Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα μολις παρελαβα το asus zenfone 2 απο κινα και διαπιστωσα οτι δεν οταν εγκατέστησα το viber  αλλα και το skype προσπαθει να κάνει εισαγωγη επεφών αλλα δεν γίνεται αλλα δεν σε αφήνει να μπεις καν στο μενου να κάνεις οτίδηποτε και η απενεργοποιηση του όπως φανταζεσται χωρις δυνατουητα αφαιρεσης μπαταριας ειναι κοματι δυσκολο για τις δικες μου γνωσεις.Εκανα απενεργοποιηση λιγαριασμου απο την παλια μου συσκευη αλλα τιποτα.Παρακλώ όποιος μπορει ας βοηθήσει.Σας  ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν εχω το κινητό, αλλα στο δικό μου, ενα xiaomi, όταν μία εφαρμογή παει να μου πειράξει τις επαφές με ρωτάει εάν θελω να την αφήσω. Δοκίμασε μία απεγκατάσταση των εφαρμογων, επανεκκινηση και εγκατασταση μία-μία μήπως κόλλησε κάτι.

Δημοσ.

δεν εχω εγκαταστησει καμια αλλαη εφαρμογη η πρωτη που κατέβασα ειναι viber και αο την στιγμη που ενεργοποιειται καθε φορα που το κλικαρω μου ξαναβγαζει ξανα και ξανα το ιδιο μηνυμα

Δημοσ.

εχω κάνει ελεγχο αναζητησης αλλα ειναι ενημερωμενο

αν το πηρες απο κινα δεν θα στο βγαλει ποτε το update, το κανεισ μονος σου κατεβασε απο το link την τελευταια ww εκδοση βαλτην στη καρτα μνημης και θα σου βγαλει το κινητο μολις βγαλεισ το καλωδιο απο τον υπολογιστη να κανεις αναθαθμιση πατα να την κανεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...