Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα καταρχάς.Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα.Έχω έναν ssd που έχει τα windows.Τα τρεχε κανονικά μέχρι που πριν δύο μέρες μετά από κάτι updates που έκανε restart μου έβγαζε μήνυμα bootmgr is missing.Το θέμα είναι ότι στο bios δεν μ εμφανίζει πλέον καν τον ssd για να του αλλάξω προτεραιότητα στο boot.Αλλά πιο κάτω έχω την επιλογή να κάνω overrun το sequence και εκεί "βλέπει"¨τον ssd.καμμιά ιδέα?

Μοbo asus maximum vi hero rev 2

ssd 120gb g.skill

windows 7

P.S από health ο ssd είναι κομπλέ. 

Δημοσ.

Καλησπέρα καταρχάς.Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα.Έχω έναν ssd που έχει τα windows.Τα τρεχε κανονικά μέχρι που πριν δύο μέρες μετά από κάτι updates που έκανε restart μου έβγαζε μήνυμα bootmgr is missing.Το θέμα είναι ότι στο bios δεν μ εμφανίζει πλέον καν τον ssd για να του αλλάξω προτεραιότητα στο boot.Αλλά πιο κάτω έχω την επιλογή να κάνω overrun το sequence και εκεί "βλέπει"¨τον ssd.καμμιά ιδέα?

Μοbo asus maximum vi hero rev 2

ssd 120gb g.skill

windows 7

P.S από health ο ssd είναι κομπλέ. 

κανε μια επιδιόρθωση των windows και θα παίξει εάν δεν έβλεπε τον δίσκο δεν θα έπρεπε να γράφει operation system not found

Δημοσ.

κανε μια επιδιόρθωση των windows και θα παίξει εάν δεν έβλεπε τον δίσκο δεν θα έπρεπε να γράφει operation system not found

αυτό κάνω τώρα.Απλά έλεγα αν είχε κανείς καμμιά άλλη ιδέα.

Δημοσ.

αυτό κάνω τώρα.Απλά έλεγα αν είχε κανείς καμμιά άλλη ιδέα.

καλό κακού πάρε ένα back up από τα αρχεία σου είτε βγάζοντας τον σκληρό και βάζοντας σε άλλον υπολογιστή είτε μέσο κάποιου live cd 

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στο bios δεν μ εμφανίζει πλέον καν τον ssd για να του αλλάξω προτεραιότητα στο boot.Αλλά πιο κάτω έχω την επιλογή να κάνω overrun το sequence και εκεί "βλέπει"¨τον ssd.καμμιά ιδέα?

Δώσε καμιά εικόνα από το Bios να δούμε τι εννοείς με το «overrun το sequence» ,προφανώς έγινε reset στο bios με κάποια επανεκκίνηση και άλλαξε την σειρά των δίσκων με αποτέλεσμα να ψάχνει σε λάθος θύρα για τον ssd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...