91turbo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γεια χαρά σε όλους Επειδή σε λίγες μέρες έρχεται το nvidia shield tv και θέλω να μεταφέρω το ρουτερ από το δωμάτιο μου στο σαλόνι αλλά έχω 2 pc στο δωμάτιο μου το δικό μου και του αδερφού μου (το σαλόνι απέχει περίπου 7 μέτρα από το δωμάτιο είναι ένας μικρός διάδρομος μέχρι εκεί) σκεφτόμουν να φέρω καλώδια από το σαλόνι μέχρι εδώ 2 των 15 μέτρων ethernet αλλά με χαλάει γιατί το βράδυ δεν θα πιάνω wifi με το κινητό και δεν ξέρω πως να λύσω το πρόβλημα μου μιας και τόσα χρόνια τα καλώδια είναι μέσα στα πόδια μας εδώ στο δωμάτιο και τα πατάμε συνέχεια έχουμε φάει και κάτι τούμπες, έχουμε σπάσει και το spliter και με αυτήν την ευκαιρία θέλω να το πάω στο σαλόνι το άλλο που σκέφτηκα είναι να φέρω 1 μόνο καλώδιο μέχρι εδώ και να βάλω switcher και να συνδέσω τα pc αλλά wifi στο δωμάτιο πως θα έχω? (Άκυρο θα μπει Forthnet VDSL) Υπάρχουν switches που έχουν και wifi? Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ποιο εύκολος πείτε το Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
91turbo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν πιάνει καν σήμα στο σαλόνι αφού οι γονείς μου με το λαπτοπ παίρνουν από τους γείτονες wifi......
polteris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Αλλαξε καναλι στο ρουτερ. Κατι δεν παει καλα εκει. Πιανω σημα 2 οροφους επανω. Ή ακομα καλύτερα αλλαξε ρουτερ
91turbo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πως το κάνω αυτό? Στο δίπλα δωμάτιο πιάνει μόνο 2 γραμμές από το κινητό και μας χωρίζει απλά ένας τοίχος Και το router δεν έχει καν κεραία ούτε υποδοχή για να βάλω... (Το ρουτερ είναι το technicolor TD5136V2) Καλύτερα δεν είναι με καλώδιο κιόλας γιατί θέλω να κάνω και stream ταινίες και games στην κονσόλα
polteris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κανε κατι τετοιο τοτε http://www.devolo.com/gr/Products/dLAN-1200+-WiFi-ac/ ή άλλαξε ρουτερ. Αυτα που δινουν οι εταιριες ειναι τουλαχιστον αστεία
corsair04 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γεια χαρά σε όλους Επειδή σε λίγες μέρες έρχεται το nvidia shield tv και θέλω να μεταφέρω το ρουτερ από το δωμάτιο μου στο σαλόνι αλλά έχω 2 pc στο δωμάτιο μου το δικό μου και του αδερφού μου (το σαλόνι απέχει περίπου 7 μέτρα από το δωμάτιο είναι ένας μικρός διάδρομος μέχρι εκεί) σκεφτόμουν να φέρω καλώδια από το σαλόνι μέχρι εδώ 2 των 15 μέτρων ethernet αλλά με χαλάει γιατί το βράδυ δεν θα πιάνω wifi με το κινητό και δεν ξέρω πως να λύσω το πρόβλημα μου μιας και τόσα χρόνια τα καλώδια είναι μέσα στα πόδια μας εδώ στο δωμάτιο και τα πατάμε συνέχεια έχουμε φάει και κάτι τούμπες, έχουμε σπάσει και το spliter και με αυτήν την ευκαιρία θέλω να το πάω στο σαλόνι το άλλο που σκέφτηκα είναι να φέρω 1 μόνο καλώδιο μέχρι εδώ και να βάλω switcher και να συνδέσω τα pc αλλά wifi στο δωμάτιο πως θα έχω? (Άκυρο θα μπει Forthnet VDSL) Υπάρχουν switches που έχουν και wifi? Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ποιο εύκολος πείτε το Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παίρνεις ένα wifi repeater και ξεχνάς καλώδια και ακριβά powerline αυτό εδώ είναι πολύ κάλο και δοκιμασμένο
91turbo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κανε κατι τετοιο τοτε http://www.devolo.com/gr/Products/dLAN-1200+-WiFi-ac/ ή άλλαξε ρουτερ. Αυτα που δινουν οι εταιριες ειναι τουλαχιστον αστεία Πολύ τσιμπημένο! Για ρουτερ ποιο λες? παίρνεις ένα wifi repeater και ξεχνάς καλώδια και ακριβά powerline αυτό εδώ είναι πολύ κάλο και δοκιμασμένο Επίσης θέλω να φύγει το ρουτερ από το δωμάτιο δεν τα μπορώ άλλο τα καλώδια ανάμεσα στα πόδια μου
polteris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πολύ τσιμπημένο! Για ρουτερ ποιο λες? Ενδεικτικά έβαλα το συγκεκριμένο. Για το είδος της συσκευής μονο
corsair04 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πολύ τσιμπημένο! Για ρουτερ ποιο λες? Επίσης θέλω να φύγει το ρουτερ από το δωμάτιο δεν τα μπορώ άλλο τα καλώδια ανάμεσα στα πόδια μου δες αυτό εδώ είναι πολύ καλό αλλά πάλι για μένα πρέπει να βρεις δεύτερο router για να δουλεύει σαν access point οκ έχει wifi εάν η συσκευές σου δεν έχουν συμβατότητα αυτό το έχεις σκεφτεί
rfc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αν εχεις κανα παλιο wifi router και εχεις περασει καλωδιο το κανεις απλα ΑΡ και θα εχεις και ακομη 3 ethernet για switcher (οπως το ονομαζεις ). ή αλλιως μπορεις να βαλεις σκετο ΑΡ και ενα switch. ή βαλε powerline που σου ειπαν τα παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα