Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειναι αγορασμενη απο e-shop.gr δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλω ακρη. Το λεω γιατι το filkering δεν το κανει παντα. Πρεπει ο αλλος να την τεσταρει δλδ αρκετη ωρα. Επισεις μερικες φορες crashαρει και το game. 

Την εχω κανα 1 χρονο και κατι. 2 χρονια εγγυηση εχει συνολο.

Δημοσ.

Αν και με τον τρόπο που σου πρότεινα, ή και με τον τρόπο που έχεις βρει εσύ, το πρόβλημα -κατά μεγάλη πιθανότητα- λύνεται για τα καλά, η καλύτερη λύση είναι να το στείλεις για RMA. Η XFX από ότι βλέπω, και άλλες εταιρίες, το δέχονται άμεσα μιας και αυτό το πρόβλημα είναι γνωστό στη R9280X σειρά.

Από κει και πέρα, στέλνεις RMA στο e-shop, τράβα ένα βίντεο το φαινόμενο και στείλτους ένα google search link με το πρόβλημα, και θα δουν για το πόσο κοινό είναι αυτό το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα δοκισαω τον τροπο σου ακριβως να δω αν φτιαχνεται. Ειδαλως μαλλον θα την στηλω. Θα ενημερωσω, ευχαριστω.

Δημοσ.

Δοκίμασε και μάλλον θα φτιάξει, και τη χρησιμοποιείς όσο θες, απλά όταν δε θα έχεις ελεύθερο χρόνο για gaming (εντός του χρονικού διαστήματος της εγγύησης), οπότε δε θα έχεις πρόβλημα να μείνεις χωρίς κάρτα για λίγο καιρό, προτείνω να τη στείλεις. Ένας σημαντικός λόγος, πέραν του ότι θα πάρεις μια πλήρως λειτουργική κάρτα χωρίς tweaks, είναι και η μεταπωλητική αξία της κάρτας στο μέλλον. Σκέψου να θες να την πουλήσεις και να τους λες έχει το flickering και "λύνεται" έτσι, σίγουρα θα χάσει μεγάλο ποσό της τιμής που θα αξίζει η κάρτα τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασε και μάλλον θα φτιάξει, και τη χρησιμοποιείς όσο θες, απλά όταν δε θα έχεις ελεύθερο χρόνο για gaming (εντός του χρονικού διαστήματος της εγγύησης), οπότε δε θα έχεις πρόβλημα να μείνεις χωρίς κάρτα για λίγο καιρό, προτείνω να τη στείλεις. Ένας σημαντικός λόγος, πέραν του ότι θα πάρεις μια πλήρως λειτουργική κάρτα χωρίς tweaks, είναι και η μεταπωλητική αξία της κάρτας στο μέλλον. Σκέψου να θες να την πουλήσεις και να τους λες έχει το flickering και "λύνεται" έτσι, σίγουρα θα χάσει μεγάλο ποσό της τιμής που θα αξίζει η κάρτα τότε.

Λοιπον ανοιγω το Profiles πρωτα αντιγραφω οτι εχει μεσα και το κανω copy paste στο καινουριο profile σωστα? Μετα πειραζω αυτα που εχω στην φωτο. Εννοειται εχω ανοιξει και Overdrive. Παλι τιποτα ομως.

Edit! Οκ το πηρε δεν ειχα τσεκαρει στο AMD overdrive. Μπορω να το κανω να ειναι συνεχομενα ενεργοποιημενο το προφιλ μου η πρεπει να το ενεργοποιω εγω καθε φορα? 

post-220388-0-44253800-1447690921_thumb.png

Δημοσ.

Δε το ξέρω. Δες αν σου φτιάξει πρώτα και μετά κοιτάμε για το μετά.

Αυτό και το αντίστοιχο memory αλλάζεις. Το Want_0 και στα δυο.

Δημοσ.

Φιλε μου φενεται stable προς στιγμη. Θελω να καθησω αυριο οπου θα εχω χρονο να το τεσταρω-στρεσαρω να δω τι παιζει. Αν δεν μου το κανει τοτε θα σου χρωσταω για παντα. 

Δεν φανταζεσαι ποσο καιρο προσπαθουσα να βρω κατι ωστε να μην εχει προβλημα η καρτα. Μαλλον δεν εψαξα καλα φενεται.

Θα σε ενημερωσω σχετικα.

Ευχαριστω για ολα.

Δημοσ.

Να 'σαι καλά. Δεν έχω δει η αλήθεια είναι ότι δε δούλεψε σε κάποιον, οπότε φαντάζομαι πως θα είσαι κομπλέ.

Λύση απόλυτη δε τη λες πάντως, είπαμε η λύση είναι RMA αλλά αυτό είναι δική σου απόφαση. Πάντως φαίνεται καλύτερη από το να έχεις Force3D clocks και δυστυχώς volts.

Δε ξέρω αν κατάφερες να το κάνεις να κάνει αυτόματα load, και ούτε ξέρω το πως, απλά αν δε κάνω λάθος, κάθε φορά που θα κάνεις install νέο driver, πρέπει να ξανακάνεις τη διαδικασία.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εφόσον έχεις εγγύηση, στείλε αρχικά στην εταιρεία και πες ότι το πρόβλημα δεν διορθώθηκε και θέλεις rma και ρώτα να την στείλεις σε αυτούς η στο προμηθευτή σου

Δημοσ.

Να 'σαι καλά. Δεν έχω δει η αλήθεια είναι ότι δε δούλεψε σε κάποιον, οπότε φαντάζομαι πως θα είσαι κομπλέ.

Λύση απόλυτη δε τη λες πάντως, είπαμε η λύση είναι RMA αλλά αυτό είναι δική σου απόφαση. Πάντως φαίνεται καλύτερη από το να έχεις Force3D clocks και δυστυχώς volts.

Δε ξέρω αν κατάφερες να το κάνεις να κάνει αυτόματα load, και ούτε ξέρω το πως, απλά αν δε κάνω λάθος, κάθε φορά που θα κάνεις install νέο driver, πρέπει να ξανακάνεις τη διαδικασία.

Λοιπον... Flickering σταματησε εντελως. Δυστηχως ομως μετα απο κανα 10λεπτο gaming crasharei. Να σημειωσω οτι εχω την Black Edition. Οταν βαζω το bios απο την απλη τοτε δουλευει μια χαρα. Θα την κρατησω λιγο ακομα και θα την στηλω RMA. Ετσι και αλλιως εχω κανα χρονο ακομα εγγυηση. Καλυτερα αργοτερα γιατι αν δεν την εχει το e-shop να μου την πιστωσουνε και να παρω καμια αλλη της προκοπης.

Οπως και να εχει ευχαριστω για τον χρονο σας.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον... Flickering σταματησε εντελως. Δυστηχως ομως μετα απο κανα 10λεπτο gaming crasharei. Να σημειωσω οτι εχω την Black Edition. Οταν βαζω το bios απο την απλη τοτε δουλευει μια χαρα. Θα την κρατησω λιγο ακομα και θα την στηλω RMA. Ετσι και αλλιως εχω κανα χρονο ακομα εγγυηση. Καλυτερα αργοτερα γιατι αν δεν την εχει το e-shop να μου την πιστωσουνε και να παρω καμια αλλη της προκοπης.

Οπως και να εχει ευχαριστω για τον χρονο σας.

Τότε λογικά δεν σηκώνει το OC, λογικά στις μνήμες, εκεί τα φτύνουν οι περισσότερες 280Χ

• Like 1
Δημοσ.

Τότε λογικά δεν σηκώνει το OC, λογικά στις μνήμες, εκεί τα φτύνουν οι περισσότερες 280Χ

Αυτο πιστευω και εγω. Με το Bios της ''απλης'' XFX δουλευει ρολοι. Βεβαια τα clocks ειναι ελαχιστα ποιο χαμηλα. Memory απο 1550 ειναι 1500 και Graphics απο 1080 σε 1000. Θεωρω οτι ειναι απεροελαχιστη διαφορα. Ειναι μαλακια να εχω πληρωσει για Overclocked edition και να την δουλευω σαν την απλη. Να ηξερα να μην εδινα τα 55 ευρω παραπανω τοτε. 

Anyway οπως και να εχει ομως θα την αντικαταστησω. Απλα να περασει λιγος καιρος να μαζεψω μερικα χρηματα και να εξαντληθει απο e-shop μπας και την πιστωσουνε.

Δημοσ.

Anyway οπως και να εχει ομως θα την αντικαταστησω. Απλα να περασει λιγος καιρος να μαζεψω μερικα χρηματα και να εξαντληθει απο e-shop μπας και την πιστωσουνε.

Mπορεί να σου παίξουν "πουστιά" και να σου δώσουν καμιά 370 και να τρέχεις. Κάνουν κατά καιρούς σημεία και τέρατα εκεί...

Δημοσ.

Επειδη πηγε να ξαναγινει, σε περιπτωση που μου προτεινουνε παρομοια τοτε θα τους πω για πιστωση. Θεωρω οτι θα γινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...