spyroscc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Εχω την καρτα που αναφερεται στον τιτλο και τελευταια μου εχει εμφανισει ενα προβλημα. Σε τυχαιες στιγμες το pc παγωνει, η οθονη μαυριζει, και το ανεμιστηρακι της καρτας τρεχει στο φουλ. Δεν σβηνει απλα παγωνει και δεν μπορεις να κανεις τπτ. Οταν λεω τυχαιες στιγμες εννοω οτι μπορει να δουλευει για 2 λεπτα και να το παθει αυτο και μπορει να δουλευει για 3 ωρες και να παγωσει ετσι. Την εχω καθαρισει και εχω αλλαξει thermal paste σε περιπτωση που ειναι θεμα θερμοκρασιας. Σε benchmark πιανει ~85 βαθμους. Επίσης οταν ειναι συνδεδεμενη στην οθονη με hdmi ειναι οκ η εικονα, οταν ειμαι ομως με dvi η εικονα στην οθονη ειναι κοκκινοπή, καπως προς το ροζ. εχω δοκιμασει διαφορα adaptors και καλωδια και διαφορες οθονες οποτε δεν ειναι εκει το θεμα.Πριν την δηλωσω οριστικα νεκρη ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει αντιστιχη εμπειρια η καποια γνωση πανω στο θεμα. Επισης την εχω δοκιμασει σε διαφορα pc και κανει το ιδιο παντα οποτε δεν εχει νοημα να παραθεσω τα specs του pc μου. Περισσοτερο με ενδιαφερει αν καποιος ξερει τι παιζει με την αλοιωμενη εικομα με το dvi καθώς εκει είναι που δεν ξέρω τι γίνεται. Είναι σημαδι οτι πεθανε η καρτα? Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Όπως ειπες ειναι μαλλον κοντά στο να πεθάνει η κάρτα και δεν ειναι απίθανο να εχει πάθει ζημιά και απο υπερθέρμανση ή απλα ήρθε το τέλος ζωής της
spyroscc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μαλλον παω για καινουρια. Τουλαχιστον το χρεος μου το έκανα και προσπαθησα να την αναστήσω. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα