Dimos.1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μοιραστώ ένα πρόβλημα με το νέο μου iphone 6s (16gb). Μετά από πολλά αράπονα από άτομα που με καλούσαν και εγώ δεν απαντούσα και αναγκαζόντουσαν να με ξανά καλέσουν λέγοντας πως με παίρνουν τηλέφωνο και ενώ χτυπούσε για εκείνους σε εμένα δεν εμφανιζόταν καμία κλήση ή έστω κάποιο μήνυμα ότι έχασα την κλήση. Μετά από συζήτηση με μία γνωστή μου όπου έχει και αυτή iphone 6s (64gb) και συνδρομητής σε διαφορετική εταιρεία από εμένα μου είπε πως και σε αυτήν πολλά άτομα παραπονέθηκαν για το ίδιο πράγμα. Θα ήθελα να ξέρω μήπως και άλλος κάτοχος iphone 6s έχει το ίδιο πρόβλημα και πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε ή έστω αν γίνεται κάτι. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
corsair04 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μοιραστώ ένα πρόβλημα με το νέο μου iphone 6s (16gb). Μετά από πολλά αράπονα από άτομα που με καλούσαν και εγώ δεν απαντούσα και αναγκαζόντουσαν να με ξανά καλέσουν λέγοντας πως με παίρνουν τηλέφωνο και ενώ χτυπούσε για εκείνους σε εμένα δεν εμφανιζόταν καμία κλήση ή έστω κάποιο μήνυμα ότι έχασα την κλήση. Μετά από συζήτηση με μία γνωστή μου όπου έχει και αυτή iphone 6s (64gb) και συνδρομητής σε διαφορετική εταιρεία από εμένα μου είπε πως και σε αυτήν πολλά άτομα παραπονέθηκαν για το ίδιο πράγμα. Θα ήθελα να ξέρω μήπως και άλλος κάτοχος iphone 6s έχει το ίδιο πρόβλημα και πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε ή έστω αν γίνεται κάτι. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. για τσέκαρε μήπως είναι πρόβλημα του παροχο σου
basilis5 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 βασικα, by default εχει ενεργοποιημενο το 3g/4g το τηλεφωνο. Μηπως δεν εχεις καλη καλυψη στην περιοχη σου, και αν το γυρισεις σε 2G να εισαι οκ;
Dimos.1 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 για τσέκαρε μήπως είναι πρόβλημα του παροχο σου δεν πιστεύω γιατι εγώ ειμαι σε διαφορετικό πάροχο απο την γνωστή μου, οπότε δυο εταιρείες απο τις 3 στην Ελλάδα να έχουν πρόβλημα, λίγο δύσκολο.... βασικα, by default εχει ενεργοποιημενο το 3g/4g το τηλεφωνο. Μηπως δεν εχεις καλη καλυψη στην περιοχη σου, και αν το γυρισεις σε 2G να εισαι οκ; το να επιλέξω 3G ή 4G είναι μόνο στα δεδομένα και όχι στον φορέα, και στο κάτω κάτω στην θεσσαλονίκη όπου μένω δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα στο σήμα και πόσο μάλλον και στις δυο εταιρείες όπου είμαστε. και ακόμα το πρόβλημα αυτό το έχω ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!!!!! και τέλος γιατί να πληρώσω ένα κινητό που υποτίθεται είναι τελευταίας τεχνολογίας και επίσης δεν μου στέλνει καν μνμ ότι εχασα την κλήση αλλά φένεται ότι χτυπάει σε αυτόν που με καλεί, ενώ σε εμένα δεν χτυπάει κάν.... 1
corsair04 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 δεν πιστεύω γιατι εγώ ειμαι σε διαφορετικό πάροχο απο την γνωστή μου, οπότε δυο εταιρείες απο τις 3 στην Ελλάδα να έχουν πρόβλημα, λίγο δύσκολο.... το να επιλέξω 3G ή 4G είναι μόνο στα δεδομένα και όχι στον φορέα, και στο κάτω κάτω στην θεσσαλονίκη όπου μένω δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα στο σήμα και πόσο μάλλον και στις δυο εταιρείες όπου είμαστε. και ακόμα το πρόβλημα αυτό το έχω ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!!!!! και τέλος γιατί να πληρώσω ένα κινητό που υποτίθεται είναι τελευταίας τεχνολογίας και επίσης δεν μου στέλνει καν μνμ ότι εχασα την κλήση αλλά φένεται ότι χτυπάει σε αυτόν που με καλεί, ενώ σε εμένα δεν χτυπάει κάν.... αυτό δεν παίζει ρόλο από ότι διάβασα είσαι από Θεσσαλονίκη εγώ μένω ακριβώς απέναντι (χωρίο θεσσαλιας) και ενώ εγώ με wind έχω 3g (iphone 6) κανένας άλλως παροχος δεν έχει (vodafone-cosmote)
iMarilina Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μοιραστώ ένα πρόβλημα με το νέο μου iphone 6s (16gb). Μετά από πολλά αράπονα από άτομα που με καλούσαν και εγώ δεν απαντούσα και αναγκαζόντουσαν να με ξανά καλέσουν λέγοντας πως με παίρνουν τηλέφωνο και ενώ χτυπούσε για εκείνους σε εμένα δεν εμφανιζόταν καμία κλήση ή έστω κάποιο μήνυμα ότι έχασα την κλήση. Μετά από συζήτηση με μία γνωστή μου όπου έχει και αυτή iphone 6s (64gb) και συνδρομητής σε διαφορετική εταιρεία από εμένα μου είπε πως και σε αυτήν πολλά άτομα παραπονέθηκαν για το ίδιο πράγμα. Θα ήθελα να ξέρω μήπως και άλλος κάτοχος iphone 6s έχει το ίδιο πρόβλημα και πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε ή έστω αν γίνεται κάτι. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. κάνεις σε πρώτη φάση ένα restore/setup as new και ξαναστήνεις τις εφαρμογές από την αρχή, για να αποκλείσεις πρόβλημα software.
