Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραια οτι καλυτερο θα μπορουσε να μου συμβει... υπαρχει καποιος τροπος να το διαπυστωσω εγω κ να το αναφερω?

κ επισης κανονικα καθε οικοδομη δν πρεπει να εχει ενα ζευγος καλωδιου για καθε σπιτι στην οικοδομη?πως γινεται να ειναι ολα κατειλημμενα κ να τους δειχνει αυτο?

Δυστυχώς δεν μπορείς να το δεις εσύ αυτό, μιας και πρέπει να γίνει έλεγχος στο κουτί της οικοδομής. Το θέμα με τα ζεύγη είναι πονεμένη ιστορία την οποία ζω καθημερινά ως τεχνικός πεδίου σε Πάροχο. Θες απο εργολάβους που δήλωσαν στον ΟΤΕ ότι η οικοδομή έχει 5 διαμερίσματα τα οποία μετά έγιναν 8 (ο ΟΤΕ προφανώς και κατασκεύασε 5 ζεύγη), θες απο γραμμές που δόθηκαν απο την οικοδομή σου, π.χ. με εξωτερικά καλώδια σε μαγαζιά, διπλανές οικοδομές, και πολλά ακόμη θέματα που δημιουργήθηκαν κυρίως απο τον "παλιό" ΟΤΕ και τους τεχνικούς που δούλευαν ανορθόδοξα και με τον ζαμαν-φουτισμό του δημοσίου υπαλλήλου, με αποτελέσμα τα χάλια που φάνηκαν τα τελευταία χρόνια που ελευθερώθηκε η αγορά...

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορείς να το δεις εσύ αυτό, μιας και πρέπει να γίνει έλεγχος στο κουτί της οικοδομής. Το θέμα με τα ζεύγη είναι πονεμένη ιστορία την οποία ζω καθημερινά ως τεχνικός πεδίου σε Πάροχο. Θες απο εργολάβους που δήλωσαν στον ΟΤΕ ότι η οικοδομή έχει 5 διαμερίσματα τα οποία μετά έγιναν 8 (ο ΟΤΕ προφανώς και κατασκεύασε 5 ζεύγη), θες απο γραμμές που δόθηκαν απο την οικοδομή σου, π.χ. με εξωτερικά καλώδια σε μαγαζιά, διπλανές οικοδομές, και πολλά ακόμη θέματα που δημιουργήθηκαν κυρίως απο τον "παλιό" ΟΤΕ και τους τεχνικούς που δούλευαν ανορθόδοξα και με τον ζαμαν-φουτισμό του δημοσίου υπαλλήλου, με αποτελέσμα τα χάλια που φάνηκαν τα τελευταία χρόνια που ελευθερώθηκε η αγορά...

μαλιστα... αρα το μονο που μπορω να κανω ειναι να περιμενωω ε?αν σκεφτω να αλλαξω κ να παω στον οτε υπαρχει περιπτωση να εχω κ κει την ιδια αναμονη ε?

Δημοσ.

Αν ο ΟΤΕ σε δει ως πελάτη του και έρθει να δει τι παίζει με το απερχόμενο, θα σου πει ναι ή όχι με σιγουριά. Αν όμως σου πει όχι, θα πρέπει να περιμένεις αρκετά. Στην ουσία πρέπει να κόψει κάποιος την γραμμή του απο την οικοδομή, για να την πάρεις εσύ.

Έχω τύχει περίπτωση πελάτη ΟΤΕ (όταν έκανα πρακτική στον ΟΤΕ) που περίμενε 8 μήνες...

Δημοσ.

Αν ο ΟΤΕ σε δει ως πελάτη του και έρθει να δει τι παίζει με το απερχόμενο, θα σου πει ναι ή όχι με σιγουριά. Αν όμως σου πει όχι, θα πρέπει να περιμένεις αρκετά. Στην ουσία πρέπει να κόψει κάποιος την γραμμή του απο την οικοδομή, για να την πάρεις εσύ.

Έχω τύχει περίπτωση πελάτη ΟΤΕ (όταν έκανα πρακτική στον ΟΤΕ) που περίμενε 8 μήνες...

Ελεοςς...σε ολα πισω αυτη η χωρα

Αν κ νομιζω πως φτιαχτηκε καινουργια γραμμη στο σπιτι μου, γτ ηταν ενα διαμερισμα κ εγινε 2 μικρα κ απο'τι θυμαμαι πρεπει να εκαναν καινουργια γραμμη ωστε να εχουν κ τα 2 διαμερισματα. Υπαρχει περιπτωση αυτο να μην εχει δηλωθει στον οτε  κ απλα να μην το βλεπουν?

Δημοσ.

Ελεοςς...σε ολα πισω αυτη η χωρα

Αν κ νομιζω πως φτιαχτηκε καινουργια γραμμη στο σπιτι μου, γτ ηταν ενα διαμερισμα κ εγινε 2 μικρα κ απο'τι θυμαμαι πρεπει να εκαναν καινουργια γραμμη ωστε να εχουν κ τα 2 διαμερισματα. Υπαρχει περιπτωση αυτο να μην εχει δηλωθει στον οτε  κ απλα να μην το βλεπουν?

Τι να δηλωθεί στον οτε οτι εκανες δυο διαμερίσματα, δεν υπαρχει τετοια διαδικασία, δηλωσεις στον οτε για εσωτερικό δίκτυο κανουν οι ηλεκτρολόγοι για πολυκατοικίες ανω των 5 διαμερισμάτων

Δημοσ.

Μπορεί ο φίλος σου να πήρε την τελευταία διαθέσιμη γραμμή, όλοι οι παροχοι το δίκτυο του ΟΤΕ χρησιμοποιούν, μπορεί ο φίλος σου παρόλο που εσύ λες 500 μετά να περνει από άλλο ΑΚ η καφαο, αν μιλάς για νέα γραμμή πιο γρήγορα μόνο με ΟΤΕ θα βγάλεις άκρη, παρόμοιο θέμα είχε γνωστός πρόσφατα έκανε αιτήσεις σε 3 παροχους(cyta, how, forthnet) και μέσα σε 6 μήνες δεν είχε πάρει γραμμή μόλις ακύρωσε και έκανε αίτηση στον ΟΤΕ σε την επόμενη μέρα είχε συνδεθεί (μέσα σε περίοδο εορτών μεγάλη Τετάρτη έγινε η αίτηση μεγάλη Πέμπτη είχε τηλέφωνο

ΣΙγα να μην δωσει γραμμες ο οτε στο κεντρο της πολης,περισσοτερες απο αυτες που θελει να δωσει...παρανομως βεβαια αλλα ποιος θα του την πει???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...