Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιαα

Στις 13 οκτωμβριου ειχα κανει αιτηση στην cyta για ενα φοιτητικο πακετο που ειχαν βαλει 18ευρω τον μηνα κ οι 3 πρωτοι μηνες δωρεαν

Την επομενη αμεσως μερα με καλεσαν να υπογραψω το συμβολαιο κ την μεθεπομενη μου εστειλαν sms πως η ενεργοποιηση θα γινοταν 5 νοεμβριου

Οπως κ περιμενα η ενεργοποιηση δν εγινε τοτε  ετσι πηγα την δευτερα 9/11 σε ενα καταστημα κ ρωτησα

αυτο που με ειπαν ειναι πως ο οτε δν εχει διαθεσιμες θυρες στην περιοχη μου κ οτι η συνδεση μπορει να παρει μεχρι κ 3 μηνες

εντωμεταξυ ενας φιλος μου που ειχε κανει μαζι μου αιτηση του συνδεσαν κανονικα το ιντερνετ στις 5 του μηνα ενω μενει στην παραδιπλα οικοδομη

πως γινεται να μην υπαρχει διαθεσιμη θυρα στην περιοχη μου κ να γινε η συνδεση στον φιλο μ?κ επισης η cyta οπως ξερω εχει ιδιοκτητο δικτυο στην περιοχη μου, που κολλαει τοτε ο οτε?δν εχει δικες της θυρες η cyta?

Υπαρχει τπτ που μπορω να κανω για να επισπευσω την διαδικασια?

Πλατεια αντιγονιδων Θεσσαλονικη

Δημοσ.

Ακύρωση όσο είναι καιρός και πήγαινε στον οτε

αν ηθελα να παω στο οτε θα πηγαινα εξαρχης... το ελαχιστο στον οτε ειναι 30 ευρω

θελω κατι οικονομικο

Δημοσ.

Αν ειναι καινουρια συνδεση και μιλαμε μονο για ιντερνετ, ειναι πολυ λιγοτερα απο 30 ευρω στον οτε. Αλλα αν υπαρχει θεμα με την διαθεσιμοτητα στην περιοχη τοτε αναγκαστικα θα καθυστερησει σε καθε εταιρια. 

Ο φιλος σου κι αυτος στην cyta εκανε την ιδια αιτηση με εσενα?

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί ο φίλος σου να πήρε την τελευταία διαθέσιμη γραμμή, όλοι οι παροχοι το δίκτυο του ΟΤΕ χρησιμοποιούν, μπορεί ο φίλος σου παρόλο που εσύ λες 500 μετά να περνει από άλλο ΑΚ η καφαο, αν μιλάς για νέα γραμμή πιο γρήγορα μόνο με ΟΤΕ θα βγάλεις άκρη, παρόμοιο θέμα είχε γνωστός πρόσφατα έκανε αιτήσεις σε 3 παροχους(cyta, how, forthnet) και μέσα σε 6 μήνες δεν είχε πάρει γραμμή μόλις ακύρωσε και έκανε αίτηση στον ΟΤΕ σε την επόμενη μέρα είχε συνδεθεί (μέσα σε περίοδο εορτών μεγάλη Τετάρτη έγινε η αίτηση μεγάλη Πέμπτη είχε τηλέφωνο

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι καινουρια συνδεση και μιλαμε μονο για ιντερνετ, ειναι πολυ λιγοτερα απο 30 ευρω στον οτε. Αλλα αν υπαρχει θεμα με την διαθεσιμοτητα στην περιοχη τοτε αναγκαστικα θα καθυστερησει σε καθε εταιρια. 

Ο φιλος σου κι αυτος στην cyta εκανε την ιδια αιτηση με εσενα?

ναι στην cyta κ αυτος την ιδια αιτηση

Μπορεί ο φίλος σου να πήρε την τελευταία διαθέσιμη γραμμή, όλοι οι παροχοι το δίκτυο του ΟΤΕ χρησιμοποιούν, μπορεί ο φίλος σου παρόλο που εσύ λες 500 μετά να περνει από άλλο ΑΚ η καφαο, αν μιλάς για νέα γραμμή πιο γρήγορα μόνο με ΟΤΕ θα βγάλεις άκρη, παρόμοιο θέμα είχε γνωστός πρόσφατα έκανε αιτήσεις σε 3 παροχους(cyta, how, forthnet) και μέσα σε 6 μήνες δεν είχε πάρει γραμμή μόλις ακύρωσε και έκανε αίτηση στον ΟΤΕ σε την επόμενη μέρα είχε συνδεθεί (μέσα σε περίοδο εορτών μεγάλη Τετάρτη έγινε η αίτηση μεγάλη Πέμπτη είχε τηλέφωνο

αρα η μονη σωτηρια ειναι ο ΟΤΕ ε?