KonstantineSt Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 υπαρχει πολύ μεγαλη πιθανοτητα να είναι πρόβλημα παροχου , εδώ πατρα εγω με iPhone 5 και φιλος μου με galaxy S3 σε Cosmote και οι δυο , εχουμε πρόβλημα με τα sms , μπορει να μου στειλουν μυνημα τωρα και να το λαβω το πρωι .
basilis5 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 εγω παντως δεν πιστεύω γιατι εγώ ειμαι σε διαφορετικό πάροχο απο την γνωστή μου, οπότε δυο εταιρείες απο τις 3 στην Ελλάδα να έχουν πρόβλημα, λίγο δύσκολο.... το να επιλέξω 3G ή 4G είναι μόνο στα δεδομένα και όχι στον φορέα, και στο κάτω κάτω στην θεσσαλονίκη όπου μένω δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα στο σήμα και πόσο μάλλον και στις δυο εταιρείες όπου είμαστε. και ακόμα το πρόβλημα αυτό το έχω ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!!!!! και τέλος γιατί να πληρώσω ένα κινητό που υποτίθεται είναι τελευταίας τεχνολογίας και επίσης δεν μου στέλνει καν μνμ ότι εχασα την κλήση αλλά φένεται ότι χτυπάει σε αυτόν που με καλεί, ενώ σε εμένα δεν χτυπάει κάν.... το να επιλεξεις 2-3-4 προφανως και δεν ειναι μονο στα δεδομενα αλλα και στην φωνη. διοτι αν η κεραια που σου προσφερει 3-4 σου δινει σημα 20% και για 2G σου δινει 80%, λογικο ειναι στην δευτερη περιπτωση να εχεις καλυτερη ποιοτητα κλησης. Εγω, που μενω και αθηνα, 3g ανοιγω μονο για να σερφαρω, τον υπολοιπο καιρο υποχρεωτικα 2g,αλλιως σημα στις περισσοτερες περιοχες ειναι σημαντικα υποδιεστερο.
eliask Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά άμα ήταν θέμα σήματος αυτoί που τον καλούν θα έπερναν μήνυμα πως ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο του κλειστό κτλ κτλ .... Δεν θα φαινόταν κλήση κανονική και μάλιστα πολλές φορές όπως λέει και ο φίλος στην αρχή. Πόσο μάλλον μέσα στη Θεσσαλονική.Η εναλαγή μεταξύ 4g/3g - gprs γίνετε αυτόματα.Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιο πρόβλημα τόσες φορές. Εγώ είμαι Αθήνα συνέχεια 4 g ανοικτό και call failure να έχω 1 φορά στις 100 κλήσεις και αυτό σε κάποια συγκεκριμένα σημεία που βλέπω πως το σήμα είναι πολύ ασθενές ακόμα και σε 2g. Δοκίμασε με hard reset όπως είπε και και η imarilina παραπάνω έλεγξε έαν το πρόβλημα παραμένει και μετά το πας για έλεγχο- επισκευή αντιπροσωπεία 1
vagos456 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Εγώ 6s 128gb,δεν έχω χάσει καμία κλήση,ούτε μήνυμα.Λάρισα. Επίσης μου έχουν πει ακούγομαι πολύ καλύτερα στο τηλέφωνο από το 5s που είχα.
ramarg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 δεν πιστεύω γιατι εγώ ειμαι σε διαφορετικό πάροχο απο την γνωστή μου, οπότε δυο εταιρείες απο τις 3 στην Ελλάδα να έχουν πρόβλημα, λίγο δύσκολο.... το να επιλέξω 3G ή 4G είναι μόνο στα δεδομένα και όχι στον φορέα, και στο κάτω κάτω στην θεσσαλονίκη όπου μένω δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα στο σήμα και πόσο μάλλον και στις δυο εταιρείες όπου είμαστε. και ακόμα το πρόβλημα αυτό το έχω ακόμα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!!!!! και τέλος γιατί να πληρώσω ένα κινητό που υποτίθεται είναι τελευταίας τεχνολογίας και επίσης δεν μου στέλνει καν μνμ ότι εχασα την κλήση αλλά φένεται ότι χτυπάει σε αυτόν που με καλεί, ενώ σε εμένα δεν χτυπάει κάν.... Κάνεις λάθος.Όταν κλείσεις τα data η επιλογή 3G/4G παραμένει ως επιλεγμένη ταχύτητα φορέα για την ομιλία.Όταν ανοίξεις τον διακόπτη δεδομένων τότε σου λέει ομιλία και δεδομένα (και τότε ξέρεις ότι η επιλογή 2g 3g 4g είναι και για τα 2).Για την ομιλία δεν βρίσκω λόγο να έχεις ανοικτό το 3g που χρόνια τώρα δημιουργεί προβλήματα στις κλήσεις ή το 4g που δεν έχει σωστή κάλυψη. Επίσης.Τί είδους κάρτα sim χρησιμοποιήσες ? Εαν είναι κομμένη πιθανότατα να ευθύνεται αυτό.Αν πάλι δεν είναι κομμένη,δοκίμασε με άλλη κάρτα sim(πήγαινε να σου την αλλάξουν ως προβληματική). Δοκίμασε επίσης και μία επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου μήπως κάτι έχει σκαλώσει.Εαν δεν. λυθεί προχωράς σε restore setup as new όπως σου πρότειναν πιο πάνω τα παιδιά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα