8ou-Vou 000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά θέλω να μου λύσετε μία απορία, ένας φίλος έχει ένα παλιό σύστημα το οποίο αποτελείτε από Μητρική:Gigabyte GA-946GMX-S2 Επεξεργαστή:Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz Κάρτα Γραφικών:Nvidia GeForce 8500GT Μνήμη RAM:512 MB Πρόσφατα χάλασε η Κάρτα Γραφικών και πήρε μια άλλη Gigabyte GT730 2GB το ερώτημα είναι ταιριάζει αυτήν στην μητρική που έχει τώρα; Επίσης θέλει αργότερα να αλλάξει και Μητρική και να βάλει μία Gigabyte G41M-Combo, αυτήν παίρνει των επεξεργαστή που έχει τώρα γιατί είναι σχετικά καλός επεξεργαστής και δεν θέλει να τον αλλάξει; Και αν στο μέλλον θέλει να αλλάξει επεξεργαστή η Μητρική που θέλει να πάρει υποστηρίζει άλλους επεξεργαστές Intel νέας γενιάς;
nikos903 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 H κάρτα γραφικών θα παίξει, PCIx είναι όπως και να έχει. Μητρική άλλη σε αυτό το σόκετ δεν αξίζει, γενικά μόνο καμια ράμ αμα πάρει για αυτό το σύστημα τώρα (σίγουρα η ραμ είναι 512 ή η μνήμη της κάρτας; ) και κανένα SSD που να του μείνει, μετά πάει σε σετάκι CPU+Motherboard+RAM, δεν αξίζει το 775 πλέον.
Sheogorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά θέλω να μου λύσετε μία απορία, ένας φίλος έχει ένα παλιό σύστημα το οποίο αποτελείτε από Μητρική:Gigabyte GA-946GMX-S2 Επεξεργαστή:Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz Κάρτα Γραφικών:Nvidia GeForce 8500GT Μνήμη RAM:512 MB Πρόσφατα χάλασε η Κάρτα Γραφικών και πήρε μια άλλη Gigabyte GT730 2GB το ερώτημα είναι ταιριάζει αυτήν στην μητρική που έχει τώρα; Επίσης θέλει αργότερα να αλλάξει και Μητρική και να βάλει μία Gigabyte G41M-Combo, αυτήν παίρνει των επεξεργαστή που έχει τώρα γιατί είναι σχετικά καλός επεξεργαστής και δεν θέλει να τον αλλάξει; Και αν στο μέλλον θέλει να αλλάξει επεξεργαστή η Μητρική που θέλει να πάρει υποστηρίζει άλλους επεξεργαστές Intel νέας γενιάς; Nαι ταιριάζει. Αλλά αν είναι να πάρει επεξεργαστή, μητρική και μετά ραμ, ας πάει σε καινούριο μηχάνημα.
8ou-Vou 000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Nαι ταιριάζει. Αλλά αν είναι να πάρει επεξεργαστή, μητρική και μετά ραμ, ας πάει σε καινούριο μηχάνημα. Επεξεργαστή δεν θα αλλάξει απλώς ρωτάω εγώ αν ήθελε να αλλάξει αν έκανε στην μητρική που θέλει να πάρει.
Sheogorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Επεξεργαστή δεν θα αλλάξει απλώς ρωτάω εγώ αν ήθελε να αλλάξει αν έκανε στην μητρική που θέλει να πάρει. Και γιατί να πάρει νέα μητρική στο 775?
8ou-Vou 000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Και γιατί να πάρει νέα μητρική στο 775? Γιατί η παλιά δέχεται μόνο DDR2 μνήμη RAM ενώ η καινούρια που θέλει δέχεται και DDR2 & DDR3 μνήμη RAM και είναι και πιο φθηνές και με περισσότερα MHz.
Sheogorath Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Γιατί η παλιά δέχεται μόνο DDR2 μνήμη RAM ενώ η καινούρια που θέλει δέχεται και DDR2 & DDR3 μνήμη RAM και είναι και πιο φθηνές και με περισσότερα MHz. Aρα θα αλλάξει και μνήμη ραμ. Γιατί να μείνει στην ίδια πλατφόρομα τότε? Πάρτε μια Η81, με 8gb DDR3 και έναν 4160 και είστε κομπλέ! 2
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Την καινούργια gpu τι την ήθελε? Με 512 μνήμη πως την παλεύει. Το ανοίγει ποτέ το pc?
Millennium Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Τι χρήση κάνει; Ας κοιτάξει για μεταχειρισμένη ram και έναν ssd αν έχει λίγα χρήματα.
8ou-Vou 000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Την καινούργια gpu τι την ήθελε? Με 512 μνήμη πως την παλεύει. Το ανοίγει ποτέ το pc? Είχε χαλάσει έβγαζε κάτι γραμμές στην οθόνη και μετά έκανε επανεκκίνηση έφτανε μέχρι το σημείο που φορτώνουν τα Windows και μετά έκλεινε μέχρι που σταμάτησε να λειτουργεί. Για την Μνήμη RAM δεν είμαι σίγουρος έτσι μου είπε και δεν μπορεί τώρα να το ελέγξει γιατί δεν ανοίγει ο υπολογιστής. Τι χρήση κάνει; Ας κοιτάξει για μεταχειρισμένη ram και έναν ssd αν έχει λίγα χρήματα. Παιχνίδια παίζει (PES 2016, GTA V, και πολεμικά) για το V μην με ρωτάται πώς παίζει δεν ξέρω ίσως να το έχει τέρμα Low αν και με την καινούργια μπορεί να παίζει λίγο καλύτερα και Internet χρήση. Δεν θέλει να δώσει πολλά χρήματα, RAM του είπα να πάρει και μάλλον θα πάρει απλώς θέλει να βάλει καινούργια μητρική για να παίρνει DDR3 RAM που είναι πιο φθηνές και να είναι καλύτερη η μητρική.
nikos903 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Άμα παίζει pes και gta δεν έχει 512 ράμ Λογικά κανένα 4ρι θα έχει και αυτή ήταν η μνήμη της κάρτας γραφικών. Δεν αξίζει να πάρει παραπάνω πάντως σε DDR2. Ένας SSD όμως θα ήταν μεγάλη διαφορά. Μετά ένα OC στον 6600 και είναι jet. 1
Sheogorath Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δεν θέλει να δώσει πολλά χρήματα, RAM του είπα να πάρει και μάλλον θα πάρει απλώς θέλει να βάλει καινούργια μητρική για να παίρνει DDR3 RAM που είναι πιο φθηνές και να είναι καλύτερη η μητρική. Aμα είναι να δώσει 50-70 ευρώ (πάνω απο 70 για καινούρια) για 775, ας πάρει μια Η81, έναν Cely στα 27 ευρώ στα 2.8 και αν πουλήσει τον 6600 θα έχει και κέρδος. Αν μπορεί ας πάρει https://www.skroutz.gr/s/6469022/Asrock-H81M-G.html και https://www.skroutz.gr/s/4981866/Intel-Pentium-G3258-Box.html?keyphrase=g3258 Θα κάνει παπάδες στα παιχνίδια σε σχέση με τον 6600, εξάλλου θα πάρει άλλη ραμ.
8ou-Vou 000 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Aμα είναι να δώσει 50-70 ευρώ (πάνω απο 70 για καινούρια) για 775, ας πάρει μια Η81, έναν Cely στα 27 ευρώ στα 2.8 και αν πουλήσει τον 6600 θα έχει και κέρδος. Αν μπορεί ας πάρει https://www.skroutz.gr/s/6469022/Asrock-H81M-G.html και https://www.skroutz.gr/s/4981866/Intel-Pentium-G3258-Box.html?keyphrase=g3258 Θα κάνει παπάδες στα παιχνίδια σε σχέση με τον 6600, εξάλλου θα πάρει άλλη ραμ. Αυτό το Cely τι είναι στείλε την διεύθυνση αν γίνεται. Και πώς θα πουλήσω των επεξεργαστή που έχω τώρα;
Sheogorath Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/4857134/Intel-Celeron-G1840-Box.htmlAυτόν εδώ φίλε μου! Τελικά 37 έκανε.
Millennium Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Είχε χαλάσει έβγαζε κάτι γραμμές στην οθόνη και μετά έκανε επανεκκίνηση έφτανε μέχρι το σημείο που φορτώνουν τα Windows και μετά έκλεινε μέχρι που σταμάτησε να λειτουργεί. Για την Μνήμη RAM δεν είμαι σίγουρος έτσι μου είπε και δεν μπορεί τώρα να το ελέγξει γιατί δεν ανοίγει ο υπολογιστής. Παιχνίδια παίζει (PES 2016, GTA V, και πολεμικά) για το V μην με ρωτάται πώς παίζει δεν ξέρω ίσως να το έχει τέρμα Low αν και με την καινούργια μπορεί να παίζει λίγο καλύτερα και Internet χρήση. Δεν θέλει να δώσει πολλά χρήματα, RAM του είπα να πάρει και μάλλον θα πάρει απλώς θέλει να βάλει καινούργια μητρική για να παίρνει DDR3 RAM που είναι πιο φθηνές και να είναι καλύτερη η μητρική. Αν δεν έχει πρόβλημα η μητρική του και δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις,παίρνει μεταχειρισμένη ram και έναν ssd και αναβαθμίζει φθηνά κρατώντας επεξ-μητρική γιατί και η 730 δε θέλει τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα