Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που λέτε παιδιά, κατέβασα και εγώ το 3Dmark να δω τι σκορ θα πιάσω μετά την αγορά της καινούριας κάρτας και τι να δω; Στα results μου βγάζει την κάρτα μου ως R9 285. Τελικά είναι όντως απλά ένα rebrand με άλλους drivers;( αναφέρει gpu 285 drivers 380)  Ή παιζει κάτι άλλο πχ να μην έχουν ενημερώσει την database τους ( που αμφιβάλω ) 

αποτελέσματα Link.png Site: εδω

Δημοσ.

Φιλε εγω εχω την R9 380 και μου την εβγαλε κανονικα ...

http://www.3dmark.com/3dm11/10538581

μετά απο update στο system info του 3dmark μου το εβγαλε και εμενα σωστα! Αλλά αυτό γεννά ερωτήματα. Μήπως το update απλά κουκουλώνει την πραγματικότητα; Το πρωηγούμενο τεστ που έκανα έλεγε 285, με 380 drivers...  μήπως όντως είναι μια 285 με άλλους drivers;

Δημοσ.

Ε ίδιο chip δεν είπαμε πως είναι;

δεν το είχα ψάξει πολύ, άλλοι λέγανε rebrand άλλοι όχι, αλλά έτσι και αλλιώς αποφάσισα να κάνω ubgrade (ε δεν πήγαινε άλλο η HD5770), να έπαιρνα την "πιο παλιά"; :P  σε υποτιθέμενες συγκρίσεις έπιανε ελαφρώς καλύτερα σκορ. θυματάκι much ? XD

• Moderators
Δημοσ.

δεν το είχα ψάξει πολύ, άλλοι λέγανε rebrand άλλοι όχι, αλλά έτσι και αλλιώς αποφάσισα να κάνω ubgrade (ε δεν πήγαινε άλλο η HD5770), να έπαιρνα την "πιο παλιά"; :P σε υποτιθέμενες συγκρίσεις έπιανε ελαφρώς καλύτερα σκορ. θυματάκι much ? XD

Έχεις τελευταίους οδηγούς?
Δημοσ.

η 380 είναι η 285 με διαφορετικό bios και κουτί συσκευασίας δεν μοιάζουν απλά είναι ακριβώς η ίδια κάρτα με την amd να ισχυρίζεται οτι η σειρά 3 είναι επόμενη γενιά, πρακρικά εκτός της fury όλες οι άλλες είναι απατεωνιά εκ μέρους της εταιρίας

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ένα rebrand/refresh είναι, τα ίδια κάνει και η πράσινη δεν είναι κάτι καινούργιο που το κάνει πρώτη φορά η κόκκινη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...