• Moderators
Δημοσ.

ναι στην cyta κ αυτος την ιδια αιτηση

αρα η μονη σωτηρια ειναι ο ΟΤΕ ε?

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση και σε αυτούς
Δημοσ.

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση και σε αυτούς

οκ θα παω να ρωτησω στον οτε να δω κιολας τι προγραμματα παιζουν κ τιμες

Αλλα η cyta θα διακοψει την συνδεση(εχω υπογραψει το συμβολαιο) η θα με αρχισει στις παπαριες?

• Moderators
Δημοσ.

οκ θα παω να ρωτησω στον οτε να δω κιολας τι προγραμματα παιζουν κ τιμες

Αλλα η cyta θα διακοψει την συνδεση(εχω υπογραψει το συμβολαιο) η θα με αρχισει στις παπαριες?

Oπως ειπα παραπανω πρεπει να περασει ενας συγκεκριμενος χρονος για να κανεις διακοπη , η Cyta πχ μας ειχε πει νομιζω 2 μηνες αλλα αν τους πιεσεις λογικα θα γινει πιο γρηγορα

Δημοσ.

Σε κάθε οικοδομή υπάρχει το λεγόμενο "απερχόμενο δίκτυο". Αποτελείται απο ζεύγη καλωδίων. Κάθε ζεύγος είναι μια γραμμή. Στην δικιά σου οικοδομή πιθανώς να μην υπάρχουν ελεύθερα ζεύγη, αυτά που υπάρχουν να είναι χαλασμένα ή ο ΟΤΕ να βλέπει στο σύστημά του, ότι είναι όλα κατειλημμένα. Στην τελευταία περίπτωση, η απόρριψη απο τον ΟΤΕ γίνεται αυτόματα...

Δημοσ.

Σε κάθε οικοδομή υπάρχει το λεγόμενο "απερχόμενο δίκτυο". Αποτελείται απο ζεύγη καλωδίων. Κάθε ζεύγος είναι μια γραμμή. Στην δικιά σου οικοδομή πιθανώς να μην υπάρχουν ελεύθερα ζεύγη, αυτά που υπάρχουν να είναι χαλασμένα ή ο ΟΤΕ να βλέπει στο σύστημά του, ότι είναι όλα κατειλημμένα. Στην τελευταία περίπτωση, η απόρριψη απο τον ΟΤΕ γίνεται αυτόματα...

κ αν ειναι αυτη η τελευταια περιπτωση που ανεφερες μπορω να κανω ωστε να το εξακριβωσω η εστω να περασει να δει ο οτε αν οντως ειναι ολα πιασμενα?

Δημοσ.

κ αν ειναι αυτη η τελευταια περιπτωση που ανεφερες μπορω να κανω ωστε να το εξακριβωσω η εστω να περασει να δει ο οτε αν οντως ειναι ολα πιασμενα?

Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς ο ΟΤΕ θα περάσει ΜΟΝΟ όταν δει αίτημα για πελάτη του. Αν βλέπει για Πάροχο και το σύστημά του λέει ότι δεν έχει ελεύθερα, ρίχνει κατευθείαν την απόρριψη, ως έλλειψη κυρίου ή ακραίου δικτύου...

Δημοσ.

Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς ο ΟΤΕ θα περάσει ΜΟΝΟ όταν δει αίτημα για πελάτη του. Αν βλέπει για Πάροχο και το σύστημά του λέει ότι δεν έχει ελεύθερα, ρίχνει κατευθείαν την απόρριψη, ως έλλειψη κυρίου ή ακραίου δικτύου...

ωραια οτι καλυτερο θα μπορουσε να μου συμβει... υπαρχει καποιος τροπος να το διαπυστωσω εγω κ να το αναφερω?

κ επισης κανονικα καθε οικοδομη δν πρεπει να εχει ενα ζευγος καλωδιου για καθε σπιτι στην οικοδομη?πως γινεται να ειναι ολα κατειλημμενα κ να τους δειχνει αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...