Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω ενα αμαξι μεσο οικογενειακο που να ειναι ασφαλες και ανετο.

Κατα προτιμησει Ιαπωνικο.

Εχω καταληξει σε Nissan Almera απο του 2005 και μετα

Mazda 3

Toyota Corolla

Για πειτε γνωμες.

Δημοσ.

Ψαχνω ενα αμαξι μεσο οικογενειακο που να ειναι ασφαλες και ανετο.

Κατα προτιμησει Ιαπωνικο.

Εχω καταληξει σε Nissan Almera απο του 2005 και μετα

Mazda 3

Toyota Corolla

Για πειτε γνωμες.

Πολυ καλα αλλα κοιτα και το Avensis.Επισης Honda civic.

Δημοσ.

ισως θελει χατσμπακ.

οποιο κι να επιλεξεις ειναι ασφαλη επιλογη.

δινω ενα συν στην κορολα(δες και το auris)

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλα αλλα κοιτα και το Avensis.Επισης Honda civic.

Honda οχι υπαρχει λογως.

Το Avensis μιλας για 2002 και μετα?

Ναι θα προτιμουσα hatchback για auris ξεφευγο απο το μπατζετ μιλαμε για 3500 με 4000 το πολυ.

Δημοσ.

Για το 1800αρι εννοω . Γιατι οχι Honda αν επιτρεπεται  ?

Εχασα ενα φιλο με Civic.

Οποτε δεν θελω,αν μιλας για 2002 μοντελο μεχρι το 2004 ναι θα μου αρεσε.

Πιο καινουργιο ειναι πανακριβο.

Δημοσ.

Σε καταλαβαινω μερικως αλλα δεν φταιει ενα αυτοκινητο για καποιον που χανεται...

Μεχρι ποσσα λεφτα διαθετεις ?

3500 με 4000

Δημοσ.

Μεταξύ τών τριών αυτοκινήτων πού αναζητάς τό καλύτερο από στήσιμο-φρένα είναι τό Mazda 3,το οποίο όμως έχει πολύ ακριβά ανταλλακτικά καί στήν 1,4 είναι πολύ αργό.Οπότε νά επιλέξεις τήν έκδοση 1,6.Τό Auris-Corolla,εχει τό κύρος τής Toyota.Εχει καλό κινητήρα,αλλά δέν εχει τό "πάτημα" τού Mazda 3,ούτε τού Almera,στέκεται όμως αξιοπρεπέστατα στόν δρόμο.Τό Almera,εχει καλό κινητήρα,πού όμως "φιμώνεται"από τό μακρύ σαζμάν.Υπήρχε μιά εκδοση Almera challenge,με χαμηλωμένη ανάρτηση,αλλαγμένη εξάτμιση (χταπόδι) καί ελεύθερο φίλτρο αέρος.Μήν την προτιμήσεις,γιατί η ανάρτηση "κοπανάει" καί κάνει - καί κουραστικό γιά ταξίδι - θόρυβο η εξάτμιση.Γιά τό Avensis,είμαι κατηγορηματικά αντίθετος.Αρκετές βλάβες πού η "μαμά" Τoyota τίς λύνει γρήγορα και άμεσα εντός εγγύησης,με αποτέλεσμα ό ιδιοκτήτης νά τίς ξεχνά.Κακός συνδυασμός αμορτισέρ-ελατηριών.Πολύ "μαλακό" στόν δρόμο.Εχει σαφώς υποδεέστερο στήσιμο από τά τρία προηγούμενα.Αν βρείς "καθαρό" Almera πάρ'το.Τά πρώτα Αlmera Ν15 κυκλοφορούν σέ 1,4 σέ 1,6 καί 2,0 καί είναι Ιαπωνία.Τά επόμενα Ν16  κυκλοφορούν σέ 1,5 και 1,8 και είναι Αγγλία.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για το Ν16 έχω μέτριες εντυπώσεις για την οδηγική συμπεριφορά του και αρκετά ηλεκτρικά προβλήματα.

Δημοσ.

Έχουμε mazda 3. Έχει κάνει 300k χλμ και δεν έχει ζητήσει τίποτα. Μόνο τα σέρβις που είναι φτηνά με εξαίρεση τα μπουζί που βγάζουν 100.000 χλμ.

Το μόνο που με χαλάει είναι το σκληρό πλαστικό στο ταμπλό κατά τα αλλά ούτε τρίζει ούτε τπτ.

Αα και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στην οδήγηση (1600cc). Κατανάλωση ρεαλιστικά στο 7 μέση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...