vasillis1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 παιδια καλησπερα μολις παρελαβα το asus zenfone 2 απο κινα και διαπιστωσα οτι δεν οταν εγκατέστησα το viber αλλα και το skype προσπαθει να κάνει εισαγωγη επεφών αλλα δεν γίνεται αλλα δεν σε αφήνει να μπεις καν στο μενου να κάνεις οτίδηποτε και η απενεργοποιηση του όπως φανταζεσται χωρις δυνατουητα αφαιρεσης μπαταριας ειναι κοματι δυσκολο για τις δικες μου γνωσεις.Εκανα απενεργοποιηση λιγαριασμου απο την παλια μου συσκευη αλλα τιποτα.Παρακλώ όποιος μπορει ας βοηθήσει.Σας ευχαριστω
newsformobiles Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα στις ρυθμίσεις του κινητού, μήπως κάπου μπλοκάρεταισαν θέμα ασφαλείας του κινητού.
vasillis1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 φιλε το εχω κοιταξει δεν μπορεσα να βρω κατι.Ξέρεις κατι περισότερο μήπως?
newsformobiles Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχω το κινητό, αλλα στο δικό μου, ενα xiaomi, όταν μία εφαρμογή παει να μου πειράξει τις επαφές με ρωτάει εάν θελω να την αφήσω. Δοκίμασε μία απεγκατάσταση των εφαρμογων, επανεκκινηση και εγκατασταση μία-μία μήπως κόλλησε κάτι.
vasillis1978 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 δεν εχω εγκαταστησει καμια αλλαη εφαρμογη η πρωτη που κατέβασα ειναι viber και αο την στιγμη που ενεργοποιειται καθε φορα που το κλικαρω μου ξαναβγαζει ξανα και ξανα το ιδιο μηνυμα
AMWN_RA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμασες να το αναθαθμισεις; https://www.asus.com/Phone/ZenFone_2_ZE551ML/HelpDesk_Download/
vasillis1978 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 εχω κάνει ελεγχο αναζητησης αλλα ειναι ενημερωμενο
AMWN_RA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εχω κάνει ελεγχο αναζητησης αλλα ειναι ενημερωμενο αν το πηρες απο κινα δεν θα στο βγαλει ποτε το update, το κανεισ μονος σου κατεβασε απο το link την τελευταια ww εκδοση βαλτην στη καρτα μνημης και θα σου βγαλει το κινητο μολις βγαλεισ το καλωδιο απο τον υπολογιστη να κανεις αναθαθμιση πατα να την κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα