seloner Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια ,εχω ενα μικρο κουτι το οποιο δημιουργει προβλημα με το airflow .Το συστημα μου ειναι i5 4460,970 msi,h97 gigabyte και corsair h55.Παρατηρησα οτι σε full load το tmpin2 temp πηγαινει 80 βαθμους.Απο οτι εψαξα αυτη η θερμοκρασια ειναι του northbridge στην μητρικη.Το κουτι μου ειναι αναποδο,δηλαδη ο cpu ειναι κατω και gpu πανω.Εχω δυο φανακια nf f12 της noctua.Το ενα ειναι exhaust πισω ,πανω στον radiator και το αλλο στην πανω μερια του κουτιου που βαζει αερα(παρατηρηση : αυτο το ανεμιστηρακι κοιταει τα φανακια της καρτας).Μηπως ειναι λαθος και ετσι ανακυκλωνεται ο αερας;Μηπως πρεπει να το κανω exhaust;Το κουτι θα αλλαχτει σε εναν μηνα.Επισης παλιοτερα πριν αυξησω φανακια κουτιου και καρτας ειχα θεματα με crashes σε games(app stopped working) .Λετε να ηταν αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmakos91 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πιστευω να εχεις καταλαβει οτι το HWMonitor δηνει τις περισσοτερες φορες ψευδες ενδειξεις ετσι? ειδικα για ενδειξης οπως οι CPUTIN,AUXTIN .SYSTIN. Mερικες φορες δεν υπαρχει ουτε καν σενσορας στην μητρικη για την northbridge και οι θερμοκρασιες ειναι ενδεικτικες "φιμε" κοι ουτος οι άλλος 80 βαθμοι δεν πρεπει να σε ανησυχουν,ειναι σχεδιασμενη για να αντεξει μεχρι και τους 130c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Τα vrm αντεχουν στα 130 οχι το τσιπακι!! Παρε εναν ανεμιστηρα 40αρι και βαλε τον πανω στο nb. Η πρωτα ακουμπα με το δακτυλο την ψυκτρα του nb. Αν καεις ειναι σωστη ενδειξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εχω πανω δυο ανεμιστηρες, απλα τους ειχα να βαζουν αερα στο κουτι,και επειδη κοιτανε τα ανεμιστηρακια της καρτας γραφικων εβαζαν παλι τον ζεστο αερο στο κουτι,τωρα τους εβαλα να βγαζουν τον αερα και ειμαι μεχρι 45. Παντως ισχυει οτι ειπε ο πρωτος φιλος οτι δεν ειναι τοσο αξιοπιστο.πχ καποιες φορες μου ειχε μια θερμοκρασια με min -80 και max 120 που δεν παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα