Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το λεει και ο τιτλος..ωρες ωρες παθαινει καποια κολληματα το pc και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει..μηπως εχει θεμα ο σκληρος?συμβαινει σε παιχνιδια αλλα και οταν βλεπω ταινιες η ακομα και καποιο video στο internet.

Δημοσ.

Πιστευω ειναι η καρτα γραφικων σου.

Πως προκυπτει αυτο? :confused:

Για αρχη τρεξε το HD Sentinel για να δεις την υγεια του δισκου σου αν και δε νομιζω να ειναι απο αυτο.Το PC σου φαινεται πολυ δυνατο σε ολα.

Μετα τρεξε και κανα scan για ιους (π.χ malwarebytes) για να βγει και αυτο απο τη λιστα.Επισης δες αν εχεις τα τελευταια drivers σωστα εγκατεστημενα.

• Like 2
Δημοσ.

Ότι είπε ο φίλος από πάνω + απεγκατάστησε με ddu τους τωρινούς drivers και βάλε τους τελευταίους επίσημους.

• Like 2
Δημοσ.

Συνηθως σε κολληματα τετοια ειναι η GPU , δεν λεω οτι εχει χαλασει η κατι τετοιο, απλως θα λειπει καποιος driver η θα εχει παλιοτερο driver εγκατεστημενο.. το OCCT αν θυμαμαι καλα εχει benchmark για GPU , τρεξε καποιο test να στρεσσαρεις την GPU σου, και ελενξε και τον σκληρο σου με το HD Sentinel οπως λενε και τα παιδια απο πανω..

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως σε κολληματα τετοια ειναι η GPU , δεν λεω οτι εχει χαλασει η κατι τετοιο, απλως θα λειπει καποιος driver η θα εχει παλιοτερο driver εγκατεστημενο.. το OCCT αν θυμαμαι καλα εχει benchmark για GPU , τρεξε καποιο test να στρεσσαρεις την GPU σου, και ελενξε και τον σκληρο σου με το HD Sentinel οπως λενε και τα παιδια απο πανω..

Και ποιος ειπε οτι αν δεν εχεις τον τελευταιο driver της Nvidia θα σου κολλαει το Pc???Τι σχεση εχει αυτο παλι?

• Like 3
Δημοσ.

Υποτιθεται οτι ο τελευταιος driver θα ειναι και ο πιο stable..Μπορει και με τον πρωτο driver Που εχει βγαλει να μην κολλαει ρε αδερφε αλλα εγω λεω οτι με τον τελευταιο driver λογικα δεν θα κολλαει αν ειναι η GPU , μαθατε ολοι και παιρνετε το υφακι του καθηγητη..

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος ο δισκος δεν ειναι αυτος(840 EVO) που ειχε βγει προβληματικος και επρεπε να γινουν διαφορα FIX.Που τον βλεπαμε με το HD TACH και επεφτε (ακομα πέφτει)τοσο η ταχυτητα αναγνωσης στα παλια δεδομενα που εκανε τετοια προβληματα.

EDIT. Αυτος ειναι .Εχεις ασχοληθεί μαζι του ποτε.Για τρεξε το προγραμμα .Η εγκατασταση ποσο παλια ειναι.Το magician το εχεις εγκατεστημένο.

Δημοσ.

Σε αυτη τη περιπτωση η καρτα γραφικων ερχεται σε δευτερη μοιρα.  Πρωτα κοιτας θερμοκρασιες, δισκο και καθαρισμο του pc απο adwares με malwarebytes 

Δημοσ.

Μπορει να κανει throttling. Εγω εκει πονταρω ;)

Οχι φιλε μου, οι τελευταιοι drivers ειναι οι πιο unstable αφου ειναι αδοκιμαστοι στην αρχη. Οχι το αναποδο.

Και ναι υφακι που αποκαλεις "καθηγητη" ειναι που θα σωσει το παλικαρι απο την παραπληροφοριση. :)

• Like 2
Δημοσ.

απεγκατεστησα τους drivers της καρτας με ddu και τους ξαναπερασα..μεχρι στιγμης δεν μου εχει βγαλει καποιο θεμα αλλα ειμαι επιφυλακτικος!

edit:μολις μου το ξαναεκανε..δοκιμασα και hd sentinel κανενα προβλημα δεν μου εβγαλε

Δημοσ.

Για το δισκο καταλαβες τι εγραψα η με γραφεις κανονικα και κακος ασχολουμε?Το HD sentinel δεν θα σου δείξει κατι.

Δημοσ.

Για το δισκο καταλαβες τι εγραψα η με γραφεις κανονικα και κακος ασχολουμε?Το HD sentinel δεν θα σου δείξει κατι.

δεν σε γραφω φιλος και ευχαριστω που ασχολεισαι μη παρεξηγηθω..θα το κοιταξω και αυτο που λες..αλλα οι ταινιες ειναι αποθηκευμενες στον αλλον δισκο..μπορει να επιρεαζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...