Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα τις ραμ του υπολογιστη μου και μετα που πήγα να τον ανοίξω ενώ ανοίγει κανονικα δεν αναγνωρίζει την οθονη! Ξαναβαλα τις παλιές ραμ και κανει παλι το ίδιο! Ενώ φαίνεται οτι ανοίγει κανονικα και δουλεύουν όλα δεν διαβάζει την οθονη!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άλλαξα τις ραμ του υπολογιστη μου και μετα που πήγα να τον ανοίξω ενώ ανοίγει κανονικα δεν αναγνωρίζει την οθονη! Ξαναβαλα τις παλιές ραμ και κανει παλι το ίδιο! Ενώ φαίνεται οτι ανοίγει κανονικα και δουλεύουν όλα δεν διαβάζει την οθονη!

είσαι σίγουρος ότι τις κούμπωσες σωστά τις ram έχεις τίποτα μπιτ κατά την έναρξη 

Δημοσ.
παίζει μάλλον να έχει σκόνη μέσα στο socket από τις ram..

φύσα λιγάκι μέσα στα socket και δοκίμασε ξανά..

το συναντaο συχνά

αν όχι κανε δοκιμες.

βγάλε την κάρτα γραφικών και κούμπωσε την ξανά.

παίξε λιγάκι 

Δημοσ.

Και επίσης οταν πατάω το κουμπί να ανοίξει μολις παει να ανάψει σβήνει και ξανα ανάβει μόνος του μετα απο 3 δευτερόλεπτα! Συην μητρική επάνω γράφει στις ραμ 600μχζ ενώ εγω έβαλα 800μχζ Παίζει να κάηκε η μητρική;

Δημοσ.

Και επίσης οταν πατάω το κουμπί να ανοίξει μολις παει να ανάψει σβήνει και ξανα ανάβει μόνος του μετα απο 3 δευτερόλεπτα! Συην μητρική επάνω γράφει στις ραμ 600μχζ ενώ εγω έβαλα 800μχζ Παίζει να κάηκε η μητρική;

το έκανε και σε μένα αυτό οι ram είναι βγάλτες εάν ξαναβάλεις τις παλιές παίζει ή όχι ποια είναι τα χαρακτηρίστηκα του pc

Δημοσ.

μηπως κουνησες καμμια καρτα γραφικων?βγαλτα ολα φυσα τα καλα και ξανακουμπωσε τα.κοιτα κ ολα τα καλωδια για σιγουρια.επισης οι ραμ ειναι ολες ιδιες?γτ αν δν ειναι τοτε σου δουλευει με την χαμηλοτερη σε mhz ραμ

Δημοσ.

Ίδιες ειναι έβαλα παλι τις παλιές και κανει το ίδιο! Παίζει βα ξαηκε η μητρική αν δεν τις υποστήριζε;

κλείσε το ρεύμα από το τροφοδοτικό , πάτα το κουμπί μια φορά  , βγάλε της ram περίμενε λίγο και μετά βάζεις ξανά τις ram και δίνεις ρεύμα στο pc και πες μας εάν έγινε κάτι το έχει κάνει και σε μένα αυτό σε socket 1155 της Gigabyte  

Δημοσ.

καλα μπορει να δουλευουν στα 800 με οc.τι μητρικη εχεις και τι ραμ εβαλες?το pc δουλευει απλα δεν σου δειχνει εικονα η κλεινει ολο?

Δημοσ.

μπορείς απλά να γράψεις τα χαρακτηριστηκά του υπολογιστή σου μητρική, ram 

Δημοσ.

Μητρική ειναι asrock! Ειχε DDR2 στα 250 και έβαλα δυο άλλες που ηταν στα 800!

Άκουγετε οτι ανοίγει κανονικα απλα δεν διαβάζει την οθονη! Το DVD rom ανοιγοκλείνει κανονικα

Οταν ανοίγει ο υπολογιστης ανάβει το πράσινο λαμπάκι αλλα δεν ανάβει το κόκκινο που δείχνει οτι φορτώνει

Δημοσ.

Μητρική ειναι asrock! Ειχε DDR2 στα 250 και έβαλα δυο άλλες που ηταν στα 800!

Άκουγετε οτι ανοίγει κανονικα απλα δεν διαβάζει την οθονη! Το DVD rom ανοιγοκλείνει κανονικα

Οταν ανοίγει ο υπολογιστης ανάβει το πράσινο λαμπάκι αλλα δεν ανάβει το κόκκινο που δείχνει οτι φορτώνει

αυτό το έκανες  κλείσε το ρεύμα από το τροφοδοτικό , πάτα το κουμπί μια φορά  , βγάλε της ram περίμενε λίγο και μετά βάζεις ξανά τις ram και δίνεις ρεύμα στο pc και πες μας εάν έγινε κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...