ'οτι κατάλαβα παρουσιάστηκε στο γεγονός ότι μπήκε το γκολ , το μετρήσανε κανονικά και κατόπιν το ακυρώσανε. Δεν περιμένω να κερδίσω τα λεφτά μου πίσω αλλά τουλάχιστον η απάντηση μου ήταν ότι κάλλιστα ο υπάλληλος ο οποίος είχε υπό την ευθύνη του τον συγκεκριμένο αγώνα εκείνη την στιγμή , θα μπορούσε να περιμένει ένα δυο δευτερόλεπτα να βεβαιωθεί ότι το γκολ θα μετρήσει κανονικά. Επειδή έγινε αυτό , μέτρησε το γκολ και ακυρώθηκε δεν θα κάτσω εγώ να πληρώνω τα λάθη του υπαλλήλου και του συστήματος τους. Τους είπα ότι δεν περιμένω να βρω το δίκιο μου. Αλλά να σκεφτούν αυτοί πως θα αντιδρούσαν όταν σου επιστρέφει σαν κλείσιμο 22,67 και ξαφνικά τίποτα. Βέβαια στους όρους τους λένε ότι δεν ευθυνονται για λάθη τεχνικά του συστήματος τους η για το αν δεν παίζει η σελίδα και χάσεις πχ τα πάντα. Ναι αλλά το γκολ πιστεύω ότι μπαίνει δεν το τοποθετεί μηχάνημα το οποίο παρακολουθεί τον αγώνα η μήπως όχι?
tsakonas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εδω ειναι το λαθος σου... Υπαλληλος υπαρχει για να καταγραφει οτι βλεπει... δε σου προσφερει αυτος αποδοση.... οι αλγοριθμοι και το συστημα βγαζουν αποδοσεις... Ο υπαλληλος το φραζει μονο... για αυτο σου λεει τυχον τεχνικα λαθη δεν αναγνωριζονται.... 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ο υπάλληλος το φράζει μόνο.... Και γιατί το έφραξε ο υπάλληλος ενώ μου έδινε 22 ευρώ και έμεναν 4 λεπτά καθαρά + τις καθυστερήσεις? Γιατί άλλαξε ο υπάλληλος το σκορ σε 3-1 και το ακύρωσε μετά ? Γιατί δεν καθόταν 1-2 δευτερόλεπτα? Από λάθος του υπαλλήλου κόλλησε το παιχνίδι και δεν μου έδινε κλείσιμο. ίσως είμαι αρκετά γραφικός . Πόσες χιλιάδες γκολ έχουν μπει και έχουν ακυρωθεί για φάουλ η για οφσάιντ? Τα αλλάζει όλα ο εκάστοτε υπάλληλος και τα ακυρώνει μετά? Συνεπώς λάθος υπαλλήλου το οποίο οδήγησε σε τεχνικό πρόβλημα . Τους κυνηγάω και ότι γίνει. Με λίγα λόγια... Παίζω πχ ένα στοίχημα 5000 ευρώ σε ένα σημείο για να πάρω πχ 25000 ευρώ. Είναι στο 80 και η εταιρεία μου δίνει 15000 ευρώ για να το κλείσω Εκείνη την στιγμή μαμιέται το σύμπαν και για αρκετή ώρα οι σερβερς της εταιρείας πέφτουν ενώ εγώ θέλω να το κλείσω για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσω τα 5000 και θα βγω και κερδισμένος. Τεχνικό πρόβλημα κύριος ....
tsakonas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου παλι δε με καταλαβαινεις.. ειναι προφανες οτι δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργει η φαση... οταν λεω ο υπαλληλος το φραζει, σημαινει οτι κανει επεξεργασια δεδομενων και το συστημα το φραζει..αυτοματο ειναι αυτο...ακομα και στο κορνερ φραζει... αφου παιζονται ολα. Δηλαδη πιστευεις οτι εβλεπε το στοιχημα σου;;;;;; Δε γινεται αυτο, ειναι χιλιαδες παιχτες. Δεν βλεπει τιποτα ο υπαλληλος εκτος του αγωνα. Δεν ηταν λαθος του υπαλληλου στο ξαναλεω, οτι βλεπει δινει στο συστημα... βλεπει γκολ, το βαζει... μετα απο δευτερολεπτα βλεπει τον διατητη να το ακυρωνει και το ακυρωνει... Ναι αυτο το σεναριο που λες ειναι τεχνικο προβλημα.. κυνυγησε το, ειναι σαν να κυνηγας με μυγοσκοτωστρα ελεφαντα... Και στο ξαναλεω , εαν το επαιρνες το στοιχημα.. και το γκολ ηταν ακυρο... θα σου επαιρνε πισω τα λεφτα... Εδω ποιος θα ειχε δικιο;;; 1
crom251 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Φιλε Μανωλη εισαι λαθος. Η εταιρεια δεν φταιει καθολου στην περιπτωση σου.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Έχετε δίκιο . Βλέπω και εγώ σε αγώνες ότι σε κόρνερ , φάουλ κλπ κλπ φράζει τις αποδόσεις και συνεπώς το κλέισιμο στοιχήματος και μετά από λίγο το ξανανοιγει . Πολλές φορές το φράζει και μετά ξαναγυρνάει με τις ίδιες αποδόσεις. Δεν είναι δυνατόν να το φράζει όμως τελείως πριν το 86ο λέπτό την στιγμή που μου επιστρέφει 22 ευρώ. 1 γκολ περιμένω ρε παιδιά το οποίο θα μπορούσε να μπει κάλλιστα. Δεν περιμένω 2 γκολ . Περιμένω ένα γκολ το οποίο μπορεί να μπει από στιγμή σε στιγμή. Συνήθως οι αγώνες σταματάνε να προσφέρονται για ποντάρισμα όταν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα. στο 89ο και κάτι η στο 42ο και κάτι όταν είναι ημίχρονο. Το κυνηγάω γιατί μου έκοψε την δυνατότητα να πάρω κάποια χρήματα πίσω 4 λεπτά πριν τα 90. Αν ήταν στο 89 η στο 90 δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα. Μου εχουν τύχει διάφορα τέτοια στο παρελθόν όταν έπαιζα . Εντάξει άντε να έχω χαλάσει τα τελευταία 3 χρόνια κανά 200άρι στην συγκεκριμένη. Έχω βγάλει γύρω στα 500. Αλλά είναι η πρώτη φορά που "τολμάω" να ζητήσω κάτι γιατί νιώθω ότι έχει γίνει λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα